48

Зарайко Зарайтанов??

преди 2 години

За 5 години кажи речи по100 мильона, демек 2Мил на месец,500 000 на седмица,70 000/ден. че то стотинки участи е се иска сутрин обед и вечер да направиш загуба по 70 000 на ден от 5-6 мильона комаржиращи пенсионери и ученици.по 2-3 лева на три пъти на ден същите да мятът за да формира що годе някаква печалба.Пенсионер с 300 кинта пенсия обаче може да си позволи само аспирин една пачка,10 самуна хляб и борч за ток, вода и данъци. Учениците? Мигрантите? не не са те.кой залага 10^6 и връща 10^4

47

Анонимен

преди 2 години

За този данък който се плаща към държавата била ощенеа А ХАЗАРТА колко е генерирал за да плати този данък и колко българи са си загубили заплати, наеми спестявания и кредити

46

Койчо

преди 2 години

От хазарта най много спечелиха чекмеджан и влади с дупката на челото

45

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахаха....Там играят яко пачки бе, момчета и момичета млади без зъби :)))) Мен като ме хванаха в Перу куките ме отведоха в участъка на Мирафлорес. Там седнахме и си поговорихме. Казаха ми в прав текст: Даваш сега 50 000$ и те пускаме. После всеки месец се отчиташ там с някакви 5 000$ и ще си работите спокойно, даже ще ви пазим, но няма да излизате от квартала, че е друг район, с други колеги :)))

44

А ПРОСТИТЕ ХОРА

преди 2 години

Плащат си всички данъци и си дават парите по хазарат, алкохол и лекарства и каквото остане за други жизнено важни неща като екскурзии и почивки на кредити и също гъързаарско скъпарско айфон-че смартфонче на изплащане със заеми. ПРОСТИ ХОРА и ПРОСТА ДЪРЖАВА СМЕ.

43

чекмедже-политик

преди 2 години

След като Бойко бе изгонен с червен картон като мръсно коТЕ от САЩ , той отиде в прегръдките на Ердоган .Излагацията на ГЕРБ ---продължава !

42

КОФТИ

преди 2 години

Наследството от ГЕРБ , корупция и рекет , до Марс !

41

Авраам Бакалина

преди 2 години

И после се чудя откъде са всички тези нови возила по улиците (С класи, 7-ци, Панамери и т.н.). Та то от две схеми потънаха 5 МИЛИЯРДА (КТБ 4.5, Черепа 0.5) в нечии джобове.

40

a

преди 2 години

В държава в която минималната работна заплата е 600 лева, някой е откраднал от 500 000 000. Трябваше поне 100 разстрела да има и 1000 човека в затвора за поне 10 години.

39

Анонимен

преди 2 години

До Скоро Спокойно, само се успокой ! След Президентски избори ще настане както казват "живота е песен". Ще има свобода, ама много свобода, никой няма да краде, никой няма даже да псува, тока пак ще е три стотинки, ама и заплатата ти е 265 лв.. Слави ще пее, президента ще марширува, абе рай.

38

Aha

преди 2 години

Личи си че е имало ред в хаоса

37

Скоро

преди 2 години

Ужас само грабежи, грабежи, грабежи време е цялата шайка от герб до стената и.....!

36

Сашо от Варна

преди 2 години

Ега я у перверзната държава щом иска да печели от хазарта....вместо да бъде забранен!

35

Анонимен

преди 2 години

До az Много сте си повярвали, 20 години е ссамо за умишлено убийство. Най много с покоя условна присъда. За имущество само ако се докаже, че са организирана престъпна група, но някой спешно иска закриване на Специализираните съдилища - Коя партия казваш е това ? Хайде да не ви отчайвам.

34

Анонимен

преди 2 години

Ama mnogo e prosto qne qnev go kaza na 4ti 6i6i si e kupil 10 deputatski meata ot gerb. Glasuvaite za bace i oligarsite, skoro 6te zapo4nat i vav forbs da gi redqt v nai bogatite hora v sveta, vse pak cqla darjava rabotime za tqx.

33

Анонимен

преди 2 години

До Милен Еми кой както го нареди батка ! Те като ги правят тия работи са наясно какво рискуват, не ги мисли за толкова прости. Ще изчегъркат изчегъркат и като стигнат до своите ще спрат, защото всички са се оплели.

32

az

преди 2 години

айде сега всички държавни чиновници в комисията , плюс министъра и всички по веригата за 20на година в затвора и допълнително запориране на имущество и активи до стойността на загубата . Като се приложи това на достатъчно брой лакоми чиновниците , следващите ще се замислят преди да въртят шашми.

31

Анонимен

преди 2 години

До МиленТочени пари от хазарта, е израз в пълно противоречие на описаната по горе схема. Създал условия, някой да не внася данък в държавата, или не проследил умишлено, че не се внася точния данък, защото Божков първо твърдеше, че всичко си е платил, е точния състав на престъплението. Липса на контрол с което е ощетил Държавата. Но там ще го отнесат Бушоните от Комисията.

30

Анонимен

преди 2 години

и коя партия беше на власт по това време?май беше герб,ааааа?

29

Анонимен

преди 2 години

Заглавието "кърти"но е скрито признание ,кое движи "възходо" на икономиката ни- няма и ред за инвестиции като в Словакия например- КИЯ , скандинавските фирми за бяла и черна техника , немските фирми за машиностроене и лека промишленост..за това там имат добри доходи и не се притесняват- евро или крони,сега ще почнат "адвокатите" на властта да пишат за чужди инвеститори тук- Цехове ,не стабилно производство, и как не може от раз да станат работите ,но лека- полека "светло бъдеще" от 1944г насам