174

Анонимен

преди 2 години

Някой Фигуранти и генерали отдавна са за затвора !

173

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Янев,достоен Българин,Генерал от Армията на България!!!

172

ББ

преди 2 години

До Георгивърховният комунист бе т.живков,пъдар му бе бойко методиев борисов...само факти,които Българите знаем...депутати на пъдаря носеха бюлетините от изборите в чували,те си правеха каквото искат с тях...имат си прокуратура,съд,администрация,медии...та и зависими ЕС политици си имат...нас Бог и сремежа към Свободен и Справедлив Свят...ще воюваме ...и няамате пари и лъжци които да ни спрат...и ще ви съдим...строго...живот за живот!!!

171

Георги

преди 2 години

Където вилнеят комунисти,след тях потоп! Докато не се лустрира червеният башибозук,демокрация няма да има! Янев лъже,че не работи съдебната система,за да замени " Темида с Наташа" и да озакони кражбите на комунистите като Баневци,Стойковци,Бобоковци,Божковци и много други!

170

Тези

преди 2 години

Бедни люде кого си мислят, че мямят с постоянните си лъжи -- Янев се оптива да настигне Рашков, зер Божков ще се отплаща според това кой какви небивалици съчини

169

Ако

преди 2 години

Ако на лъжатакраката са къси, то цялото правителство воглаве с Радев трабва да се влачи по дирнииците си.

168

Време за промяна

преди 2 години

До Dinosaurus: Гласувай за бат'си Бойко, никой не ти пречи. Но времето му отминава. Три мандата ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Изостанахме и от предпоследните, а преди него бяхме поне на нивото на Румъния. А с колко джипа пътувал Слави това не е проблем на никого. Но с колко милиарда са окрали държавата Бойко и гербаджийската му дружинка, това вече е друго нещо. Докато не се оттървем от Бойко и ГЕРБ няма да се отлепим от дъното.

167

Dinosaurus

преди 2 години

До Истината 189; Гласувай си за Сл.Тр и си ходи с него у кукарника да те светне за някои факти от трудовата му биография. Колкото до мижитурки, дето превиват гръб, питай го него колко пъти е превивал гръб и пред кои мутри, окрали моите пари. Щото аз нр ходв с три джипа бронирани и девет горили ограна. И не си ти, който ще ми шъткаш да мълча от висотата на тоталния си примитивизъм и пр*ст*щина, слушай си там чалгата и си пий пиенето, докато можеш да си го позволиш

166

Анонимен

преди 2 години

комунизма си замина,но комунистите останаха, за съжаление.

165

Нали така

преди 2 години

Например затвор за политика Румен Радев за корупция !

164

Истината

преди 2 години

Ей, гробавия Динозавър - пред фактите и боговете мълчат.Само дето вие не сте богове , а мижитурки превиващи гръб пред разни *** и тикви.Така че , мълчи си и не се излагай !!!

163

Dinosaurus

преди 2 години

Тази фуражка откога е съдия, прокурор и наказателна институция (затвор0 едновременно? Под някои политици Зеления чорап не попада ли? А под някои бизнесмени Сл.Тр с девет дущи охрана не попада ли? От кво се пази, от народната любов? Нещо Тошето-галошето от тогава ако си трае за джипко-бибитко! Щото Славето е три-джипко кукубитко, ама никой не вижда, че царят е гол, особено т.н. месии (носители) на т.н. промяна (подмяна0

162

Tochno

преди 2 години

respect!

161

Анонимен

преди 2 години

Да, на първо място чиновникът милионер Рашков. Алчен и ненаситен на имоти.

160

Анонимен

преди 2 години

Янев- поименно можеш ли? В тоя списък и Узунов ли е? А ония Бобоков?

159

Анонимен

преди 2 години

да това е феса борисоф заедно с пеефски

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185 След 12 години управление на ГЕРБ да питаш при управлението на Радев България на кое място е по корупция и бедност в ЕС, при условие, че той е назначил служебно правителство съгласно Конституцията, е гениално и достойно за Нобелова награда.

157

hitko

преди 2 години

E, то Корупцията вие и вашите господари я създадоха бе другарю Янев. Що за наглост пак! Никога не сте искали да я премахнете, а просто да можете да събирате пачките без да ви осветяват. 10 годинки ви спряха далаверата и сега трябва бързо да влизате в час, че не се знае колко ще се задържите на върха. Повече от 1-2 години не успявате!Чудя се кое дъно трябва да стигнем, за да разбере тоз нискоинтелигентен народ, че с руски марионетки успешна държава не се прави.

156

Анонимен

преди 2 години

До Време за промянаА защо толкова Иван Гешев ви пречи?

155

Анонимен

преди 2 години

До Време за промянаА сега при управлението на Радев България на кое място е по корупция и бедност в ЕС?