384

последният ни коз

преди 2 години

Това е Султана ЕРДОГАН! Само той ще ни постави намясто!

383

ВСИЧКО Е ПРЕДРЕШЕНО!

преди 2 години

ВСИЧКИ ИСКАТ ДА СА НА ВЛАСТ!ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ЛАПАТ...TUTTI!!!БОЙКО ТЪРИ ПОМОЩ ОТ ЕРДОГАН И ПЛОВДИВСКИЯТ ВЛАДИКА - НИКОЛАЙ......НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИ ДОКАТО СЪВЕТСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ И АЛЬОША БДЯТ!!!ГОРЯНИ И БРАННИЦИ-ЛЕГИОНЕРИ, НА ОРЪЖИЕ СРЕЩУ БОЛШЕВИШКИТЕ ТИРАНИ!!!

382

патриот

преди 2 години

душа давау но не своята а душата на народа! Още Ботев го е проумял съвремето ни!

381

комунисти-терористи!

преди 2 години

Не гласувайте! Всичко е БКП!!!!!-ДС Кремалски ***!

380

Анонимен

преди 2 години

Пулев на кое място е?

379

Анонимен

преди 2 години

Българина е дебилофил - то оставете Баце как си е повярвал ама като се почне, Ристю и финния му другар, Галева, Славуца която е главен виновик да ни натресе Баце, онзи Адвокат Хаджигейчов, направо отивам да пускам за Жан, той е най-надежния от изброените.

378

до Странджата

преди 2 години

Абе Странджа, ти драги пак ли искаш червените крадци да фалират банките и да стопят за една нощ спестяванията на наивното население, което ги е избрало. Моля ти се, стига експерименти с престъпници!

377

Анонимен

преди 2 години

Къде и кога ще си бият ДБ и ДПС ? Искам да гледам как се бият. С такива журналисти, политици и социолози, България ще има редовно правителство след около 20 г. Във валутен борд от 24 г., след полкова много правителства и министри, че един от Банкя ще остане в историята, като единственият в света, който си е подавал оставките няколко пъти. Ами, не знам, питайте го него колко пъти си ги е подавал поради некадърност. Аз никога не съм си подавал моя оставка. Честито на политическите анализатори.

376

Читател

преди 2 години

Като сензация на деня,се зачита готовността на "героят" от "Росенец",да оглави следващ редовен министерски съвет.Ето това е безочието на един слънчасал,самозабравил се "демократ"! С твоето пето място в таблицата за НС,ти трябва да си изпращял, дори само да си помислиш,че това може да стане реалност.Само ако станеш *** на Борисов при едни абсурдни обстоятелства,може да ти влезе нещо в главата като намерение.Не признаваш Слави,значи си готов на всичко,само да си министър! Няма да стане байно!

375

Хм

преди 2 години

Като смятаме тези проценти до партиите, които влизат в Парламента процента е 89,2. Значи процентите до 100 да се прибавят пропроционално или как не знам към техните??

374

Синджев

преди 2 години

Значи, ако може да има още едни избори наесен, за да може служебното правителство да изчегърта електората от калинки на Герб, от които им идват 80% от гласовете и да ги постави под запрещение, за да не могат да гласуват. Тогава Герб, ще се бори за минаване на 4% бариера. ДПС също трябва да бъде забранено със закон. БСП на другарката Нинова е като недъгаво куче, което само лае , но не хапе. Та ще си дойдат нещата по местата

373

Странджата

преди 2 години

Герб трябва да стане опозиция и да дойдат да управляват мутрите на Радев ! Как иначе хората ще разберат дали кон яде боб ...

372

по точно

преди 2 години

ГЕРБ само с 1% над 3-те%.Явно влиза у парлаМЕНТО.Буцата е на тръни.

371

анонимен

преди 2 години

Хора, мислете преди да гласувате! Видяхте, че ИТН не е алтернатива и няма капацитет! Най-лесно е да гласуваме против, но видяхме какъв недоносен парламент получихме през месец май! Не очаквайте поредният месия в лицето на Слави! 30 г. вече разиграваме една приказка, но все още чакаме щастливият край!

370

Анонимен

преди 2 години

Много честни тия форумци от ИТН бе , ама ако ги пуснеш близо до кацата с мед , ще се омажат до ушите.

369

БРАВО!

преди 2 години

ГЕРБ води с 1%, а Байдън води със 100%, само че неговите избори в България ще бъдат догодина.

368

Анонимен

преди 2 години

И какво като води. Така и так пак инат след изборите.

367

ноби

преди 2 години

няма никакво значение, дали герб ще е 1ва политеска сила или не. ще вкарат 50 депутата и ще вият на умряло, като дойде новата чистка. дано видим и присъди

366

Анонимен

преди 2 години

Ако от изборите зависеше нещо щяха да ги забранят. И какъв избор имаме? Пожарникар , Чалгаджия, Шкембеджи войвода, Адвокати лобисти, БКП или какво? Къде виждете избор като всички са от едно тесто

365

Анонимен

преди 2 години

до 406 ; Излез на 11.07 и ще видиш къде е електората на Слави-ще ви го набие с 200 ,както на 04.04 , герберасти неадекватни !