41

3 х 3=33 при избори

преди 2 години

заловените са в тясна роднинска връзка. 32 годишният син Киро е майка на 45 годишната Калолифер, която се явява по мъжка линия сестра на на четвърия съсед Кромитър от горната улица и поради силното му полово раздвоение на гъзостта едновременно и се явява и брат за когото от Киро е взета пред аннуснатаму канелка и я присадили за следануснатакава с което джендирането е било прведено в едно и също сестобратско био тяло, явяващо се днес под фамилното име Вкараймигоотпредвгъза.

40

Герб

преди 2 години

Абе бях, коминист, социалист,ера,мета, атака,матрака,воля,моля,марешки,парешки,герб,мер,сега се чудя към коя партия да отида, това е в общинския съвет в община Тервел.ех пак ще се ориентирам към келепира.нико новокаменско мазно ,дебело черво.

39

Анонимен

преди 2 години

Герб сьсвем ще остане без избиратели

38

333

преди 2 години

Леко полека привържениците на ГЕРБ отиват в панделата.

37

Кънчо

преди 2 години

Рашков всеки ден излиза с "новина - сензация" за управлението на ГЕРБ ама нищо не казва за културиста и обвиненията към него. Мълчи и за пликовете дето се раздадаха.Това е целта създаване на фалшиви новини за отклоняване вниманието на населението.Мин на здравеопаз. всеки ден агитира за ваксинация, апък той самия не се е ваксинирал...Едни избори имаха да подготвят и там усещам че ще е голям цирк..Страшна алтернатива са заедно с партиите на "протеста"

36

Анонимен

преди 2 години

Почвам да се чувствам като в научно-фантастично четиво. Всеки ден фишеци, кьорфишеци, привидения, и какво ли не. Какво се случва.

35

Койчо

преди 2 години

Освен гласове за герб на избори са купени и много *** да казват на бялото черно и да четкат крадците ограбили българския народ с милиарди

34

Ай да ударим по ино

преди 2 години

Само ако знаете след петото пиене какви идей му идат на човек? Що му съ чудите, че мноо знай. Че той постоянно е на градус. Ми то да не е лесно. Сега като му излязоха кирливите ризи с тия безброй WC, нали Ви е ясно, че вече е бита карта и ще го изчакат да му приключи шоуто и ади чао.

33

Лойко

преди 2 години

Какви са тези огромни села с 28 00 избиратели в списък.Ако това е вярно,вдва ли този списък е за цялото село за продаване на гласове.Излиза,че селото е поне 300 000 жители,колкото е Варна. Дай му на народа да се връзва на мазни лъжи.Рашков ще надмине Костибродската кукумявка.

32

Психиатър

преди 2 години

Да се чудиш в кой от 12-те нужника в къщата си да се изходиш със сигурност е мъка и води до метални разстройства!

31

Гешев

преди 2 години

абе рашкОФ , кога ше се самоарестуваш ?

30

Анонимен

преди 2 години

Ако бях гербав, щях да избягам в Турция преди изборите.

29

Анонимен

преди 2 години

Арестували, обаче хора без имена.

28

Анонимен

преди 2 години

Рааашкооов! Къде отиде съдържанието от плииикаааа! И "Афера" питат. Същите дето публикуваха записите и снимките на Борисов с шкафчето. Сега питат за съдържанието на плика. И твърдят, че нищо не се е променило. Просто едни са сменили други. Значи когато същите изнасят информация за Борисов е достоверна. Когато вадят кирливите ризи на "нашите" вече не са надежден източник. Защо нямаш доблестта поне да кажеш поне "студено"на въпроса за ГЕРБ ли са купували гласове? След изборите кел файда.

27

Анонимен

преди 2 години

Ясно! Подготвят ни за изненадващите резултати от фалшифицираните избори.

26

Анонимен

преди 2 години

Рашков - спец по дамаджаните !

25

Анонимен

преди 2 години

БСП е пръв преятел на герп,ако не сте разбрали.Правосъдното Янаки е отказал на Рашков да ссезира ВСС за каскета и неговите предизборни действия.

24

Гербер

преди 2 години

Леле... То било много лошо да не е цялата власт в нашата партия...

23

Анонимен

преди 2 години

Докато не се обнови презкуратурата,нищо не може да се промени

22

Анонимен

преди 2 години

със или без вашите проверки купуването на гласове си върви с пълна пара и именно този вот ще реши кои ще ни управляват следващите 4 години.