88

Анонимен

преди 2 години

Няма да гласувам за турските партии - герб и дпс

87

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с 5те дамаджани ракия?Купиха ли с тях изборите?А,забравих,намерили са и 5 английски паунда плюс 50 лева .Тарашев дерзай,Москва разчита на теб и другия бавноразвиващ се клепоух Борат от село Славянуву

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15те опикани наркомана на жълтите павета не сте народа.Народът сме останалите 7 милиона!

85

Сдухан Гербер

преди 2 години

Реакцията от тези прокурори ли е , дето твърдят , че Пеевски е нах-чистия човек в страната и няма никакви данни срещу него

84

Анонимен

преди 2 години

Трябва реформа и Прокуратурата са се извади от съдебната власт и да мине в изпълнителната, като Главния Прокурор се избира от парламента. Така е в САЩ и западните демокрации. Съда ще излезе по този начин на светло, а няма да се крият един друг съд и прокуратура. И ще можем да искаме реформа на съда като следваща стъпка ако пак не работи добре. Ние гражданите сме собствениците на България и можем да настояваме политиците да реформират каквото ние искаме

83

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата разследва Пеевски, оправда го и го постави в "Списъка на Шиндлер-Гешев", а САЩ постави Пеевски в "Списъка на Магнитски" и в черен списък.....................Вижда се, че прокуратурата е свързана с Пеевски и го е прикривала в миналото и го е поставяла в защитени "Списъци на Шиндлер"

82

Анонимен

преди 2 години

Долу многоимотния комунист Прашков!

81

Анонимен

преди 2 години

С това си изявление прокуратурата показа, че е ИЗЦЯЛО В РЪЦЕТЕ на Борисов. И докато не бъде ИЗЧЕГЪРТАНА из основи нормална държава никога няма да станем. Нужно ли е да напомням как Гешев се обръща с "шефе" към еднокнижния си вожд?

80

Българин

преди 2 години

Досега само си чакаме от Рашков някакви доказателства, ама той щял да ги даде .." някой друг път"! Всички взеха да имитират Фигуранта Радев,щом не дължим сметка никому, значи закона можем да си го нарушаваме ежедневно!

79

Боли

преди 2 години

Ех така боли когато те карат да работиш,а ти си свикнал да лежиш,та да получите,13,14,15 заплата накрая на годината.свърши се, лежането под 🌲.сега е време за работата,кой не му се работи,у дома.

78

Анонимен

преди 2 години

Не уважавам действия, които правят хората по- бедни. Няма компроматни война, просто излиза истината наяве.

77

Анонимен

преди 2 години

Драги прокурори, няколко месеца народа протестираше срещу Гешев, вие си го пазихте. Каквото повикало, такова се обадило. Освен това няма нито един политик Осъден за корупцият в затвора за Компрометирани сте!

76

Анонимен

преди 2 години

Някой е факир да създава напрежение между политици и разделителна линия между хората,да компрометира опонентите си, за да отклони вниманието на избирателите от съществените проблеми и да управлява безприпятствено. А, между другото царя Симеон(в изгнание) , колко имота и земи има, колко и какво е работил в България?!-Въпроси от икономически и правен характер.

75

Това е нищо

преди 2 години

Чакайте да видите как ще реват , когато Рашков оповести списъка на магистратите със задгранични сметки и един с инициали И.Г.

74

Dinosaurus

преди 2 години

Тоа е по-неадекватен и от Тошко-галошко. Случайно да имате представа, че гараж в София струва 25-30 000 лв, ако можеш да намериш, а наема му е 150 лв на месец за кола или 1000-2000 ако е магазинче? Мазета е другото име на също на магазинчета! А къде продават "тераси", и аз искам! Бедното ченге със съпруга корумпорана нотариуска, на колко ли хора са изгорили душиците и присвоили на безценица имотите с помощта на "класифицирана" информация (кражба)

73

Да се произведат

преди 2 години

Икони с образа на Свети Рашо пречистий, обрекъл се на бедност, смирение и служба на хората. Ей затова ще плюе Рашко църквата, една иконка на светиня му нема откъде да си купи човек!

72

Кух профил

преди 2 години

Тия всички се правят на ощипани моми. Га ядохте кифтета ни ривахти, а?

71

А кво

преди 2 години

Става с Тошенце, де го да джафка...

70

Сата НАТО

преди 2 години

Я, коментирай шефът на НАП Румен Спецов, който се разследва за 6 млн лв укрити ДДС? ----/////------ Вие постоянно бъркате "разследва се" с "доказано е". Това са две съвсем различни състояния на нещата. Главният прокурор Иван Гешев именно затова е престъпник, защото упорито и системно се опитва да изтрие разликата между двете понятия. Което е престъпление срещу правото, а оттук и престъпление срещу устроите на Републиката. Ерго, за човек на този пост - държавна измяна.

69

Леле леле

преди 2 години

Ако Рашо ви докопа, всичките ще са в ГУЛАГ или по затворите. ДАже може да прочисти половината население за здраве на единия милион дето ще останат, евентуално.