49

Анонимен

преди 2 години

ПРОДАВАМ ВАКСИНА ЗА КОВИД ОТ ЧРЕВНИ ОТПАДЪЦИ ОТ КОСТЕНУРКА. 100% ЕФЕКТИВНОСТ. ИНКУБАЦИОНЕН ПЕРИОД - 6ч. ОЗДРАВИТЕЛЕН ПЕРИОД - 36ч С ВИСОКА 39-40 ЦЕЛЗИЯ ТЕМПЕРАТУРА. ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВЯНЕ 42-48ч ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ДОЗАТА ПЕРОРАЛНО. ЦЕНА ПО СПОРАЗУМЕНИЕ.

48

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ БЕ ПРОФЕСОРЕ ОТКОГА ЧАКАМ ДА СТАНАТ 45 000 НА ДЕН. Я ДАЙТЕ ПО-ВИСОК ТЕМП.

47

Анонимен

преди 2 години

Съществуват модели за математическо предвиждане и вероятни сценарии за развитие на епидемията, съобразно характеристиките на вируса . Епидемиолозите по цял свят го правят. Прогнози, за да се вземат мерки. Нищо конспиративно. Отново!

46

Тъй, тъ-ъ-ъй

преди 2 години

Мориарти за четвърти път предупреждава, че се задава вълна и започва да казва какви ще са параметрите и. *** вият от злоба, комплексари се пукат от завист, недоучили умират от мъка, че не могат да заемат мястото, което им е освободено. Голямо квичене пада и то ще продължава, докато се надигне вълната. Това вече сме го виждали. За да се бориш с Мориарти, трябва да си Шерлок Холмс. Ако не си Шерлок Холмс може само да виеш от мъка и злоба. Браво на Мориарти. Показа ви какво е класа.

45

как точно

преди 2 години

С калкулатор ли го е сметнал, със сметало или на ръка? Сладко малко професорче, а получава хонорарче срещу платена публикация и подпис.

44

След като

преди 2 години

няколко страни вече опитно доказаха, че броя на заразени от ДЕЛТА вариант се удвоява двойно за 8-9 дни - и нашия математик го предметна! Браво!

43

Анонимен

преди 2 години

Спомняте ли си как в началото на т.нар. пандемия на бай Шиле му беше много болно, че има проблеми с ВЯРАТА във вирОса?Много било важно всички да повярват, че има ракова нещо, защото това било съществена част от борбата с пандемията.То е азбучна истина, че без вяра нищо не може да бъде наложено масово.

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя вирус е информационен, защото съществува само в новините

41

Antvx

преди 2 години

До ЦИРК КОВИДМного точно написано!Ако имаше истинска, реална пандемия - нямаше едни и същи "специалисти" да се появяват всеки ден, за да насаждат страх, а истински доктори щяха да се опитват да УСПОКОЯВАТ хората.Спомнете си Чернобил, който е бил роден.

40

Анонимен

преди 2 години

Стига сте разтегнали лукуми, казвайте направо за кога е планирано следващото затваряне?

39

Кики

преди 2 години

Добре че, за малко скриха проф.Константинов,Храналан Александров или пък Томчо Биков ама защо не си го приберат и тоя псевдоучен?

38

Antvx

преди 2 години

Като му чета на този излиянията и се питам дали наистина е толкова п.ост или щото му плащат??... Стила би паснал повече на прогнозата за времето, обаче в жълто издание...Ако това да предсказваш и планираш (несъществуваща) вирусна пандемия с цифри е наука - иде ми да хвана гората със стадото. В това ще има повече логика и истина, отколкото да си смучеш пръстите и да ръсиш тъпотии всеки ден.

37

dd

преди 2 години

До ДарвинистАз съм се наял няма световен глад. Както и ти нямаш мозък за 5 стинки.Не виждал бил причина. И аз не виждам причина баща ти защо не е ползвал кондом

36

Дарвинист

преди 2 години

До нЕкой: Слабограмотен си ти. Първия път изкарах вируса с лека хрема. Не виждам причина защо втория път да не е още по-леко. Поне така пише за имунитета в едни дебели медицински книжки, които светът масово се прави, че не съществуват.

35

нЕкой

преди 2 години

Споко, слабограмотните антивакси ще имат възможност да опитат кислородните маски отново. Още малко им остава

34

Анонимен

преди 2 години

Гледам тука давате примери с Англия и Израел, че пак растяли заразените. Нито една ваксина не е гарантира 100% не-заразяване. Работи се с проценти, а не с: 0 и 1; има-няма; черно-бяло. Вижте статистиките на умрелите в тези 2 държави. Дори да се заразите, вероятността да имате усложнения в бъбреци, бял дроб и сърце или да гушнете букета е много по-малка.

33

до 38

преди 2 години

Не те знам бачкаторе за жълти стотинки какво си чел и недочел, но относно ваксините ясно се заяви, че сега се слагат по 2 дози, а наесен- трета бустер шот с ъпдейти лично от Бил Гейтс. Ама ти нито ще бачкаш за повече пари, нито ще станеш по-умен. Айде марш да караш баничарката сега!

32

Анонимен

преди 2 години

радев подпали българия (

31

Анонимен

преди 2 години

Ох, добре че не са сложили негова снимка, че бях приготвил кофата...

30

Проф.Тазобедрев

преди 2 години

Страшен пресметач е Витанката!