24

Edin888

преди 2 години

''САЩ сред медицинските лица вече има заведени и съдебни дела зарази това. Защото такива служители, които не са ваксинирани, се уволняват вече. Но те не печелят делата, защото се взема като приоритет здравето на пациентите и тяхната безопасност", уточни Шаркова.'' От Houston Methodist Hospital 153 здравни работника са напуснали или били уволнени за отказ от ваксинация,има обжалване и сигурно ще стигнат до Върховния Съд. Nurses fired for not getting Covid-19 vaccine explain their rationale

23

Добра идея

преди 2 години

Това е добра идея - да не се лекуват от Ковид-19 отказалите да се предпазят от вируса като се ваксинират. Може да се приложи и към хора неносещи маски или неспазващи дистанция. Малко е крайно, но за хора неразбиращи от дума, няма друг начин

22

Анонимен

преди 2 години

Тази предлага едва ли не томболи за здравно осигуряване, ако се ваксинираш. Това напомня на филма Идиокрация, където имаше точно същото - томболи, чрез които да си спечелиш здравна осигуровка.

21

От мен

преди 2 години

До ВаксиниАз се чудя на журналиста и на медията, дето "изпуска" такава публикация?!

20

Анонимен

преди 2 години

Чета и не вярвам на очите си какви ги е дрънкала тази ненор...малница! Ми токава откажете лечение на всички болни, понеже малко или много сами са си виновни! Откажете например на дебелите, защото те имат най-много хронични заболявания. Ако ще ми отказват лечение да ми върнат внесените осигуровки за последните 20 години.

19

Анонимен

преди 2 години

Колко струва човешкият живот?

18

Мосю Гилотин

преди 2 години

"мерки за стимулиране на ваксинирането срещу COVID- 19 ..... в другия край са принудата и задължителността"!???? Само ешафода ги лекува такива!

17

Анонимен

преди 2 години

Още едно въже моля!

16

Ха-ха-ха

преди 2 години

Намирам две общи черти между ваксърите и поклонниците на гръцките камънаци! И едните и другите са с по две мозъчни гънки!

15

Гост

преди 2 години

До ответен ударИнтересно ми е, като си толкова компетентен по отношение на здравето, дали си следиш кога трябва да си правиш и други задължителни реваксинации, дали ходиш редовно на профилактични прегледи и т.н.Или ваксината за КОВИД е единствената ти грижа, за да отидеш да си почиваш "на Гърия":)))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, още година-две и из.роди.те като нея ще ги щипне чичо Рак!

13

Иван

преди 2 години

Ако има, само моля да ги изплащате със задна дата, че ше се тепаме.

12

Срам за Днес

преди 2 години

Изключително гнусна реклама на гръцкия туризъм и ваксините! Хора, ходете на нашето Черноморие! Не си давайте парите на чужденците които до вчера се гавреха с вас на границата!

11

Анонимен

преди 2 години

Дпбре, де, ще ми каже ли някой защо да се ваксинирам, след като вече пети месец след преболедуванеъо ми от К-19 имам повече антитела от някои ваксинирани, особено тези с векторните ваксини, а клетъчниат ми имунитет е значително над нормата?

10

Анонимен

преди 2 години

шаркова е в списъка за трибунала, споко.

9

Мамин Генчо

преди 2 години

Шаркова, всеки си плаща за дяволъка!!!!!;

8

Анонимен

преди 2 години

Тая мекица очаква да разменя здравето си срещу "стимул"! Програмирането при някои индивиди е толкова напреднало, че вече нищо не може да се направи за тях.

7

Нане

преди 2 години

Нещата в един момент, ще излязат извън контрол, ако още малко си поиграят със хората..И тогава коронавируса, ще е последната им грижа...

6

Анонимен

преди 2 години

Най удачно ще е да се предлага VIP място в гробищата,ако питате мен.

5

още една платена

преди 2 години

Защо ни занимавате със свободните умотврония на никому неизвестна адвокатка?