14

Анонимен

преди 2 години

При мен нещо показанията са на 0 пък ми писали единици.

13

джъст -А- мен

преди 2 години

И аз, щото миналата година помня, че топлото ме лиши от едни полагащи ми се 80 лева, след като ме "компенсира" само с половината от спестеното от мен; докато тази година съответно по логиката на нормалното за тях мислене, елегантно ще си ги върне 0БРАТН0 независимо, че е СПРАВЕДЛИВО тоз път /с оглед на реалното ми потребление в рамките на отминалата зима!/. Както и да го гледа човек - все и винаги е ПРЕЦАКАН, и то доста ЯКО!

12

Софиянец

преди 2 години

Парното се плаща от абсолютно всички данъкоплатци, дори и да живеят на село. Топлофикация е в перманентен фалит и загубите се покриват от държавата. Факт!

11

Абе

преди 2 години

Стига ривахте.Току_що Волен Сидеров заяви по телевизията,че българинът много обича да се оплаква .Ми...

10

От...

преди 2 години

...2010а година нашият и съседните два входа сме спрели парното и топлата. Видях се в пари от тогава. Факт!

9

Анонимен

преди 2 години

Не ги жаля Софиянците. Сложил воденичен камък на врата - зел 150 хиляди евра от банката да си купи коптор в гето Младост иначе после некви си 200 евро за парно много му били. Типичния ***

8

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация си е от комунизма. Принципа е, че всички ползват, а само една част плащат- тези на които са им засекли потребкение

7

Предприемач

преди 2 години

Няма оправия. Половината обитатели в Старите блокове крадат парно и комшиите го плащат. В нашия блок в началото и края на сезона се чува как дрънчат радиатори и гайки. Диваците директно си закачат и откачат уреди, а уж са се отказали от парното.

6

Ценка

преди 2 години

Аз ги лекувам отдавна топлофикацията. Синковеца сваля уредите по радиаторите секинноември и ги закача обратно края на март сас течен метал. Бича зимата на макс сас оторени прозорци

5

Анонимен

преди 2 години

Не ме обиждай.Парното не го вдига служебното правителство.Всяка година има увеличение.Миналата година всички доплащахме.Каква е разликата от сега ! Никаква. Властта се сменя - керванът си върви.Важното е ,че твоя *** толупа си заминава, ***.

4

Pepe

преди 2 години

..а на останалата половина ще им се връща.Аман вече от глупости, не се научите.Сумата от изравнителните сметки е 0 (нула), колкото се доплаща, толкова се връща.Между впрочем, както е в целия развит свят!!

3

Анонимен

преди 2 години

Радее какво общо има с Парното?Радев е една представителна фигура .Кога ще го разберете.

2

Анонимен

преди 2 години

Добре, че поне частично се отказах от тия! Дойдоха и ми свалуха радиаторите, но дори и така пак ме рекетират яко. А си представям иначе, 4 радиатора... 400 лв сигурно нямаше да ми мърдат.

1

Анонимен

преди 2 години

София не е България... Да доплащат. Нали са с най-висок доход.