14

мнение

преди 2 години

Мегън няма нито класата,нито излъчването на Кейт.Каквото и да прави,тези качества се изграждат от детството.Има простовато излъчване,за класа изобщо не говорим.С две думи,не е за кралската фамилия.

13

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден пишете за Харимеган!Досега нито един път не сте писали най важното,ваксинирани ли са?

12

ВАЛАРИ

преди 2 години

ТАЗИ ЖЕНА ТЪРСИ САМО СЛАВА ,НИЩО ДРУГО ! ДАЛЕЧЕ Е ОТ ЕЛЕГАНТНИТЕ ОБНОСКИ НА ФИНИТЕ ДАМИ ЗА КАКВАТО ТЯ ПРЕТЕНДИРА , ЧЕ Е ! ОСВЕН ЕДНО АМЕРИКАНСКО ПРОСТО МОМИЧЕ , НИЩО ДРУГО НЕ Е ! ЗЛАТОТЪРСАЧКА ЯКА , АМА ЗА ГРЕШНИЯ БРАТ Е ОМЪЖЕНА !

11

нина

преди 2 години

На мен лично тази двойка ми харесва много=Мегън и Хари.Смели и красиви...Колкото повече дрънкат срещу им,,още повече съм за тях//

10

Анонимен

преди 2 години

Хитруша - лисуша е тази Меган и е по грозна от Кейт и сигурно и завижда..

9

ха ха

преди 2 години

Ха-ха. А кралското семейство пък колко умело манипулира общественото мнение чрезразните си кралски биографи, експерти и медии. Плюване точно както у нас в момента политиците, но по-умело и обиграно-все пак го правят от едно хилядолетие-ха-ха-ха. Ами те точно заради това си тръгнаха. Просто станаха по-популярни от бъдещия крал и неговия наследник и това хич не се хареса в двора.

8

Анонимен

преди 2 години

Херцогиня пък секънд хенд някакси не върви. Нещо като полудевствена в ушите.

7

Ето "подробност

преди 2 години

които ще прочетете, ако кликнете върху линка след "публикацията": "Друг кралски биограф, Робърт Лейси, твърди, че принц Уилям усещал, че Меган имала подготвена програма, още от началото на връзката ѝ с Хари. Припомняме, че Маркъл и Хари обявиха, че напускат кралското семейство в началото на 2020 г." - Потресаващи подробности!

6

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва да имат кумири,това е наслагвано хилядолетия....Всеки за себе си да реши отживелица ли е или...не.

5

Анонимен

преди 2 години

Хахаха... Гледахме сватбата с един англичанин от къщата. Той е на 50+. И аз, нали съм българче, му казвам, че тази жена не ми харесва. Имах чувството, че е "златотърсачка". Не знам... Лицемерна ми изглеждаше.. Той си замълча. Не му стана приятно, но нищо не каза. И тези, като избягаха и му писах във ФБ (вече живее другаде). И му викам: Джим, помниш ли какво ти казах тогава? - Помня и беше 100% прав - вика!! Хахаха!

4

Анонимен

преди 2 години

E какво очаквате от нискобюджетна неуспяла актриса. Това е все едно да сложиш слугиня в палат и да очакваш нещо

3

Анонимен

преди 2 години

Същото като с Обама..Накрая излезе онова дето всички подозираха.

2

Език свещен

преди 2 години

Това е този тип нещо, което не трябва да се случва в журналистиката.

1

Анонимен

преди 2 години

Не е била зомбирана като тях..Ало хора,в 21 век сме..оставете величията в миналото..