13

Анонимен

преди 2 години

Радари има а хора които да работят с тях има ли

12

Питам за едн приател

преди 2 години

Щели да излитат ? Кои - новите Ф-ки дето ги платихме или МИГ-овете дет им се губят последните 13секунди..

11

Анонимен

преди 2 години

А купихте ли муниции за оръдията или и тая година ще са с по максимум 1-2 снаряда за разпръскване на станция?

10

Анонимен

преди 2 години

Кво кво кво ! Не разбрах нещо ! Само наблюдава градоносните облаци и струва сигурно милиони и то купен на тройна цена от фирма близка до управляващите. Абе демокрация. Само гледат а ракети няма срещу градушка.

9

Анонимен

преди 2 години

До Бай Иван - Иванее, тоя радар е от сума ти време - мисля, че от миналата година, просто наскоро влезе в експлоатация. А проектът е от още по-отдавна.

8

Анонимен

преди 2 години

Готин радар, познава градушките. Сега се представете 5G мрежата с каква точност може да разчете ваксините.

7

Анонимен

преди 2 години

И каква е ползата и похарчените пари за радара след като само ще констатира че облака е градоносен а няма да има кой да го унищожи хаха

6

Анонимен

преди 2 години

Ето пак предпоставка за корупция за толкова пари можеше да направят още поне 20 полигона

5

Анонимен

преди 2 години

Инетересно как през соца имаше ракетни поделения и установки, които разсейваха градоносните облаци още в зародиш. В крак с времето, сега нашенските пичове купуват радар, който да "гледа" какво се случва в небето. Държава на гледачите, не на правачите.

4

Анонимен

преди 2 години

До Бай ИванХаха! С кюлчетата и еврата ББ е купил радара. Не служебното. Затова Ви казва: "аз дадох парите". Голям смях ще падне със завода за ел.автомобили след изборите. Както с "дипломата от Харвард". Калинките на ГЕРБ поне послъгваха с никому неизвестни немски университети. А тези изкарали курсове близо до Харвард се "оказаха" с дипломи от самия Харвардски университет.

3

Анонимен

преди 2 години

До Бай ИванХаха! Сигурно самолетите и ракетите за борба с градушката пак служебното правителство ги купи. Отиваш в магазина и си купуваш радар за 1.8 милиона, щото той там си стои на витрината. И ти го доставят и монтират за 3 дни. Нема нужда от настройки, обучение и свързване със системата за защитата против градушки. *** народ, слаба държава. Славчо е прав. Нема такъв народ. Е, може украйнците и македонците да са ни успокоение. Ох, лапнишаранчета на килограм.

2

Бай Иван

преди 2 години

Ей, браво на правителството. Колко бързо купиха радар. Така ще направят и завод за електромобили.

1

скапанписачо

преди 2 години

"експлоятация"-та е важно нещо, 3-ти клас също!