54

Анонимен

преди 2 години

Ке ни трябват 3-4 главни прокурора, за да излезем от този батак. Проблема е че разполагаме само с един каскет в момента...

53

Бунтата

преди 2 години

*** гербави,пишете и плюйте колкото си искате против Слави,но партията му пак ще ви...!!!!А служебното правителство пак ще е на власт и след тези избори,колкото и да ви обещават Америка и Туск,че ще ви купят пак власта.Ввче сте в списъка на централния!!!!

52

Бунтата

преди 2 години

Ейййй само Слави ви е в устата!!!шубето е голям страх!!!!страх ги е тези *** до ушите гербари,че краденето им свърши и обувките им сочат към затвора!!!Язък,че няма вече Белене и та да ги изведат прасетата дето докара от Америка!!!!Да живее Слави и партията ИТН

51

Анонимен

преди 2 години

По принцип това с обществените поръчки е много порочно. Печелят тези които предлагат евтино изпълнение. Което разбира се няма да е качествено.

50

Запознат

преди 2 години

много пъти малки фирми са взимали поръчки, за съжаление обаче нямат капацитет да я изпълнят в срок и/или качествено. Нямат пари и започват да искат от възложителя, защото там е така - първо работиш, одобряват и чак тогава ти плащат парите. Започват да чупят ръце и да увъртат. Служебното правителство наговори един куп лъжи. И да не забравя - много ми е интересно кой точно ще работи в тоя завод за електромобили?! Чужденците дето гласуваха за Слави ли?

49

Анонимен

преди 2 години

До "Осигурено от ГЕРБ": По пътя към морето мини по магистрала Хемус, ако си жив на пристигане, целуни една ръка на Баце, задето ви построи пет магистрали само на юг, а северняците ги остави да се трепят по селските черни пътища! Ама иначе данъците са все едни и същи за всички български граждани!

48

Анонимен

преди 2 години

Да, Василев! Дай АПИ на прокурор. Ама на Лаура Кьовеши я предай, а не на нашия каскет Андрей Вишински!

47

Лаура

преди 2 години

Значи Асене, народът ще ви подкрепи, ако нахлуете във фирмите получили милиардите и конфискувате всчико. А обикновените работници, тях щя ги назначите към Автомагистрали АД, и така ще се достроят пътищата. Въпросът е поне част от ресурса , който Баце и Пеевски са окрали чрез обръча от фирми да се възстанови. Иначе съдебните дела ще се точат с години.

46

пецата

преди 2 години

Тя фирмата от началото е писана на хасан хасанов от село долно вълче тръново който няма 1 кв имот за вземане , ще му вземете скъсаните потуривсичко се знае но нека има малко предизборна гюрлотия

45

Анонимен

преди 2 години

До50Около Чирпан я строи Станишев бе чалгарче

44

Анонимен

преди 2 години

Господин Борисов има вид на простодушен чичак от народа, но всъщност е изключителен профеор в кражбите и измамите, от който младите гербери могат много да научат.

43

Анонимен

преди 2 години

Герберите платили 500млн километра магистрали, а налице само 30на км нагънат асфалт около Чирпан.

42

Анонимен

преди 2 години

Абе кокорчо, мин.седмица откраднахте 500млн. От Хемус със обществена поръчка ли ги взехте

41

Плосък Гербер

преди 2 години

Eми така ли се строят 500 000 000км магистрали? Аххахаахахах

40

Анонимен

преди 2 години

Не, ти си просто си *** и вярваш на всичко което напишат по медиите.

39

Койчо

преди 2 години

Тези мафиоти ограбиха българския народ и пак има *** на герб да пишат хвалебствия за крадците

38

Анонимен

преди 2 години

Работата е там, че шайкаджиите не се плашат от даване на прокурор, тъй като е известно, че главния прокурор е техен верен копой. А на предходния гербаджия с опорната точка за машините на Сиела, да му напомним, че сегашния договвор на Сиела се явява анекс на договора, който предишната ЦИК, оглавявана от шайкаджиите е сключила за същото. И не само това, но те не са и платили доставката на предишните машини за вота на 4-ти април, писали "плащането е до 30.06.", т.е. следващите да плащат

37

Диана

преди 2 години

Голяма логика, няма що!-защото трябвало да се преговаря с фирмите,АПИ трябвало да бъдат дадени на прокуратурата, значи..Смешни са тези решения на служебното правителство!-те не са компетентни в дълбочина на ситуациите,хващат някаква временна, текуща ситуация извън общата картина и пищят от злобно щастие..Няма логика да се сключват договори извън бюджета без някаква визия за решение на проблемите - този министър не говори нищо за това, ние нямаме мнението на АПИ явно неслучайно, важна е пушилката

36

?!?

преди 2 години

Да му припомня само че тяхната ЦИК пусна обществена поръчка за закупуване на машини с един учасник Сиела Норма. Да добавя после минма на пряко договаряне а вчера одобри още 5 600 000лева народна пара за харчене за изборите. тоя василев защо не дава и това на прокурор?!?

35

Няма далавера

преди 2 години

Най голямата схема си е с пътното , там да влезе чужд играч , граничи с паранормалното.... примерно Варна ...една фирма ....един собственик , и десетки под изпълнителни фирми....със същият собственик ...!!!!