41

Анонимен

преди 2 години

А какво е положението в Бразилия, Индия, Мексико, Индонезия, Тайланд и още повече от 200 страни? Какво сте се вторачили в Русия? Плащат ли ви за това или да? Мърлячи!

40

до 39

преди 2 години

е приятелю, Бергман Ингрид и Борман от СС , надали са особено важни всеки да ги знае, както и ти примерно не знаеш 1000 неща които пък аз или тя софиянката знае. Кой за каквото е учил. Аз като завършил ВВМУ Вапцаров сигурно знам с хиляди неща в корабоводенето и морския бизнес за които ти не си и чувал.

39

Анонимен

преди 2 години

Хората просто отказват да се ваксинират! Страхуват се!!!!! Ако можеше щях да ви дам директените линкове от Brighteon за страничните ефекти от Фазер и Дж/Дж, но знам, че ще ги изтрият! Косата ви ще настръхне! Аз съм на първа доза Файзер - сърцебиене, висок пулс, чувство на безпокойство, студена треска и студена пот! Едва след 20-тина дни се пооправих. А, казват, че втората доза е по-тежка... Чудя се - да я слагам ли или не!?

38

Анонимен

преди 2 години

Путин и медиите му просто пързалят остананалия свят да се ваксинира с вълшебния файзер.

37

Анонимен

преди 2 години

От ковит 19 ли са починали или от спутник v .?

36

Анонимен

преди 2 години

До 36 обаче 23 000 болни не са като 98 та да сравняваш блатната кочи,,,на с България

35

Бизнес дама

преди 2 години

Аз съм от София, високообразована, високоинтелигентна, омъжена съм, мъжа ми се казва Шуши, и двамата сме напълно ваксинирани с 2 игли, аз не понасям ***, искам да сме както е в Англия - да има бежанци, свобода и демокрация, ЛГБТЮ права за всички и истинска демокрация! Българите са прости! Аз ще гласувам за Христо Иванов! Да живее ДБ! ю

34

Анонимен

преди 2 години

Русия имат доста по-малко нови случаи от Великобритания, според броя на населението. Във Великобритания много закъсняха с ваксинирането и сега само 50% от населението е ваксинирано с две дози. В Русия са още по-малко.

33

Анонимен

преди 2 години

В Русия тези 737 смъртни случаи, са колкото 35 починали в България.

32

Анонимен

преди 2 години

Ей тоз кучо и господ дет са вика го пази, искам да му пусна реплика ама кожодер не дава.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Мужиците всеки ден чупят рекорди, но русофилчетата с отчаяни усилия се опитват да измъкнат нещо от трагедията :)))))) По телевизиите им в началото на пандемията по 1/3 от времето обясняваха как е на запад с жертвите, сега за 12 часа не можеш да ги чуеш един път да споменат за такива сравнения :)))))) А вируса продължава да ги мачка.

30

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се юрваха да се ваксинират, но къснооо.... Да видим кога ще дойде цунамито в България. Че и ваксините ще свършат. Тя Европа няма вече да ни дава ваксини, за да ги похабяваме.

29

хмм

преди 2 години

Изобщо не вярвам на сатанинските медийки.

28

Франкурт ам Майн

преди 2 години

До Анонимен 32 Можеш да ми "викаш" както си искаш. Това няма да промени разликите между двама ни. :))))

27

Анонимен

преди 2 години

До 'от Франкфурт ам Майн' - Ми че ти си българин, начи да ти викам ***? :))))))))

26

Анонимен

преди 2 години

До фалшивите новини но вие сега ли го разбрахте това че наричат фалшива новина това което на тях им изнася защото ако сега сте го разбрали не е чудно това което с ковитодеветнайсе стана. Ограниченията и отнемането на права , все недопустими неща.

25

Койчо

преди 2 години

Арестувайте фашиста Собянин, граждански отряди да следят нощно време да НЯМА обработка на цели квартали с неизвестни химикати... /ВАЖНО /И провеждайте ваксата САМО за вярващи в сектата на "барановироЗЗа от послефният ден"... Безплатен рецепт...P. S. По втората точка може временно да се приемат законите на шерията с рязането на нЕкои части на прегрешилите... Ще е добър катализатор за решение на проблема.

24

от Франкфурт ам Майн

преди 2 години

До Анонимен 27 "До Германец: Ваксинирай се и се наслаждавай на трансхуманистичното си тяло" Няма такъв *** като българина. И звучи като ***. :))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 2 години

Нарочно ме изтри кожодератора още на комлютъра зад гърба ми стои и чете баси...

22

Анонимен

преди 2 години

До Германец: Ваксинирай се и се наслаждавай на трансхуманистичното си тяло :)