28

...

преди 2 години

До Анонимен Аз лично, а повярвай ми пътувам много памдемия 2021г не виждам. Я виж само по пътя за морето какво е. Там сто процента има игра, в която тежкотоварните да не плащат. Няма как иначе.

27

до 11

преди 2 години

До АнонименИзобщо не е вярно, че имаме няколкостотин км. тол-път. Почти всички пътища са с винетка!

26

Ванката

преди 2 години

Над 300млн. е само издръжката на толаджиите - абсолютно грешни пари, видя се, че и за техните заплати не стигат даже, пък кво остава ремонти да чакаме. А тези тол-такси спокойно можеха да се вмъкнат в ценат на горивото, както акциза - хем щеше да е справедливо за да плаща, който полва пътищата, хем нямаше да иму нужда от камери, екипи, ***, автомати за продажби...

25

Радослав

преди 2 години

Пенсионното и здравната каса реват, че малко работят и се осигуряват, Тола реве, че малко винетки се купуват и какво излиза? Че за всички системи проблема са малкото останали данъкоплатци, но приоритет си остават пенсионерите, държавните служители и ромите. Сега очаквайте нова такса за МПС-та за да се компенсира малкото данъкоплатци като се обложат малкото налични с още повече данъци. Дано да стигнат за още 4-5 хиляди служители на БГТРОЛ!

24

пенсионер

преди 2 години

Министър цяла зима и пролет се занимавахме с корона висрус как искаш да събереш приходи като 2019??? Седни си слаб 2!!!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Попитай идолът ти Бойко Банкянски." На мен "Бойко Банкянски" не ми е никакъв, камо ли "идол", но по интересното е какво общо има той с това. Забелязан е някъде с Ламборгини или Ролс Ройс ли? Ако да, сподели къде с какво и т.н..

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "Да бе, сега не можело да има милиарди, че била отскоро системата, ама когато симпатичният ви дебел вожд от ромски произход от село Банкя плещеше за милиарди не се провикнахте да го поправите?" С други думи, ти си няасно, че плещиш глупости, но трябваше да изтролиш и затова написа за "милиардите" :))) А милиарди пак могат да се събират: ако станат повече тол пътищата и за дълги години.

21

ала бала

преди 2 години

Ама 4е интересна работа.А на кой ли са тези фирми-още по-интересно.А най-интересното е ще се слу4и ли нещо или и тук както и за др.поръ4ки е имало само един у4астник,а главният прокурор как не е забелязал-безкрайно интересно нали?

20

Мишо

преди 2 години

Смях! Бойко пак си напълни джобовете!

19

Гроби Таласомо

преди 2 години

Винетката е незаконна! Довиждане, довиждане, довиждане....

18

аз

преди 2 години

57 милиона............ това са 5 километра магистрала по цените на разБойко.

17

преди две години

преди 2 години

"ТОЛ-а е печатница за пари, изкарвайте си пари. Защо го инвестираме това. Не може само да бъркаме у готовите пари на приходните агенции.".Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на поредното си видео, споделено в социалната мрежа Фейсбук, заснето докато шофира по изграждането на АМ "Европа". В джипа, шофиран от премиера, са регионалният зам.-министър Николай Нанков и вицепремиерът Томислав Дончев. Мдааа, печатница е, но за няКОЙ!

16

Още ли

преди 2 години

копувате винетки роби?? Вожда ви не!!!! За това няма пътища. И сините зони и винетките са абсолютен рекет не се използват за инфраструктура, но тъпите Роби ги лъжат че по света се плащат винетки такова нещо няма, и хората там имат пътища *** Роби вашия вожд не си плаща винетка не си плаща застраховка абсолютно нищо *** Роби Пак ли ще гласувате за вашия вожд *** Роби

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Попитай идолът ти Бойко Банкянски.

14

Анонимен

преди 2 години

Да бе, сега не можело да има милиарди, че била отскоро системата, ама когато симпатичният ви дебел вожд от ромски произход от село Банкя плещеше за милиарди не се провикнахте да го поправите?

13

Анонимен

преди 2 години

Колко ли от тия милиони са отишли в чекмеджето?

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "... кой нормален бизнес ще купи коли за по половин милион ?" Не ги купват бизнеси а лица, които имат бизнеси. На някои кефа им е в притежаването на имоти, на някои във високите скорости. Предполагам не се питаш дали има богати хора, които купуват скъпи имоти ....

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Къде са милиардите от тол такси, за които говореше Борисов?" Как може да има "милиарди от тол такси" като имаме няколкостотоин километра тол път и системата е пусната наскоро? Жалки сте.

10

Анонимен

преди 2 години

'' После, кои били тия дето карали коли за по 200 хиляди евра '' ......................... кой нормален бизнес ще купи коли за по половин милион ? ... Такива коли в България и Русия се купуват само с окрадени държавни пари.

9

Анонимен

преди 2 години

Г-н зам менестър много се гепи това е истината. Как при Бай Тошо се страеше без да има винетки и се подържаше перфектно? Сега се краде яко от народа и парите потъват в частните фирми без ефект. Още ли ще скубете народа с винетки? Поне ги намалете.