19

Анонимен

преди 2 години

Какво спокойно място може да бъде остров в океана, на който всеки момент може да изригне вулкан? В който китайците си ходят както ние на Витоша?

18

Анонимен

преди 2 години

Хм, ами терор.атака ??

17

Анонимен

преди 2 години

Отговое: защото там няма либерастия

16

Сата НАТО

преди 2 години

И не малко други подобни неща ще откриеш, ако имаш време да се задълбочиш. Такава е местността и в самата й сърцевина се намира преславният и достохвален град София, наречен днес Сардикийски и Средецки. Не можем да изкажем достойно, както вече се спомена, великолепието на този град!

15

Сата НАТО

преди 2 години

Средец се намира недалеч, в пределите, така да се каже, на Голяма Европа. Около себе си има и превисоки планини. С тях е обкръжен като с крепост и се напоява обилно от сладките води, изтичащи оттам. Има и много свежест на въздуха, особено по време на жътва; тя чудесно разхлажда знойното бреме и прогонва от всичко живо голямото зло на болестта. Но в полите на неговите преславни планини заедно със студените води, както се каза, извират обилно и горещи води. Много пъти обхванатите от различни страдания се избавят чрез Христовата благодат с потапяне в тях. И не малко други подобни неща ще откриеш,

14

do 20

преди 2 години

Кога последно ходи там?Един от трима не е бял.

13

Анонимен

преди 2 години

Еми като има повечко белички така стават нещата

12

пецата

преди 2 години

китайците ще ги изкупят с парцалите и ще си направят малък китай там , всичко що е англосакс продава и майка си за парички китайците са хитри ще направят като израел ще изкупят имоти и земи и после ще анексират нова зеландия като нов китайосвен това при предстоящата атомна война единственото място на планетата с някаква вероятност да оцелееш ще е там и някой острови отдалечени от всякакви континенти посред океана

11

АнонимеН

преди 2 години

ЗАЩОТО НЕ ГИ УПРАВЛЯВА БОЙКО БОРИСОВ ЗА ТОВА!!! 10 ГОДИНИ ДА УПРАВЛЯВА БОЙКО БОРИСОВ НОВА ЗЕЛАНДИЯ И ЩЕ ГИ НАПРАВИ НА НИЩО, ТЕ НЯМАТ И ВАЛУТЕН БОРД НАПРАВО ЩЕ ГИ РАЗСИПЕ!

10

Анонимен

преди 2 години

Дълги години Виена беше най добрият град за живеене. Сега е в нова Зеландия, хм.

9

СерящатА Китайка

преди 2 години

Вицовете за еврей са 100% верни ,Ко стана с Ванкувър и Сан Франциско или Хавай те за топ места за живот на новобогати азиатци..... а ционистки шитхол шмекери ????

8

Анонимен

преди 2 години

Това май е реклама за осъдените или все още не осъдените ни политици, да отидат да живеят в Оукланд щото няма екстрадация от там за България - Примерно бившия областен на Варна Добрин Митев след като го осъдиха на 5 години затвор отиде "да учи английски" и забрави да се върне.

7

Дрън дрън

преди 2 години

най-добрия град за живеене ама друг път. Платена пропаганда!

6

Анонимен

преди 2 години

Всичките тези класации са платена реклама на цялата армия от строителен бизнес, хранителни магазини, университети и всичко от което може да се правят пари. Цените на имотите хвърчат до небесата като цената на една барака започва от 3-4 милиона, а големите имоти съответно 10-20-...1000 пъти по-скъпи. Идват едни "бизнесмени" от Китай, Индия, Арабските страни и купуват тези имоти, а децата им учат в местните университети за по $50000 на семестър. Искам България винаги да бъде ниско в тези класации.

5

Нане

преди 2 години

И там е една либерастия към шФедите от цял свят...То от много харно, оня не ги пушкари...

4

Анонимен

преди 2 години

Нямам уважение към държава която на олимписките игри участва с мъж в женския си отбор по вдигане на тежести!

3

Анонимен

преди 2 години

Дочетох до "строги антидискриминационни закони" и спрях. В заглавието е пропсунато, че е най-добрият град за живеене според жендар идеологията.

2

Интернет Конспиратор

преди 2 години

вие луди ли сте бе - Оукланд е ужасно място за живеене, управлявано от Трантс-Жендри и Китайски Комунисти!

1

Анонимен

преди 2 години

Премиершата на НЗ е мъж. You can't unsee that.