34

Анонимен

преди 2 години

Бюлетините сигурно какато винаги ги печата другаря Петър Кънев

33

Анонимен

преди 2 години

А откъде знаете дали Рашков лично не ги е маркирал. Усещам че ни правят на ***.А нека посмеят да върнат Божков с фалшификации пък да а видим дали народа няма да излезе на улицата.

32

Анонимен

преди 2 години

В паспортните отдели на МВР кипи усилена подготовка на депесарските ятаци. Регистрират турскоговорящи масово и обясняват как да гласуват. Това ако не е неоосманизъм и намеса във вътрешните ни работи, не знам какво друго е.

31

Анонимен

преди 2 години

Арманлийско е родният вилает на родното пРЕЗИЛдентче, закърмено и отгледано с иширетите на местното блато.

30

Избирател

преди 2 години

В община Тервел , отдавна са раздадени награди.кога и там.

29

Евала

преди 2 години

Абе, в Костинброд не са ли отпечатали още бюлетини? Маямата, да остави магистралните занимания, ами да вземе Божков ТВ и да ходи да снима печатницата в Костинброд. Да извика и Дамаджаната да броят бюлетините отгоре.

28

Solar Power

преди 2 години

До До 25: Аз пък съм убеден ,че 80%наистина не стават и ти си от тях за съжаление.Аз от моя страна съм от 20% и съм си шест плюс. Направих първия си милион без да ползвам никакви поличитески изгоди от нито една партия нито съм корумпирал някого.Да ББ е прав 80% не стават ! Защото вярват твърде много в теория на конспирацията. Вярват защото имат ниска култура и всякаква липса на техническа грамотност.

27

?!?

преди 2 години

Ако не е наредено нарочно това, то е много глупаво!

26

Х

преди 2 години

Интересно интересно.. някъде другаде ще откриете ли?

25

Анонимен

преди 2 години

Защо иззехте бюлетините за "индианската нишка" на герберите? Провалихте ни изборите и победата ни провалихте!

24

Анонимен

преди 2 години

до 17 ; Само в Любимец ли ?! В целия район от Хасково до Свиленград (цалата Хасковска област) ако не овлажняваш с е3ик нечии герберски седалищни части - биваш отрязан отвсякъде и обречен на глад и тормоз ! А знам , че и на други места в милата ни татковина е така .На власт са npocmomuяmа ,наглостта , безочието и некадърността ! И гадното е , че се възпроизвеждат !Само крадене , крадене и пак крадене ! Затова е този вой сега и използване на всякакви мизерии и подлости за да продължи това ...

23

от мутрите

преди 2 години

импексова и мая общата да кажат за бюлетините .

22

Брр до 32

преди 2 години

В селата под 300 души се гласува само с хартиени бюлетини.

21

Анонимен

преди 2 години

какви бюлетини са открили, като цик категорично заяви, че изборите ще са само с машини?! сигурно са останали от предишни избори и сега дрънкат пропаганда с тях!!!

20

До 28

преди 2 години

Ти се радвай, че само са ти изтрили коментара защото те обичат много да блокират ИП адреси . Влизай с ВпН и си правиПишки с тях , те заслужават

19

Ха-ха

преди 2 години

От цялата статия само последното изречение съдържа някаква информация:"Към този момент няма арестувани", обявиха униформените.

18

До 25

преди 2 години

Виж дали коментарът ми (на който ти отговаряш) всъщност не е изтрит и дали не се разместила номерацията. Преди това имах още два коментара анти-ГЕРБ, които също бяха изтрити. Сигурно и този ще изтрият. Аз с този сайт бях дотук, влиза ми в черния списък и повече няма и да го отворя. Продажни сме_шници!

17

Анонимен

преди 2 години

Е, те ще да са герберски, понеже не са разбрали, че ще се гласува машинно и са си подготвили "победата" миналата година още.

16

Анонимен

преди 2 години

ехееее не очаквах чак 14 човека да не харесват когато се говори за Семката ...явно наистина ги е страх хората да не си загубят работата

15

Анонимен

преди 2 години

До До 25/26 Приятел, аз не съм гласувал НИКОГА за ГЕРБ, тъй че си избърши пяната на устата. Само направих коментар заради неадекватния ти пост, който не отговаря на реалността. Вместо да видиш защо е станало това (вината е в ТЕБ) ти избираш най-лесното - да бвиняваш някой друг. Затова сме на тоя хал - все някой друг е виновен за собствените ни провали ....