176

Случаен минувач

преди 2 години

Бил Гейтс отдавна прави изявления, че броят на хората трябва да се намали.На 19 октомври 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. Това е "събитие 201" - "event 201", има го на видео в нета. И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява! А в това време в Ухан вървят световни военни игри. Идеално място да се пусне,да се разнесе.

175

Глория

преди 2 години

Оставете ме на мира!

174

Анонимен

преди 2 години

КАКВИ са ИЗИСКВАНИЯТА към РУСНАЦИТЕ, които влизат в Бг? РУСИЯ е ПЛАМНАЛА от новия щам! Стоп на туристите които идват в Бг, както направиха в Бали!!

173

Истината

преди 2 години

До Учителка - Една изкука-ла леля ,по-долу взела да се тръшка и да иска всички деца ваксинирани. Лелче, държавата ни задължава да си пращаме децата на училище, но това не означава, че може да прави каквото си иска с тях. Като не ги иска, ще си гледаме в къщи, тога един куп учителки ще реват , че са без работа...

172

Истината

преди 2 години

До До 155 - Какъв си пък ти , че да определяш моята свобода докъде се простира? Достатъчно голям съм и на бой да нося и на жените да правя деца, и оръжие да имам (знам и как се ползва) и да отстрелям някое и друго ковид зомби.И въобще - ще си дойдем на думата - за какво всъщност бият тъпана и това не е поради прилепския грип, а поради това , че искат да ни отнемат свободите и да ни следят постоянно. И ако някой го е страх и се зомбирал, мен не ме е страх - смъртен съм и все от нещо ще умра.

171

bdfdbfg

преди 2 години

Защо се броят заразените а не болните? Ами то сега 100% от хората са заразени със стафилококови бактерии - никой не бие тъпана и не плаши хората за това . Как сме живели с тях, без да затваряме нищо? И докога с тези маски - това е все едно вместо презерватив да си сложиш чорап и да мислиш че си защитен.

170

Анонимен

преди 2 години

Адмирации на специалистите, че създадоха точни и ясни правила за борба със вирусът. Така трябваше да бъде и при управлението на Тиквата, но той нали е със мания за величие и вместо да успокой нещата, създаде хаос със неговата експертиза за усвояване и даване...

169

Маските ВЪН 1

преди 2 години

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боoклуците на Бoоклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ???Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !!

168

Маските ВЪН 2

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...

167

Златена

преди 2 години

ОХ, незная и аз вече, май най-добре е още от сега, хей, тъй, профилактично да ударим един строг локдаун в Бургас, както и в района! По-добре е да сме спокойни, отколкото стресирани и заразени с този смъртоносен вирус!

166

Маските ВЪН 4

преди 2 години

На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боoклук Б.Б. давал БГ паспорти на ***.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

165

анонимен

преди 2 години

Какво стана с британския вариант? Забравиха го. Само държат хората в напрежение, за да има повече желаещи да се ваксинират. Намирисва отдавна на световна игра, пари, парииииии

164

НИЕ ОТ ГЕРБ

преди 2 години

ЩЕ СЕЗИРАМЕ БРЮКСЕЛ И МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА , ЗА ГОТВЕНОТО БРАКУВАНЕ НА ВАКСИНИ ПРОТИВ К-19 В БЪЛГАРИЯ , ОТ АНТИВАКСЪРА--МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!НЕКА НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА РАДЕВ ДА ПЛАЩАТ--ЗА ПРОВАЛЕНИТЕ ВАКСИНАЦИИ В БЪЛГАРИЯ!

163

Ех Българио Българио

преди 2 години

Говорят как ще затварят защото не направиха нищо за ваксинацията. В Англия от 19ЮЛИ повече няма да има никакви мерки защото повече от 80%са ваксинирани с 1игла и повече от 60с две.Въпреки че отчитат заболявания поради огромния брой ваксинирани болниците са празни а на ден два има по 1 починал.В САЩ мерките вече в повечето Щати са снети и хората се върнаха към нормален живот след около 70%ваксинирани с 2доза.В Германия при локдаум на работа ще ходят само ваксинираните останалите в НЕПЛАТЕН ОТПУСК

162

Анонимен

преди 2 години

До Един от Германия, Всъщност не само той се изказва отрицателно за ваксините. Подета е кампания, срещу хората, поставили началото на насадената пандемия. Това не е игра, а война за пари, от която се облагодетелстват цели правителства и производителите на ваксини. Пример- как някои страни ги заобиколи вирусът, да не кажа, че и почти цял един континент- Африка, не пострадаха така от вируса?

161

Анонимен

преди 2 години

Масово не ходете да се тествате за да нямат основание за налагане на мерки.

160

..............

преди 2 години

Да им бера лайката!

159

Един от Германия

преди 2 години

Директорът на "Центъра за борба с раковите заболявания" съвсем плахо отчете в интервю днес, че поради затваряне на здравните заведения за болни от рак през 2020 години, смъртните случаи са се увеличили с 30%, а на късно диагностицираните с 40% в сравнение с 2019. Може да се изтълкува, че предимството на Ковид-болните е геноцид спрямо болните от рак.

158

Един от Германия

преди 2 години

Току-що съобщиха по официалната ARD телевизия, че ваксината на Модерна не предпазвала от Делта-варианта. Направете си сами извода за ползата от васкините.

157

Анонимен

преди 2 години

До УЧИТЕЛКА Учителке в богатите еврейски училища е забранено да има ваксиниран персонал. Като те е страх напускай. От ефин грип драма да се прави е тъпо. Платили сме за боклучави ваксини и да ги бракуват.