165

Анонимен

преди 2 години

Не си го и помисляй!Ха си посегнал,ха.....!

164

И без това

преди 2 години

Училищата не вършат никаква работа в 90% от случаите. Само развращават децата.

163

Май не е реалистично

преди 2 години

Кажете си направо, че ще си играем на отворете-затворете всяка есен, зима и пролет. И че всички ще си работят и учат дистанционно

162

Анонимен

преди 2 години

Това е частно мнение на група учени, а не общовалидно правило.

161

Обективно

преди 2 години

Така че колективен имунитет срещу всички нововъзникващи щамове просто е Невъзможен, дори да ваксинирате не само децата, но и кучетата и котките, в чиито тела ковид също мутира. Невъзможен е, защото ваксинацията е Нестерилизираща!!! Ваксинирането с такъв вид ваксина е НОНСЕНС! Но едва ли някой ще чуе това!

160

Обективно

преди 2 години

КОЛЕКТИВЕН ИМУНИТЕТ ПРИ НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНАЦИЯ НЯМА КАК ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТ ВЪОБЩЕ!! Причината е, че вирусите виреят и се размножават дори и във ваксинираните, които НЕ умират, но се превръщат в РАЗВЪДНИЦИ НА НОВИ ЩАМОВЕ, те на свой ред заразяват отново дори и ваксинираните / които НЕ умират/ и се създават следващи нови щамове..и т.н. .. получава се нещо като перпетуум мобиле, вечно създаване на нови и нови щамове.Така че Колективен имунитет е възможен само срещу някой определен щам.

159

Анонимен

преди 2 години

Той колективния имунитет вече е постигнат. Ваксинирането е напълно безсмислено. Това се учи в първи курс по медицина. За две години вируса е засегнал почти всички по земното кълбо.

158

Анонимен

преди 2 години

До 166: виж смъртността по месеци в България в НСИ и ще ти се изясни дали е просто вирус.През м.10.2020-03.2021 смъртността се качва над 35 промила. Съвсем друг въпрос е, че ваканцията, която имахме последните 2 месеца от КОВИД, ме кара да си мисля, че някой разпространява нови щамове нарочно.

157

Анонимен

преди 2 години

Разнасянето на вируса при заразяване е свойствено за която и да е респираторна инфекция. Този вирус няма никакви по особени свойства от останалите, дори като заразност е с доста по-скпомни възможности от някои други. Дори и ваксинирани могат да го разнасят, ако са заразени.

156

Echo Chamber

преди 2 години

Епа цокай си ракията и не го мисли :)

155

джагът

преди 2 години

Echo Никой не е длъжен да ти чете хистериите

154

Echo Chamber

преди 2 години

Никак не троля, това ми е втори коментар в тоя сайт за повече от 10 години .. Просто ми се насъбра в повече да чета тия бисери за ваксините - това, което се постига, е още по-дълго затваряне, мерки, маски .. Десетки малки бизнеси се унищожават. Нищо им няма на нито една от ваксините, които се поставят в България. Смъртни случаи и усложнения от ваксини винаги е имало, просто сега имаме достъп до такава информация повече отвсякога. Това не е статистика за широката публика, пълна с тълкуватели.

153

Echo Chamber

преди 2 години

Шляпате тука някаква пропаганда, че видиш ли някой искал да затрие горкото свтовно население. Преписвате (както в училище) от умрели руски сайтове, от дейли мейл и другите подобни на нашите Уикенд и Шок. Цъкате им трафик и печелят от реклама, а вие се облъчвате, вместо да идетете да бачкате. Раздавате акъл, а сте единствените истерици, които пищят, че ги чипирали, че едва ли не химическа кастрация се осъществява .. че ваксините се били тествали десетилетия.. тъжна история :)

152

neon7

преди 2 години

до 142 Ти прави ли аутопсия , та знаеш от какво са починали ?

151

neon7

преди 2 години

Как файзер е манипулирал изпитанията на КОВИД "ваксините" си за даца, за да получи разрешение от ФДА. -greatgameindia ТОЧКА com

150

Анонимен

преди 2 години

На децата им стигат течностите с неясен произход, които им инжектират при раждане,само да сте посмели !

149

Анонимен

преди 2 години

Само посмейте да ми пипнете детето!

148

Анонимен

преди 2 години

Като мишки са, ваксинирайте ги веднага всички до един.

147

Феникс

преди 2 години

Пътят към ада е павиран с добри намерения.

146

Даа бе, да!

преди 2 години

И един мармот ви боцка - боци-боц нали?Гнусни сте!!!Гади ми се!!!Искам Деган!!!