14

Анонимен

преди 2 години

Не им стига на хората ковид кризата маските и ваксините ами и електронизацията баш сега решиха да я правят и то точно в здравеопазването, въпреки че Герб имаха доста години но нарочно оставиха това на евентуален служебен кабинет. Няма друго обяснение. Постепенното въвеждане от предишното правителство щеше да е от полза за всички ...

13

Анонимен

преди 2 години

До " ЦК на ГЕРБ" ми хаоса е създаден от народните партии които имат мнозинство в ЕС, а у нас това са Герб СДС и ДСБ, така че сам прецени и не хвърляй вина на кабинета, който изпълнява вече взети решения.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. "с хартията е по-лесно". Да но с хартията не могат да следят хората а електронно следят хем лекарите хем пациентите. Проследяването е важно както казват по отношение на корона вируса. Проследяването си е чиста проба следене. Отнемане на права. Медицинска диктатура.

11

Анонимен

преди 2 години

а колко често се сменят лекарствата на хронично болните, та трябва всеки месец да се ходи до личния лекар за рецепта?

10

Анонимен

преди 2 години

Първо трябва да се върне уважението и доверието на хората към медицинските специалисти. Второ да се създаде взаимно зачитане на компетентността между двете гилдии на лекари и фармацевти.Напрежението между медиците от една страна и пациентите от друга е по вина но управляващите и се натрупа от много години наред. Медиите също са от основните виновници за проблемите в системата и основно за трудностите на хората. Постоянно дават ефир на случайни пациенти които не формулират проблемите правилно.

9

Анонимен

преди 2 години

С тия ел рецепти е едно голяма мотане и създаване на опашки, с хартията е по-лесно

8

Анонимен

преди 2 години

Всичко работи перфектно ! Компютъра спира и няма рецепта.

7

Анонимен

преди 2 години

Всеки път в аптеката слушам фармацефтката да обяснява на хората с изписани лекарства, че имат някакви проблеми и несъответствия в рецептите и че личните им лекари не са ги издали, както трябва. Истината е, че си трябва компютърна грамотност и докато не мине известно време ще има грешки. Всеки, който работи с програми не е започнал от раз без грешки. Лошото е, че трябва човек да се разкарва до лекаря си по пет пъти.

6

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЦените на лекарствата ги определят тези, които снабдяват аптеките, разбирай го фармацевтичните складове. Друг е въпросът, защо в България продължава да има 20% ДДС на лекарства и храни.

5

Анонимен

преди 2 години

Хаосът се създава от служебното парвитеслтво, което рекетира и изнудва аптеките.

4

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

БСП и Радев винаги предизвикват хаос ! Затова гласувайте за ГЕРБ и другаря Борисов !!! Венсеремос !!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Е-ваксините работят добре и по предназначение. И е-рецептите ще потръгнат.

2

Гледам Тв

преди 2 години

Какво пише в заглавието, какво в текста? Имало временни "замръзвания" на системата, но постепенно се изчиствало. Къде е новината?

1

Анонимен

преди 2 години

Само прането на пари чрез аптекарски гангстери води до хаос и източване на ДДС което се плаща от бедните и болните а лекарствата са най-скъпи в България!