8

от бедствието

преди 2 години

До До 6- Абсолютно сте прав ,хора с добри приходи и натруфени къщи не застраховали имотите си без помощи .Достатъчно възрастни и самотно живеещи хора са пострадали ,за тях да съгласен съм за отпускане на помощи .

7

До 6

преди 2 години

"Крайно време е Бай *** да се научи да се застрахова! Стига с тези помощи! Помощи на неграмотни и неуки хора НЕ желая да плащам!" - Те неграмотните и неуките и без твоето желание си получават помощи предоволно. Не смесвай бедните Бай ***, особено тези, които карат на минимална пенсия или заплата, с неграмотните и неуките, дето живеят от помощи и кражби и по цял ден друсат кючеци.

6

Канибал

преди 2 години

Значи Борисов и за градушките е виновен.Аман от простотии.

5

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е Бай *** да се научи да се застрахова! Стига с тези помощи! Помощи на неграмотни и неуки хора НЕ желая да плащам! Това не е трагедия, като в Чехия да се включва държавата. Това е някаква проста едгра градушка. Вече ежедневие при тези климатични промени.

4

Анонимен

преди 2 години

Какви помощи? Стига с тази просия от държавата!Има застраховки. Който си е направил, ще получи обезщетение.

3

Hex

преди 2 години

А защо не платят застрахователите?

2

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Гледах ги по телевизията. Некви хора без застраховки искат да им се даде за ремонт. Ако гласувате за ГЕРБ ще има, ако гласувате за Слави - ще се оправяте сами. Умната на 11 ти.

1

АнонимеН

преди 2 години

ИЗБРАХА СИ КМЕТ ОТ ГЕРБ И ТЕЗИ БЕДИ СА ИМ МАЛКО!