13

Било е и ще бъде

преди 2 години

Това си е чиста проба отмъщение и PR.Ходили хора в гората и ги нападнала мечка уауууу каква изненада в гората има мечки.Ми има има и вълци и змии дай да отстреляме всичко и бодилите по земята да съберем някой да не се набоде.Човек трябва да носи отговорност за действията си.Като си от регион където има мечки ще внимаваш.Ти отиваш при нея не тя при теб.Съжалявам за инцидента с жената но инциденти има и ще има не е нужно след всеки да правим света стерилен до кога така?

12

1111111

преди 2 години

Мечките са защитен вид. Това първо. Второ: открай време в планината хората са брали гъби, боровинки, малини, и каквото още има, и са сушили за зимата, иначе глад. Обаче никога не се ходи сам! На групи по няколко жени, вика си, вдигат шум - точно за това - ако наблизо има животно, да се скрие, да не се почувства заплашено, че тогава напада.

11

Анонимен

преди 2 години

От кога Руслан Мъйнов е кмет... Ха ха ха.

10

обстрелване ?????

преди 2 години

МАЙ Е ОТСТРЕЛВАНЕ УМНИЦИ

9

Totenkopf

преди 2 години

В 2021 г държава в ЕС, хора ходят в гората за гъби иначе ще умрат от глад! Браво Бойко благодарим ти ГЕРБ, апропо кмета от коя партия личи си гербергската жилка!

8

Samo minavam

преди 2 години

По важни са 🍆 ,електорат са.Видяха сметката на горите, умирисаха ги, хвърлят *** и после, баба Меца виновна.

7

Цели

преди 2 години

тумби наши хм, сънародници, опоскват къде каквото намерят. И никой с нищо не ги спира. Само една мечка има куража, и те искат да я гръмнат! Баси!

6

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

На 11.07 да ометем фигуранти, чалгари, Бойкикев и Манолова. Само номер 5. ГЕРБ няма алтернатива

5

Скоро

преди 2 години

А кога ще издадът заповед за отстрел на мутрата Борисов и шайката от герб, те са по опасни от сто мечки?! Много хора ги сърбят ръцете....

4

Кики

преди 2 години

Когато човекът, убие последното животно , и отсече последното дърво на земята ще разбере , че златото не се яде. Марк Твен.

3

Кой

преди 2 години

Този кмет огажда на ромите иначе няма пак да гласуват за него той е избран с ромски гласове.

2

Сата НАТО

преди 2 години

Срам за Човечеството са тези идйоти-природозащитници, които се хилят, когато нападнатата жена бере душа в болницата. И я обвиняват, че била нарушила хабитата на мечката. Трябва да си пълен лаи нар, за да не изпиташ съчувствие към цяло семейство, което е пострадало. Гнус, гнус! Един не каза поне едно "съжалявам" !

1

Анонимен

преди 2 години

Много тъжно, че се издават подобни заповеди... Примитивно племе сме.