17

Анонимен

преди 2 години

Днешният трольо с мръсотиите просто не се трае! Няма ли администратор в сайта, или още е на сутрешната ичкия? Сменете си трольото!

16

следния казус

преди 2 години

имал съм случай когато целувам мадама тя отвръща, аз продължавам надолу не се дърпа, надолу не се дърпа и като стигнем до акта вече съм вътре тя вика ама аз съм сгодена, може ли само да го вкараш и после стига неща да свършвам.ега ти аз да не съм секс роботкой защитава правата на мъжа в този случай?????

15

Анонимен

преди 2 години

До SS Ако не си ти, някой друг ще е

14

gio

преди 2 години

скоро ще подписваме договор, че секса е по взаймно съгласие или ще си правим порно записи доказващи съгласието. Само да не стане от либерастия след 10-20 год толкова зле положението, че да не останат мъже.

13

SS

преди 2 години

Европейски простотии в действие.Утре може да изкарат закон ,че всеки мъж е потенциален изнасилвач,щото има инструмент ! Добре че в къщи жена ми ,от време на време ме подсеща да си изпълня съпружеските задължения !

12

Анонимен

преди 2 години

Оф... Те сами си идват и ще ги карам да попълват декларации каките, че ако писна - значи ще плащат!

11

е чакай ся

преди 2 години

ази като ебеееме някоя она никога не казва да обаче след 15 мин вика не спирай не спирай никогасега това изнасилване ли еили е секс започнал като изнасилване не ми е ясно дали ебеемее според закона

10

@

преди 2 години

Аз имам по-добра идея за реформа! Преди всеки сексуален акт да се попълва декларация при нотариус. Ако се осъществи сексуален акт без такава декларация, който издаде първи партньора е невинен, а другия отива в затвора за изнасилване или поне го глобяват 10 000 евро! Е те това е прогресивен закон, а не някакви половинчати действия!

9

Анонимен

преди 2 години

Не може да го вкарвате във всички дупки в които и когато ви се прииска.Отново жената е сама отговорна и виновна,либидото да се озаптява с труд още в зародиш.Спорт заради спорта,забранен!Кирка,само кирката ще оправи нагона!

8

Анонимен

преди 2 години

Какво изнасилване бе?! Тя ако не ми го вдигне, няма и да го получи! С Дедо и Баба е така!

7

Обява

преди 2 години

Продавам нотариално заверени съгласия за секс. Ползвателите трябва само да попълнят личните си данни.

6

Анонимен

преди 2 години

Там най много мъж да изнасили мъж или жена друга жена,хетеро почти не останаха..

5

Феминистки идиотщини

преди 2 години

следващия път ще я накарам да ми издаде нотариално заверено пълномощно че мога да и го вкарам, за колко време и в кои от дупките

4

Анонимен

преди 2 години

До мислетеМисля, че искат да ни подменят с послушни тъмно-зелени. Е, няма да са послушни, ама какво да очакваме от ии-дии-оттите, които допуснахме да ни управляват?! И резерва, който са ни пуснали за развлечение...

3

АнонимеН

преди 2 години

АКО СПИТЕ С ЖЕНА И ТЯ ИЗРИЧНО НЕ Е ПОДПИСАЛА ДОКУМЕНТ ЗА СЪГЛАСИЕ СТЕ СВЪРШЕНИ!

2

мислете

преди 2 години

Приемат утайката на африка, но вдигат законите за съгласие ? Може би проблема не е в законите, а в материала който идва отвъд границите, а ?

1

Анонимен

преди 2 години

Уеуееее Тука требва да укарат у затвору сичките политици!И даже и директоре на училиштъ!