28

Отворен

преди 2 години

Тц тц ..Не е починала, в момента се намира в болница в Маями и се борят за живота и..проверявайте източниците на информация

27

Така трябваше да

преди 2 години

завършат комундетатаПрез 1990

26

Анонимен

преди 2 години

За този добър човек хаитяните ще плачат много дълги години.Бил е не само президент,а е бил и нещо като духовен водач.

25

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дни бях на поредното погребение. Заравят те, посипват те с пръст и те изяждат червеите. Много естествено някак си, нали.

24

Веселинъ 711213680

преди 2 години

Поклон пред тези достойни чернокожи многострадалци-жертви,наравно с нас, на еврейски геноциди. Обичам Ви ,чернокожи мои братя ! Да живее Китайската Империя,която ще ни освободи от еврео-aрабо--руско-англосаксонското робство !

23

До 19

преди 2 години

За тях Хаити и Таити е все тая

22

Ердо

преди 2 години

Като на дакел му показах къде да му е мястото

21

до 180

преди 2 години

Дианке, той може да прави каквото си иска, но не да излъчват това срамно посещение по централните новини на всички телевизии. Като е частно посещение, приятелчето Ердо да го покани на турско кайве в собствената си гостна и да си гукат на 4 очи, а да ми позира пред камери и да се хили по---мазвачески с тлъ..стата си мут...ра.

20

Диана

преди 2 години

До Анонимен14Всеки, който се е родил, един ден ще умре. Няма нищо грозно и страшно в смъртта - тя е нещо естествено...Един си отива, друг се ражда и така...Но между раждането и смъртта е Живота, а това може да бъде едно изключително и дълго преживяване ако го Живееш истински, а не го Играеш с разни интриги, лъжи и манипулации,ако не правиш от него театър-театърът си е театър, но животът ти е само един и не си струва да го проиграваш в чужди роли, с чужди думи и измислени неща, лъжи, според мен

19

Анонимен

преди 2 години

Почти всички коментирали си нямат и идея каква клоака е Хаити.

18

Диана

преди 2 години

До до 13 Бойко вече не е премиер, така че може да си прави каквото си иска, ***, а ти изобщо не можеш да му задаваш подобни въпроси, защото те касаят частния му живот и освен това, примерът ти за лъжа на Бойко е много неуместен, защото предположението, че Бойко МОЖЕ да излъже е равно на предположението, че може да НЕ излъже! Аз не вярвам по време на предизборна кампания Бойко да се юрне по чужбина - по-вероятно това е поредната лъжа на БСП!-Бойко не лъже за разлика от БСП!

17

ответен удар

преди 2 години

Да не в е някоя вендета от времето на Дювалие още.......тия са много люто отмъстителни!!!

16

Диана

преди 2 години

До ШашиИма само една жена, така че сигурно тя е жената на президента, а кой е президента наистина е малко по-сложно...Според мен, младият от лявата й страна някак си й подхожда а и е доста млад за да стои там като част от президентски състав...Да! Точно той е! Видях го в Гугъл!

15

до 13

преди 2 години

Оооо, държиш да ти покажем лъжите на Боко? Тук няма да стигне мястото, със сигурност. Обаче, ти го питай какво правеше при Ердоганя оня ден и на какви молби го е ударил и за какво. И тогава той ще те излъже без да му мигне окото, защото не ти е позволено, малко недосукало герберче, да знаеш какви ги върши в действителност вожда ти любим.

14

Анонимен

преди 2 години

Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.

13

Диана

преди 2 години

До Анонимен 8 и 9Защо мислите, че Бойко лъже, сме.шки? Покажете ми една лъжа на Бойко! Ще ми покажете на кукуво лято! - защото такава няма! Всичко е измислица на БСП - без факти, без доказателства...И не е само Бойко е на мушката им - БСП воюва с всички таланти! Дадоха на съд транспортния министър Крусев, а съда го оправда, например...Всички очернят, оплюват за да ги махнат от политиката. Ето защо сега трябва да махаме тях..Не вярвайте на БСП! Те лъжат така очевадно, че е срамно да им вярваш!..

12

Анонимен

преди 2 години

Пратете им Боко и Радев, и Тошко Африкански да ги управляват. Хаитяните не са виждали такива мамуни, като вашите и ще им се зарадват. А пък може и тях да ги гръмнат, кой знае?

11

Шаши

преди 2 години

Къде на снимката има президент и жена му?

10

Диана

преди 2 години

Президентът е млад,не ми прилича на задръстеняк като Лукашенко или Радев..Може да ви се вижда безсмислено да убеждаваш някого в нещо, но убеждавайки го, ти сам разбираш много нови неща-истината е обемна, вижда се различно под различен ъгъл,от различни хора,при различен опит..Най-лесно се стига до истината и се решава проблемът при културен спор /без налагане, с изслушване, аргументиране, без обиди, с готовност да научиш нещо ново и да поддържаш мнението си докато сам се убедиш,че бъркаш/

9

АнонимеН

преди 2 години

А НАШИЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ КОГА????????????????????????//