44

Ужас

преди 2 години

До Независимост А служебното правителство не обвинява ли само като подозрение? Има послушвани УЖ? Къде са доказателства, кои са? Има ли осъдени за грабежи и корупция? Има ли дори разследвани? А я кажи другарю, защо ползвате същата схема за покупка на машините за гласуване с държавна фирма, без конкурс? Я също кажете, закона магнитски да не би да спира доходите към фигуранта и протестите, които идват от изгонените мутри?

43

Глас народен

преди 2 години

Илюзията работи на пълни обороти.

42

Независимост

преди 2 години

Прокуратурата обяви, че е поискала имунитета на кандидат-депутат от "Изправи се! Мутри вън!" заради ПОДОЗРЕНИЕ в купуване на гласове. Заради ПОДОЗРЕНИЕ - в точния ПРЕДИЗБОРЕН момент, важно е сега да ударим доверието в "Изправи се! Мутри вън!" После подозрението ще се окаже неоснователно, но ... нали ... А гешевтурата е независима. Независима от всеки друг, освен може би от Борисов ... съвсеем малко ...

41

Тошо

преди 2 години

Изправи се и...падна, и тук е въпросът кой, кой допусна пробив в системата или ...тя е решето ...., какво да се прави, не знаеш кой, кой е и ...защо е там, абе не знам как е, ама и така не става, затова е мнооооооооого важно избирателят дазареже гъбите и да се поинтересува от тоз и онзи преди да си пробва късмета...на изборите!

40

Анонимен

преди 2 години

Всеки минал през СДС е покварен човек. Сега СДС е в коалиция с ГЕРБ на изборите.

39

Герундий

преди 2 години

До УжасПоложението е "Преоблякал се Илия, пак в тия". За съжаление все избираме най- алчните.

38

Ужас

преди 2 години

Мутри вън, но се оказва че мутрите са вътре. Поредното доказателство, че всичко е кьорфишеци. Питам аз, това ли е доказателството, че сте честни. Ако ви хванат, вдигате рамене, гоните човека и няма проблем, но ако не ви хванат? С глупавите ви приказки разделихте държавата, неможе да се излъчи правителство и всичко тръгва към зле и се вижда. Дано народа се усети, ама кой по дяволите чете коментарите тука!

37

Реалист

преди 2 години

Хаха, дал имоти за 4 гласа. Колко трябва да си *** за да се хванеш на това?????Ясно е, че ИТН им бърка в дупките щом се опитват с такива глупости да плашат народа

36

дедо

преди 2 години

аз съм готов да гласувам за надърви се и го изкарай на Мая защото щьля да дава безплатна виагра

35

Анонимен

преди 2 години

За първи път да кажат за коя партия се купува. иначе ония в маалите дето купуват за баце никой не ги вижда.

34

Итн

преди 2 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО Т.Ъ.П НАРОД!

33

Анонимен

преди 2 години

ИТН-29% БСП-15% ГЕРБ-14%(ЗАЕДНО С КУПЕНИЯ ВОТ)

32

СМЕХ....

преди 2 години

А, нашите червени мутри "не купували гласове".....хахахаааааа

31

Хо,хо,хо,ооо...

преди 2 години

Овътрили са един Недоръфляк от "Мутри вън"....САМО ЗА ПАРЛАМА...ХАХАХААА....

30

Анонимен

преди 2 години

Начи, от близо 700 арестувани за купуване на гласове, само един е обявен за коя партия е купувал, може би другите се пазарили за "правилната" партия, та Грошев не е намерил за необходимо да ги обявява.

29

Анонимен

преди 2 години

Да, един мармот събираше подкупите, знам!

28

Анонимен

преди 2 години

На Мая *** и местата в листите са за продан. Има си ценоразпис според района и позицията. Тя носи подмяната в чист вид.

27

Анонимен

преди 2 години

ПОДМЯНАТА В ДЕЙСТВИЕ !

26

Рашкев

преди 2 години

министърът на вътрешните работи на.с.рашков арестувал 100-тици за нарушения на изборните права, демек купуване на гласове, а този индивид от листите на "Мутрите" го пропуснал в бързината сигурно или ... СЕГА ВСИЧКИ ЗАНЯТ, ЧЕ ГЕРБ НЯМА НИКАКВА ДАЛАВЕРА ДА КУПУВА ГЛАСОВЕ, защото не може да купи около 1,5 милиона, нооо Мутрите и преди купуваха и сега пак

25

Анонимен

преди 2 години

Съд за предателите. А сега този да си отвори устата и да разкаже за предишните избори по купуване на гласове. Защо хващате хора с компромати срещу вас?