77

TR

преди 2 години

До Анонимен Питай бабати за Осман как е било

76

Анонимен

преди 2 години

Атомни централи канали отпишете Стамбул

75

Анонимен

преди 2 години

С.ТАМБУЛ ЩЕ ПОТЪНЕ ЧЕСТИТО

74

нн

преди 2 години

Който му е дал акъл да прокопае канала заслужава Нобелова награда. Противници, колкото искаш. Имаш пари, правиш го.

73

159

преди 2 години

До 159Защо ми слагаш палче надолу? Всъщност това е най-тъжната подробност от края на това войниче. Беше под един бряст и го гледах с тъга привечер. Ако сега съм там, бих му занесла цветя...

72

анонимен

преди 2 години

Истанбул и без това потъва, Ердоган ще му помогне да стане по-бързо! Може вместо остров, Босфора да стигне чак до Измир!

71

159

преди 2 години

Пропуснах един детайл: осъден сам да си изкопае гроба и да бъде погребан без никакъв надгробен знак.

70

159

преди 2 години

До 159Никого не ненавиждам и не мразя. Всички сме равни в края на краищата.И не се хаби да пишеш силни думи.

69

159

преди 2 години

"Изпитах омерзение и презрение, като прочетох текста ти."Баща ми е бил съвременник при преминаването както на немската армия, така и на руската (всъщност украинската част). И ми е разказвал подробности. От балкона на лятната ни къща се виждаше дървото, под което е бил погребан руски войник, на около 17 години, по думите на баща ми. Военно-полевият съд го осъжда на разстрел, като сам си изкопае гроба. Горката майка, очаквала е сина си да се върне. Хайде да не се впускам в детайли. Никого не нена

68

Анонимен

преди 2 години

Но когато изграждаха суецкия и панамския канал нямаше проблеми с еко системата и солеността на водата!

67

Анонимен

преди 2 години

Западняците и в частност Германия пратиха Ленин и затриха една огромна православна славянска държава с безграничен потенциал ------/////------- Е, как така огромна с безграничен потенциал, пък я затрива само с изпращането на един плешив татарски из род?

66

Анонимен

преди 2 години

Специално за Турция е важно опитите да не спират! Когато мъж забременее, светът ще бъде в краката им!

65

Анонимен

преди 2 години

Като сме толкоз умни хората, чудя се имаме ли капацитет да изчислим какво ще стане ако кацне Нов канал. Нещо се разубедих в умността покрай коронакризата. Скептично е това да е добър проект

64

82

преди 2 години

Нивото на Черно море било по-високо от съседното Мраморно...колко *** може да е един журналист, хахаха.

63

159

преди 2 години

До Анонимен 76"Мразя злобната простащина"Аз също - не обиждам и не обичам да чета обиди. Да, етиопците са продължители на едно много старо общество. Възпитани. Идвам тука да прочета информация, а коментарите понякога са по-интересни от статиите. Казвайки това, искам да спомена някои имана на автори, пишещи в Днес.бг, но не знам прието ли е. Например Е.В. и Красимир.

62

159

преди 2 години

До До анонимна 36Чела съм и то повече от теб. Не обиждам никого и не обичам да чета обиди. Изразих мнение, давайки примери в цифри. Защо хората се поддават на литературата, писана от не-дотам неутрални автори? Знаеш ли, напускайки страната 5 години след лозунгите България - ШВейцария на Балканите, една от малкото книги, които взех бе на Захари Стоянов, "Записки по българските въстания". Аман от хора, на които обидите не отиват по далече от "селянин" и "селски".

61

Анонимен

преди 2 години

До Факт, не съм сигурен дали се шегуваш или си безусловно ***. Каспийско е 28 метра под морското равнище и да се говори повече по темата е просто ненужно.

60

Факт

преди 2 години

Ако бъде построен евразийският канал Каспийско-Черно море, той ще гарантира печалбите на турския. Нещо повече-ще го направи безусловно необходим.

59

ишкембе чООООрба

преди 2 години

чобанинът пак е слънчасал. Мине, не мине седмица, две и папагалите повтарят какво е бълнувал. Хубаво го лекуваше бай Дончо, един туит и лирата клекваше с 20 %.

58

Скандинавец

преди 2 години

Рамо до рамо със съветските конструктори Турцие може да изгради всичко. Вижте как руснаците направиха набързо мост до Крим. Така и ще направят канал безпроблемно. Време е да се побратимим отново и навеки. 500-годишното присъствие си е дало думата: чалга, един билюк турски думи, турски носии, турски шевици, турски миндери, турски дувари, турски къщи, турски мостове, турска тотална архитектура обуславят нашето минало и настояще. Иш Аллах Ердоган. Аллах да го помаже. САЩ са шейтани. Разберете го!