16

Анонимен

преди 2 години

Еееееее вие да не очаквате еврейн да ви даде нещо без да е на далавера такъв още не се е родил.

15

Анонимен

преди 2 години

Не дава, а заменя старо за ново. "Израел дава" е виц.

14

Майничка

преди 2 години

Невежеството убива. 18,125 и продълваваме.

13

До 11

преди 2 години

Така и не се научихте, че броя на дозите не е броя на ваксинираните. Ако на 5 човека сложат по две дози на АстраЗенека, това 5 ваксинирани ли са или са 10, както е твоето разбиране. В България 824470 са напълно ваксинираните, което е една доза от една от ваксините или две дози при всички останали ваксини. Това означава, че при 1,8 милиона поставени дози, около 1 милион имат поне една доза.

12

Кико

преди 2 години

Израел дава. Ха!

11

до 2

преди 2 години

Нормално е да получаваш толкова минуси и у нас да е негативно мнението за ваксините. Все пак сме най-неуката нация в ЕС, че дори и в цяла Европа. 2 милиона кажи-речи са ваксинираните у нас. Толкова са и хората с интелект. Разбира се, има едни 10-20% изключение от интелектуалците, които по една или друга причина не се ваксинират. Останалите- слугинаж.

10

до 7

преди 2 години

Аз пък да ти кажа си спомням март месец опашката от ваксини в Александровска. Паркирахме си последния модел джипове и автомобили и се наредихме на опашка. До един IT специалисти и подобни отлично платени служители на международни компании.

9

гост

преди 2 години

До А ЗА НАС ДА ДАДАТ?Ами потърсете Пепино Москов , той е експерта по тия тънки работи .

8

До 5

преди 2 години

В държавата Израел, отказват ваксините ортодоксалните евреи и населението с бедуински произход. Затова им останаха ваксини.

7

до 2

преди 2 години

Да ти кажа, никак не си прав. На опашките в началото на лъжата тази пролет гледах предимно отрудени, угрижени хора. По дефиниция бедните са лековерни - затова са и бедни. Хората с буден ум и добро самочувствие не се хващат на това сaтaнинcко хоро.

6

А ЗА НАС ДА ДАДАТ?

преди 2 години

За България също трябват ваксини с изтичащ срок на годност, за да ваксинираме децата.

5

Анонимен

преди 2 години

Ама що им залежават така ваксините? Нали Изсраел щяха да ваксинират цялото си население, така добре започнаха с летящ страт, даже си купиха ваксините на по-висока цена, а пък сега се чудят на кого да ги пробутат?

4

Анонимен

преди 2 години

А ние какво чакаме? През август изтичат около 1 млн дози. Поне да ги дарим на желаещи. Изобщо всички закупени да дарим.Да си запазим 100 хиляди за зор заман. Те са много, ама все може да има някои желаещи и у нас.

3

Анонимен

преди 2 години

За какво са им на Израел "ваксини" през септември-октомври? Нали се наръгаха масово, имат стадени имунитет, приключиха с пандемията, победиха ковид, всички са с мощна защита? Хаха още ли има хора които не могат да загреят, хванеш ли се на вакситарантелата, не можеш да се пуснеш, ще си танцуваш доживот...

2

до 1

преди 2 години

Всеки нормален ги иска. А бедният бачкатор пее как са отрова.

1

Анонимен

преди 2 години

да вземат и нашите, никой нормален не ги иска тези отрови