20

Меди доганов

преди 2 години

До до 16, да ти си нищо! А Аз?! Аз съм месия (моше).!.

19

Анонимен

преди 2 години

В България щяха само да го побият и след 3 месеца да е жив и здрав и с безплатни козметични операции на носа. Но това е жестокият и кървав Запад. Там мафията е истинска.

18

Анонимен

преди 2 години

Мафията в Западна Европа не прощава.

17

гого

преди 2 години

До Малко за политикаВъв връзка със покушението срещу журналиста Де Фрис никой в Нидерландия не е споменавал руска връзка или Путин. Вероятно това е някаква твоя теза или теория. Би било любопитно да я чуем, моля.

16

Малко за политика

преди 2 години

Да не би Путин и КГБ да са намесени? Да изгонят някой дипломат. Шоуто трябва да продължава.

15

До 16

преди 2 години

Е, ти явно наистина от паланката си не си излизал. От ,,арабела,, до еврейка има малка разлика. И само един неграмотен и уседнал ***, може по това как му звучало нечие име, да определя кой какъв бил! Тази жена е повече европейка от теб и мен, защото иска да е такава, името и е такова и е КМЕТ на АМСТЕРДАМ. А ти и аз сме си г-н Никой!

14

Анонимен

преди 2 години

Неразбираеми са Амстердамите - стрелят по адвокат и съветник на свидетел по делото на Таги и неговите предполагаеми съучастници, вместо да гръмнат свидетеля. И още - стрелял пет пъти, улучил веднъж, само ранил, без контролен. Неразбираеми.

13

Анонимен

преди 2 години

До този с паланката. Въпросната г-жа Фемке има километрично дълга еврейска родова история. Вижте й снимката. Тя и видимо не е европейка и е типичен пример за чужденка с претенции да бъде европейка. Та по-леко с паланките и "стабилните" познания в именната системата в Холандия и скандинавските страни. Имаме очи все още. Доста от политиците им в Холандия са евреи или крипто-евреи. Намират си и цели екипи PR-и да ги описват като арийци и християни в социални мрежи и прочие онлайн портали.

12

malart

преди 2 години

Принос на мароканските лекари и инженери към западната култура

11

Анонимен

преди 2 години

Решил да спомене с лошо някой ядрен инжинер-физик и тъй.

10

До 9

преди 2 години

Не е! В Холандия и скандинавските страни голяма част от женските имена завършват на Е. Маргарете, Мете, Мерете, Анете, Йонне, Кристине, Беате, Елизе, Марлене, Фемке и т.н. Ама който не е излизал от паланката си, как да знае?

9

до 4

преди 2 години

Там си е ежедневие, само че ич, ич не го публикуват заради умници като тебе.

8

Taню

преди 2 години

Ау, чи страшнооу...

7

Анонимен

преди 2 години

Фемке Хаселма дали е арабела? На Лондон кмета е, на Амстердам?

6

От бореца

преди 2 години

Доста рядък, но смел!!! Нашите са само редки.!.

5

Анонимен

преди 2 години

Харесва ми и споменатото красиво "холандско" име Набил Б. Невероятното "арийско" име Ридуан Таги също прави впечатление на всеки, който е наясно как Холандия е вече някакво продължение на Мароко. Трогателно и как премиерът плаче за свободните медии, чиято свобода мигом се забравя, ако някой дръзне да пише как белите стават малцинство и как всички почти предстъпници не са бели. Свободата включва похвала на цветни и евреи и гавра с историята, културата и бялото население на Холандия.

4

MaйMyнaтa

преди 2 години

Там са модерни мyтpи, не си играят като наште с бyxaлки

3

ууухахахаха

преди 2 години

Леле,ако това беше в расията.......Два месеца само за тва щеше да се говори и пише

2

aa1830

преди 2 години

Ако бе станало в България или Русия - аааа уууу убийци, свобода на словото ли, мафия, престъпност, корупция, Путин убиец, санкции, визи, шенген през крив макарон.... Ама в Холандия е ок.

1

Анонимен

преди 2 години

Журналист, адвокат... Едно добро начало.16353