291

Бай Кольо

преди 2 години

Ще ти кажа какво ще правите.Няма да направите нищо без БСП да каже да.Защото вие бяхте тарана,който смятаха да използват за да се доберат до власта.Но като отказахте да съставите правителство,им развързахте ръцете и комунистите Радев и Йотова си направиха комунистически служебен кабинет,който уволни където и каквото можа и постави на всякаде свои хора.Затова не се чудете,че вече не ви подкрепят - вече не сте им нужни,а също така и наивните протестърчета!

290

И тези нямат

преди 2 години

Реална преценка за себе си кои са и за какво са на тая земя-за да пишат циркаджийски излишльотини в сценариите си за *** шоу или за "големи" дела-да подлъжат народа колко са свестни ,а в действителност червената мафия да ги използва,за да се докопа до властта.

289

Додо

преди 2 години

Циркаджии, чалгари и ***, с дебел провинциален диалект. Това са ви от Партията на Слави!

288

Подкрепа

преди 2 години

ИТН и специално Малгара е фаворит сред хората с нестандартна сексуална ориентация

287

Без покритие

преди 2 години

Лошо е, когато човек си повярва.По- лошо е, когато му повярват и други.

286

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

И кои са партиите на протеста, че не се сещам... ИТН ли!!!!, че лидера им не сме го виждали там.... мая манолова я гонеха от протеста, а христо ивановци стояха отстрани като застарели моми... в протеста имаше повече БСП отколкото всички мераклии за облаги от протеста, под маската видиш ли ...партиите на промяната!!!

285

Върл гербаджия

преди 2 години

Явно ГЕРП и главатаря бае 0ня си отиват... Аз, а и призовавам всички разумни хора, барабар и гербери да са против партия КУ-КУ и да гласуват за БСП единствената нормална партия способна да изведе Бг от батака!!!!!

284

Анонимен

преди 2 години

Нема да гласувам.

283

Бонго Бонго

преди 2 години

Тия на най- отговорните стъпки сега не поеха отговорност па камо ли след.Полуръста се опитва да мисли.

282

Анонимен

преди 2 години

Генерал Румен Радев ще остане в историята като президентът освободил България от мафията!! Българите ще му издигат паметници, ще кръщават улици и булеварди на него.

281

наемат маркетинг слу

преди 2 години

ГЕРБ наема "маркетинг служители" с обяви в интернет. Работата е да се коментира във flagman , dnes и dir - популярни сайтове където може да се коментира без регистрация. Искат да се плюе по Радев , ИТН и ДБ. Не знам дали обявите са още активни 3 дена преди изборите , но е показателно ,че ГЕРБ са отчаяни.

280

Анонимен

преди 2 години

Ей тия на Доган чирачетата искат да си присвоят протеста на харата. Къде бехте на протеста бе, ЛЪЖЦИ МАЗНИ АНКАРАГЮДЖУШКИ!!!!!!!!! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ АКО ИЗМАМИТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ПАК ОБСЛУЖИТЕ ДПС, НЕКА РАКА ВСИЧКИ ДА ВИ ОЧИСТИИИИ

279

Анонимен

преди 2 години

Вижте герберския сайт, който ужким е против партията на Слави, каква снимка е качил на г-н Африкански, почти възрожденец-почти с ореол на светия, МАНИПУЛАТОРИТЕ МЕДИИ КОИТО ИЗЯДОХА СТОТИЦИ МИЛИОНИ НАРОДНА ПАРА ДА ВЪРТЯТ ГЕРБОДЕПЕСАРСКА АГИТАЦИЯ СЕГА АГИТИРАТ ЗА ПАТЕРИЧКАТА. ИЗБОРИ ДО ДУПКА ДОКАТО ГЕРБ, ДПС И ИМА ТАКЪВ ПЕЕВСКИ СВЪРШАТ ПАРИТЕ. ТОВА В ХАСКОВО НА СПИСЪК ДА СА 28 000 ЧОВЕКА Е ВЕЧЕ БЕЗУМИЕ!!!!

278

Анонимен

преди 2 години

АБЕ УХЛЬО АФРИКАНСКИ, ДОГАН ЛИ ТИ ПИШЕ МАНТРАТА, ЧЕ БСП Е ПАРТИЯ НА СТАТУКВОТО, А ТИ КАКВО СИ НА ТЕЛЕВИЗИОННОТО ОЛИГАРХОСТАТУКВО ИБРИКК ТУРЧИН, КЪДЕТО ВЕЛИЧАЕТЕ ДОГАН ЗА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПАРИТИК... НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ БЕ ДЕПЕСАРСЛЯК!!!!ОЧАЛГОРИХТЕ И ИЗПРОСТЯХТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ДОКАРАХТЕ ГО ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА А ЗА ВАС БЕЛОТО И ФЕРАРИТАТА И СЕГА И ВЛАСТ ИСКАТЕ ДА ПРОДЪЛЖИХТЕ АРОГАНТНАТА СИ ГАВРА С НАРОДА И ДА ГО ГОНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И В ГРОБИЩАТА!!!

277

СЛАВИ - ВЪН!

преди 2 години

Много ви моля това нещо Тошко Йорданов да не ставминистър-председател - марионетка и неки арогантен на България. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ МАГНИТСКА ПО ВСИЧКО ЛИЧИ ПАРТИЙКА, С НЕЯСНО ЗАДКУЛИСИЕ ГЕРБЕСТО ЗАД НЕЯ. ТОВА НЕЩО БЕШЕ АКТИВИРАНО ОТ ГЕРБ СЛЕД КАТО 4 ГОДИНИ СТОИ В РЕЗЕРВ И СЕГА ЩЕ СМЕНИ ПАТРЕОТИТЕ, КОИТО ОБСЛУЖИХА ГЕРБ КАТО ПОРЕДНАТА ОТ БЕЗЧЕТНИТЕ ИМ ПАТЕРИЦИ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРА, ТОВА НЕ Е ПАРТИЯ НА ПРОТЕСТА А ПАРТИЯ НА СЕРВИЛНИТЕ ИНТЕРВЮТА НА БОЙКО И ДОГАН И НА АТАКИТЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА.

276

Анонимен

преди 2 години

Отговорно, в смисъл ще правят същото като ГЕРБ. Тошко Йорданов започна да говори едно към едно с доводите на ГЕРБ, докато последните бяха на власт.

275

Анонимен

преди 2 години

По-първобитен човек Слави не успя ли да избере за свой говорител?

274

Крадци бре...

преди 2 години

Тея ИТН-то где беха га имаше протест и чули ли са какво искаха хората....Май искат да си присвоят гнева на хората!!!!Народе спиш ли????

273

АК-47

преди 2 години

До НеанонименДа,в това е драмата, че бъдещето на България ще зависи от тези, които гледат възрастни хора на Запад, карат таксита и т.н.Нямам нищо против труда им,всеки труд е почтен,но лошото е, че като се приберат в тесните стаи, пускат си песните на Чалгаря, тъжат за напуснатата Родина и си мислят, че той ще ни оправи. Но не знаят, че той не поема никаква отговорност, не говори с хората очи в очи, защото няма как да му напишат вулгарните сценаристи. Няма жена, няма деца, болен е, бита карта е

272

anonymous

преди 2 години

Ех,журналисти-подмазвачи! Защо не написахте най-важното,което роди болният мозък на този никаквец,че нямало нищо страшно да има 4-ти и 5-ти избори докато учиндолският удав и смешната му партийка барабар с другите протестъри не наберат заветните 121 места в парламентЯ.Какво са за Тошето по 100мл всеки път-стотинки.Морален ур-од е този лилипут!