12

Само питам

преди 2 години

И на ония двамата ромски братя дето подкупни лекари ги диагностицираха със 100% слепота докато братчетата публикуваха във Фейса снимки с новите си Мерцедеси..... И те ли вече имат доживотен ТЕЛК ? Не че нещо ама за един сляп приятел питам.

11

13

преди 2 години

До до 12Попада,попада...ОСОБЕНО за верния на буци хейлекторат.Там ако се набодеш на трън,пишат че нямаш крак.

10

хахахаха

преди 2 години

До гейбтроловете.Да,България и бедна.Но не е бедна заради кирливите стотинки на инвалидите,дето освен трябва да ядат,трябва и да си купуват лекарства.Пенсиите са безобразно малки ,не повече от 300 лева макс.Половината са за хапчета.Така.Кой ще вземе на хубава работа инвалид?НИКОЙ.Значи и заплата никаква...Айде и карта за градския.И КАКВО ТОЛКОВА източват хазната?Що не видите Партийците на боцанката,че и другите?РЕГУЛЯРНОТО източване на хазната с ниски осигуровки,кражбите на топлофиийк..и енергот

9

до 12

преди 2 години

Астмата вече не попада в инвалидизирането. Мисля че от около 2..3... години.

8

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо, но нека да има едно изискване - лицето да не е инжектирано с "ваксина" против ковид. Няма да храним инвалиди самоубийци!

7

Хайде, хайде

преди 2 години

Елементарно е. Правят се случайни проверки. При фалшив ТЕЛК, доктора си губи правата и точка. И обратното - ТЕЛК се гаврят с теб за да те провокират към подкуп, ама отиваш на НЕЛК и се оказва че си си баш инвалид - следва същото. Ей, ТЕЛК доктора ми звъня на личния телефон, направих се че не го чувам добре, та изсумтя че било грешка! А баш си беше просене на пари!

6

До 6

преди 2 години

Болен от епилепсия не би трябвало да има разрешение за управление на автомобил. Закона не го разрешава. За това се вади едно медицинско (не се води на Учет) от месния психодиспансер. Друг е въпросът доколко в диспансера са наясно със заболяването на конкретния субект. Подайте сигнал в свободен текст към КАТ. Ще спасите животи както и този на човека със заболяването.

5

Анонимен

преди 2 години

Ще карат нови мерцедеси сега

4

Абе

преди 2 години

Кво стана с ония кьоравите ромеи от плевенско,Дека караха мерцедеси?!

3

Не че нещо

преди 2 години

Като сатана дума за епилепсия, с очите си съм виждал каква гадория е. Гърчовете, напикаването, пяната на устата. Ама как така епилептици шофират автомобили е въпросът? Епилептик колега в Русе ме е возил много пъти и изтръпнах като му видях припадъка! Останах в ступор като си помислих какво е можело да стане докато шофира! Защо епилептици имат книжки за управление на автомобил ??? Кой им е издал медицинско свидетелство за годност?

2

АнонимеН

преди 2 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ БЕШЕ СУПЕР НЕКАДЪРНО!

1

Анонимен

преди 2 години

Подарък за шведите от президента. Сега само веднъж ще трябва да плащат за фалшив телк