19

Проф.Денков спинка

преди 2 години

ВДо нас достигат сигнали за какви ли не СВИНЩИНИ,които се вършат под шапката на тъй-наречената АКАДЕМИЧНА АВТОНОМИЯ в почти всички Университети!? Последните сигнали са от УАСГ- вече го прекръстили на.. Убежище заАдминистратураСлугинаж иГьонсуратлък....Един милион секретарки щъкат из коридорите барабар с всички любовнички на Ректор,замовете му...!? Ректор,замовете му,декани ( дюкяни) замовете им,шефове катедри...си написали по едни ТЛЪСТИ ДОБАВКИ към заплатите...щото са началници!? Ти оста

18

Анонимен

преди 2 години

Сийка Милева е завършила Югозападналия уни, от Чеч-а е, Гоце Делчев, а пък вижте как се е издигнала, до говорителка на главния прокурор.

17

Запознат

преди 2 години

Забравяте, че Шиши също взе/купи диплома за юрист от ПИФ на ЮЗУ, а Шкембе войводата стана "д-р" пак там, а безброй милиционери взеха дипломи за 1-2 години. Отработена схема от покойния въжеиграч Ал Воденичаров, покровителствана от математическата мафия, узурпирала ректорското място в ЮЗУ от четвърт век, чиято уродлива издънка е днешният герой - един абсолютен некадърник, само произвел се в "професор" с написани от други статии, в пенсионна възраст, но не пускаш кокала.

16

Анонимен

преди 2 години

Сериозно ли? Той си платил 100 хил, а е върнал като глоба само 10 хил, и вероятно е обещал да не прави повече така !?Б.а.си и правосъдието, наказанието и изобщо морала на нови, стари и бъдещи управници!Алчни ***!

15

Инж+

преди 2 години

Алоууу, КПКОНПИ, живи ли сте бре!? Абе какво се занимавате с тоя "клоун" и "кокошкар"!? Я вижте Боко Тиквата и Шиши!? Я вземете та ги проверете тея "светци"!!!

14

Койчо

преди 2 години

Ректора бълха го е ухапала.той на месец от продажба ва дипломи взема милион

13

Анонимен

преди 2 години

Запознах се с една чуждестранна студентка в МУ в Пловдив. Каза че една от лекторките им е казала че който наеме апартамент от нея автоматично минава. Без коментар!

12

ооо

преди 2 години

Почти по една дупетатска заплата на месец!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Като бях студент имахме един даскал, хванаха го на калъп с бастуна напред. Помолиха го да напусне. Човека напусна веднага и на следващия ден започна работа в ЮЗУ. Един от нашите професори беше декан там.

10

Анонимен

преди 2 години

В ЮЗУ докторати по право готвят докторантите Иван Гешев и Младен Маринов! Освен милиционери щели да стават и прависти с висока образователна степен, та един ден да отидат в Конституционния съд и да обучават новите юристи на България!

9

Анонимен

преди 2 години

Тук пак са спестили малко инфо. Не е само глобата, а и се конфискува сумата от 142300.

8

АнонимеН

преди 2 години

В ДЪРЖАВНИТЕ УЧРЕЖДЕНИЯ СИ ИМА ЗАКОНИ!! ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СИ РАЗДАВА БОНУСИ! ИМА НАЙ-РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ ПО КОИТО МОЖЕШ ДА ИЗТОЧИШ ЗАКОННО ЕДНО ДЪРЖАВНО УЧРЕЖДЕНИЕ НО ТОЗИ ЯВНО НЕ Е БИЛ МНОГО УМЕН!

7

И.Б.

преди 2 години

Ако дрехите правят човека, то назованият ректор би трябвало да е откровен човек. Затова не трябва да се съди по дрехите, а по действията на му. Жалко наистина, че този ректор е действал противозаконно. Това хвърля тъмна сянка върху представителите на тази професия.

6

Анонимен

преди 2 години

Далаверите са в кръвта на българина!

5

void

преди 2 години

Той прибрал почти 150 бона, не го глобили с 10. После защо има корупция... Ами не е луд тоя дето яде баницата ами онзи който му я дава.

4

Може ли и аз така...

преди 2 години

Да си присвоя 140 бона и да ме глобят 10?! Даже и 20 може да ме глобят да видят че съм ларж , може и да почерпя отделно!

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Ректорът на ЮЗУ, където Гешев и Маринов .... Това си е постижение, тия милиционери да станат докторанти не е никак лесна работа. Браво за подвига, даже тия пари са му малко. Това са за сума години, а само в едно чекмедже имаше 10 пъти повече.

2

MaйMyнaтa

преди 2 години

Към 1900 година според известната статистика на Васил Кънчов населението на Горна Джумая (Йокари Джумая) брои 6440 души, от които 1250 българи-християни, 4500 турци, 60 гърци, 250 власи, 180 евреи и 200 циг*ани.

1

Анонимен

преди 2 години

Той се е родил ректор бе