18

Анонимен

преди 2 години

Ами с мерки става, не с анархия.

17

Иванова

преди 2 години

До АнонименА някой да те вика да отиващ?????????

16

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да растат случаите в Гърция и Испания, няма да отида на море в България при мутрите, бетона, мръсотията и т.н. Може никъде да не отида на море на при мутрите няма да отида.

15

Анонимен

преди 2 години

Айде започна се на ново, мислех поне до септември октомври ще подишаме ама явно плановете са други

14

Койчо

преди 2 години

А сега да си спомним, когато преди няколко години малаките уж "поставяха държавата" на колене и имаха лозунг... "да не събудим българите".... Къде сте бре сега, когато искат да бодат децата... Защо не се чувате... Или тогава бе одобрено от властта "теАтро за пред Гейропата"... а сега могат "да ни на шокат репЪтЪ"... :))

13

Делта+

преди 2 години

Ето от къде ще дойде Делтата в България....

12

N1

преди 2 години

Тази година определено няма да се ходи в Гърция. 3-4 дена на нашето море и 3-4 дена на Доспат. Това е плана!

11

Анонимен

преди 2 години

В Гърция от една седмица много рязко растат случаите и това е кофти новина за нас. Лятото няма да ни спаси и туристите неизбежно ще ни донесат от вирусчето.

10

по света

преди 2 години

"Театъра" на Илюминатите продължава , докато не се събудят

9

СЕЛЯНИН

преди 2 години

Само ракията не ми пипайте!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Гърците ги дресираха с дългосрочното затваряне. Издевателстват над тях и се гаврят с хората. Не знам тази година ще отида ли там. Миналата ходих два пъти с PCR-и. Тази ако ще се ходи май ще са два PCR-а - на отиване и на връщане заради заповедите на нашето здравно началство, което ако не си ваксиниран, не те пуска от всякакви зони без сертификат за ваксина или тест. Аз го очаквах и не ми дреме. Никъде няма да ходя ако трябва. В България си ми е супер. В концлагерите на другите държави не искам.

7

Анонимен

преди 2 години

Гърците и испанците са създадени за да покаже шефа отгоре колко жесток може да бъде!!

6

1948

преди 2 години

В Гърция съм, нищо не се усеща освен проверка на сертификата на границата. 30 секунди. После е мъката - чисто море, узо и вкусно ядене

5

Живко

преди 2 години

Радостно е че всички отвратителни ваксъри и ковид хипохондрици заминаха за любимата им Гърция. Така за нас нормалните хора има достатъчно място на великолепното Черноморие! Вече пети ден съм тук и нито веднъж не съм сложил гадната маска на лицето си! Все едно съм в рая!

4

Златена

преди 2 години

Това е хубава новина.Значи гърците като общество са се осъзнали и ще продължат напред а наш неграмотен антиваксър ни дърпа надолу към пълнене на болници и ограничаване на живота.Защо няма такива разумни хора и в България това е нашата родина и можем да я защитим като се ваксинираме.

3

ГЪРКА

преди 2 години

Това са нови мерки , не връщат старите Пишете без да мислите и се правите на журналисти

2

Анонимен

преди 2 години

Хайде вървете в Гърция за да ви карат да носите по две маски на носа и трета на гъзъ! И да не забравите да си пуснете СМС-а за плажа че иначе 300 евро глоба!

1

Анонимен

преди 2 години

Нищо медицинско няма в тая "пандемия", някой още да не е разбрал?