17

Анонимен

преди 2 години

Все се чудех как го е затиснал хладилника, а той го е натоварил на гръб и като е заседнала кабината не е можел да маневрира за да излезе изпод тежестта му. Представях си, че го е олъзгал към себе си, така дори да заседне кабината седи и чака. Не знам с кой акъл го е направил това, млад мъж на 23.. това е като предаванията за предизяикатвлства в щатитв, късвто си циментират главата и тн

16

Стар

преди 2 години

Ако хладилника е виновен ,а не инфаркт или инсулт то това е ако е задрал в стената и е станал като преса! За асансьори без решетка /каквито са тези/ това е възможно

15

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този хладилник събиращ се в малък асансьор,че да затисне така човек до смърт бе хора.??? Вие местили ли сте хладилник ?Плюс това асансьора не прави завои че да го метне въху момчето.

14

Анонимен

преди 2 години

Нелепа грешка - хладилника е трябвало да се извозва с товарния /мебелния/ асансьор, там скоростта на движение е по-малка /0,5м/сек./ и площта е по-голяма /около 2/2м/. Другите два асансьора са с по-малка площ /за 6 лица/ и скорост 1м/сек - за пътници, иначе и на трите асансьора с с машини за товари до 500 кг. Предполагам, че асансьорите са били в добро техн. състояние, но ИТН /Инспекцията за техн. надзор/ е органа, който следва да се произнесе.

13

Анонимен

преди 2 години

Прости учители в евтини и ниско бюджетни общежития като кучешки колиби .... Кой е отговорен за общежитията ? Каде е камерата ... в асансьора ?????

12

Анонимен

преди 2 години

До 9 - Много малоумно и безсмислено изказване.

11

Обективно

преди 2 години

Просто момчето е получило ПАНИК АТАКА И ИНФАРКТ. ДОРИ Е УСПЯЛ ЛИЧНО ДА СЕ ОБАДИ НА ТЕХНИК. ДОШЛИ СА БЪРЗО.

10

Анонимен

преди 2 години

Жалко за младия човек, незнание и неправилна преценка на ситуацията, 2 най-добре го е обяснил. Няма как да си вътре в малък асансьор. Младите хора са затрупани с информация, но нямат елементарни социални умения и познания, някога са ги придобивали помагайки днес гледат само *** селфита. Предлагам този премер да влезе в учебниците по физика, така ще го запомнят за цял живот. Той не е бил сам, говорил е с някого и няма мисъл. Тук не говорим за повреда, техници и т.н. на асансьора.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако нее работел товарният асансьор е трябвало хладилника да го качи в пътническият но без самият той да се качва. Трябвало е да слезе по стълбите и да извика асансьора от партера. Но когата нещо е писано да се случи то се случва. Никой не е избягал от съдбата си. Бог да го прости момчето.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами не, не е нормално товарните асансьори да се развалят 2 пъти в седмицата. Те затова са товарни, натоварването им трябва да е съобразено. Товарните асансьори са били развалени и хората са били принудени да товарят хладилника в пътнически асансьор, който при наличие на товарни със сигурност е бил по-малък от обичайното. И така, защо товарните асансьори са се разваляли през два дни? Фирмата?

7

Анонимен

преди 2 години

В България всеки сам е отговорен за собствената си смърт, дори да е разстрелян публично. Виновни няма, а дори и да бъдат посочени такива, съдът ги изпира.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4НикЪде, а не никАде. Правопис! Иначе то логично, че за това става дума.Едва и в асансьора за сложили хладилник...малко малоумно ми се вижда. Жалко за момчето, много нелепа работа...

5

Totenkopf

преди 2 години

Може да вземе наградите "Дарвин", другия път секцията с плазмата да вкара

4

Анонимен

преди 2 години

До 3: Никаде не пише за такова нещо.

3

Анонимен

преди 2 години

До 1. Тъпанарче, момчето си е сваляло хладилника с асансьора. Прочети и тогава коментирай смъртта на другите.

2

gogo

преди 2 години

Уж професор, а не знае.Това е стандартна ситуация, когато натовариш едрогабаритен предмет във асансьор без вътрешна врата откъм страната на влизане, когато при движение виждаш стената на сградата как преминава покрай тебе.При спускане със асансьора, хладилника (или дивана) се закача, задира със единият си край за стената, това повдига рязко предмета нагоре и със силата на натиска на теглото на кабината се удря в задната стена. И притиска, ако си отзад, нямаш шанс. Такива случаи е имало много

1

Анонимен

преди 2 години

Баси модерния асансьор, с хладилник. Телевезор има ли