29

Локо лайф

преди 2 години

Подкрепям жената въпреки ако съм комшия.Държава като не си върши работата ето такива хора ще я вършат.Защо в Европа не може да видиш едно без стопанин?Така че ако няма държава не критикуваме постъпките на жената

28

Лекар

преди 2 години

Голяма грешка да се дава гласност на такъв проблем. Нещата се решават тихомълком, с подходящата химия. Иначе кучкарите не ги слуша главата и могат да създат големи проблеми като се разлаят. Та тихо и постеднощ, а как... има достатъчно информация в нета

27

Shark

преди 2 години

До 21. А аз питах общината като ги вземе къде ще ги прибере? Отговорът на този въпрос е НИКЪДЕ! Защото просто няма къде. Най.много да ги кастрират и да им сложат марка на ухото, след което ги пускат по улиците. Пълно е с такива кучета по улиците, точно общински кучета! Уж прибрани! Затова казах, че ако вземе да ги пусне ефекта ще е същия, но поне няма да обира негативите на злобните селяни. Общината, ако има желание, би могла да и помогне. Ако има повече такива хора няма да има кучета по улиците

26

Да приложим

преди 2 години

Малко по - *** подход към героичната жена. Правата и любовта й към животните свършват там, където се засягат правата на другите хора, а именно правото им на спокойствие от воя и лаенето на иначе добрите кучета. А разходките, обезпаразитяването и здравните грижи за тези животни, почистването на пространствата от биологичните им отпадъци са едни други съпътстващи проблеми, за които съседите с основание се тревожат във връзка с тази романтична и възвишена дейност.

25

Бай Ганя

преди 2 години

Пратете ги в село Бродиловотам ги лекуват кучетата има специален обичай.

24

Анонимен

преди 2 години

Да идва да взима едни от тук че не мога да спя вечер то злобно лаяне.че да не ги отнеса аз

23

Анонимен

преди 2 години

до 22 Има значение, защото държавата е лоша когато бездейства за неща дето ни дразнят, и е добра, когато бездейства за неща, които са в наша ползва и облага. Ченгета са лоши, като вземат от някой бос, но са добри като ти им бутне 50лв да не ти пишат акт.Така че хората са прави - има незаконен приют, който или трябва да се махне, или да се приведе в нормите и да се регистрира. И сега е момента, тия ЮЛНЦ-та за защита на животните, да ѝ помогнат с регистрацията и привеждането на приюта в норми.

22

ПроСоТо

преди 2 години

бабата да внимава,защото и тайния агент Бретшнайер беше завъдил кучета в апартамента си,но после бе изяден от тях..Да ги не държи гладни!..Да им фърля от време на време некое палаво детище от квартала..

21

до 7

преди 2 години

на теб кой ти плаща да пишеш такива коментари, неверни и злостни

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19. Има, или няма регистриран приют е без значение. Фактите са ясни: жената прибира бездомни кучета, дава им дом, храна, вода, хуманно отношение, медицински грижи и са чипирани. Кому пречи това? Кучетата са здрави, гледани, дружелюбни и не са по улиците... Дали жената получава пари за това - не разбрах. Но, кучетата изглеждат много по-добре от повечето деца на оня етнос, който редовно получава помощи и майчински, а децата им са вечно мръсни, просят и се мотаят по улицата с цел кражби

19

Анонимен

преди 2 години

до Shark - Не съм казал да ги пусне. Казах общината да ги прибере от нея, а ако тя е съвестна - ще си извади разрешителни и ще спази изискванията. Както казах и преди, много от тези изисквания са там с цел защита на самите животни, не просто някой да си начеше крастата, да се прави на добър и да има приют с бездомни животни.

18

Shark

преди 2 години

До 19. Чудесно, много съвестен и буден гражданин сте. Както казах, най-добре жената да ги пусне. Нали така!!! *** народ, заслужавате си всичко, което ви се случва! Даже ви е малко!

17

Анонимен

преди 2 години

до Shar - Няма регистриран приют за кучета в БАБХ към 29.06.2021г който да се намира в село с такова име. Не погледнах в списъка с развъдниците, но там има доста по-строги правила, включително и такива за нивата на шум.

16

до Запозната

преди 2 години

Тогава, без да злословя, би ли ми обяснила, защо приюта на тази толкова добра жена не съществува в списъка на регистрираните приюти към БАБХ? Където трябва да е ако е легален и е изпълнил всички изисквания, за да са добре животните.

15

Shark

преди 2 години

До 13. Ами ако наистина е изпълнила изискванията? Какво значи "не ми се вярва", има документи, не може така да се говори в какво вярваш и в какво не. И да, точно работата на държавата върши. Като ги прибере държавата къде ще ги сложи? Да ти кажа ли къде - с една ушна марка и по улиците, там ще ги сложи! Да хапят и нападат хора! Неблагодарен народ! Аз ако съм на нея ще ги пусна да ходят из селото,щом са недоволни, че са прибрани, добре, нека са пуснати.

14

Вейхайвей

преди 2 години

До ОНЗИ"Свестните у нас считат за луди". Браво на жената.

13

Анонимен

преди 2 години

За съжаление не ми се вярва жената да е изпълнила всички изисквания за наличие на приют за животни или развъдник и след това да е получила разрешение от общината. А това да обвинява държавата, че не си върши работата, а в същото време същата държава я оставя спокойно с приют без разрешително, е доста нагло. Нека държавата си свърши работа, да я глоби и да прибере кучетата. А, да голяма част от изискванията в наредбата са искани и заложени там от организации за защита на животните.

12

Анонимен

преди 2 години

Въпросната госпожа, който я познава-знае ,че не я слуша много главата.А гледа кучетата за пари..италиано мафиозо...

11

Анонимен

преди 2 години

Може би ще им е по-приятно тези кучета да са свободно щъкащи, гладни и кой знае от какви болести болни, та да ги хапят,а те после да се жалват по телевизиите. Жената помага и н животните и на глупавите си съселяни.

10

Анонимен

преди 2 години

Състрадателна към животните и безсърдечна към хората.