33

Малко за политика

преди 2 години

До Русенец: А, значи БСП сега е комунистическа партия, така ли? Откъде го извади това, от коя опорна точка? Комунисти в България отдавна няма, освен в някой и друг пенсионерски клуб. Виж, антикомунисти никога не липсват, особено преди избори. ........ Да кажем нещо и за другата опорна точка - че БСП управлява с ДПС, а ГЕРБ не. Да, управлявала е с ДПС и плати висока цена за това, така че не вярвам пак да се закачат на тази въдица. Но в трите мандата на Бойко ДПС беше скрита патерица на ГЕРБ.

32

Русенец

преди 2 години

Грешиш, правителство без БСП трябва да има. Нека си спомним предните правителства на БСП - Димитър Попов, Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. Навсякъде са били плътно с ДПС. Нека припомним, че именно Орешарски предложи Пеевски за шеф на ДАНС. А кой беше министър на транспортта при Орешарски - неговия съдружник в ТЕЦ-Варна. Гласуваш за БСП, получаваш ДПС. Така, че БСП - далеч от властта. А Нинова свалена от поста и нов лидер, който да направи партията социалдемократическа, не комунистическа.

31

Време за промяна

преди 2 години

До Каракачамаков: Ти си се объркал, Качамак. Погледни социологическите данни. По всичко личи, че т.н. партии на протеста няма да получат 121 депутатски места, а този път ще трябва да направят правителство. Три пъти парламентарни избори за една година ще му дойдат много на електората. От кого ще искат подкрепа - от БСП или от ДПС и ГЕРБ? Е, могат да опитат и с правителство на малцинството, а ДПС да гласува и Доган да получи нещо под масата. Може, но така няма да изкарат дълго.

30

Пак по опорката?

преди 2 години

До Стоян Хлебаров: Пак ли по опорната точка "БСП ще раздават това,което са натрупали десните"? Преди управлението на ГЕРБ на кое място беше България? По времето на БСП и Станишев влязохме в ЕС, имахме стабилен ръст от 4%. и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Е, къде е тук лявото, което харчи парите натрупани от дясното. Не е ли Бойко който харчеше милиарди на зелено?

29

Старческа партия БСП

преди 2 години

Геронти това са много стари, ако ги няма гласуващите пенсионери то БСП е кръгла НУЛА. НИЩО СТРАШНО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, АКО ПРОСТО ОТПАДНАТ като партия. Както се вика за ДОБРО ЩЕ ДА Е.

28

ТРАГИЧНО

преди 2 години

БСП загива със своите пенсионери. Младите унучета и пра-внучета са пълна скръб с купени дипломи от чужбина, карат джипки и се радват на крадените пари от техните баби и дедовци по партийна линия. На практика БСП въведе и плоския данък който го няма никъде другаде в Европа с идеята да облагодетелстват своите бизнеси на основата на крадените пари и кредитни милионери. ТОВА Е НАЙ-УМРЯЛАТА ПАРТИЯ ЗОМБИ

27

Анонимен

преди 2 години

Че то и финансова криза без участието на бсп няма....

26

Стоян Хлебаров

преди 2 години

Представителите на БСП в кампанията,въобще нямат представа какво говорят! Техен приоритет било борбата с бедността!? А откъде ще се вземат парите за тази "борба"? За това са нужни десни мерки,а не леви! По стария тертип-ще раздават това,което са натрупали десните! А като свършат парите,ще обвиняват другите,за да се докопат за нов мандат! Това вече не е нито хитро,нито будещо доверие! Общи приказки с клишета на килограм и...каквото каже партията- тоест лидерите....

25

Анонимен

преди 2 години

Айде на бас че може преди преди бкп някак сме същестували историята върви по назад...

24

Анонимен

преди 2 години

До ТРАГИЧНО ЕВ момента състава на БСП е много добър, комбинация от професионални кадри със стаж,специалисти и много млади хора!

23

Анонимен

преди 2 години

Само БСП , давай!

22

Анонимен

преди 2 години

БСП е предишната партия на Бойко Борисов.

21

ТРАГИЧНО Е

преди 2 години

Положението не е никак добро за БСП много пенсионери умират със или без Ковид без значение всяка години над 100 000 умрели 90% от тях пенсионери гласоподаватели за БСП постоянно се топят избирателните гласове.

20

Анонимен

преди 2 години

Оооооо хайде се разкарай, че като чуя ДеБе и и си представям Рада Дълбоката,Ристьо ,Гнома и започва да ми се повдига.А мутрите от кръчмата 7/8 изобщо не ги интересува ,че харчат милиони от джоба на хората.Взимат си субсидийки,седят си у кръчмата,всяка вечер дрънкате лъжи и си правят кампанийката.. Да не са луди да ходя из България по жегите за да лъжат и да харчат пари за бензин.Балъц.те са лесни те бързо се хващат на въдицата

19

Гневен

преди 2 години

БСП са лъжци, демагози и ***! Само преди няколко години драпайки за власт и далавери безсрамно и безотговорно хвърлиха НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на РОДИНАТА ни на един отвратителен неадекватник от етническата партия ДПС, пряко подчинена на догановите сараи!Казва се шишо свинята,присвоил милиарди от нашите пари! МИслещите БЪЛГАРИ никога няма да забравят и простят това гнусно национално предателство на БСП,тъй че да не се надяват на розови мечти! Всеки,докоснал се до тях ще изгори!!!

18

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ=ДПС=БСП=ДС

17

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ=БСП=БКП=ДС

16

Анонимен

преди 2 години

Ко каза ко

15

2Loop

преди 2 години

Точно обратното е - правителство СЪС бКп не може да има. И всеки, който се полакоми за властта и да пробута подобна простотия като направи коалиция с бКп - ще стане политически труп.

14

Анонимен

преди 2 години

"Правителство без БСП не може да има" - Ами в такъв случай не искам правителство.