24

Анонимен

преди 2 години

Какво нещо е животът.Преди години на Чарлз не му е позволено да се ожени за сродната му душа,защото кралицата майка и лорд Маунтбатън решили, че Камила е "неподходяща" и дирижират сватба с "подходящата" Даяна, която се оказва психически нестабилна и търсеща медийното внимание.Днес кралицата позволи на Хари да се ожени за жена с "минало", лично Чарлз я отведе до олтара,но и това се оказа грешка и кралското семейство вкара змия в пазвата си - проста, нагла, себична, меркантилна.

23

Анонимен

преди 2 години

Те и принц Филип умориха . Тая девойка им разказа играта.

22

Анонимен

преди 2 години

Чист въздух, слънце, прегръдки, целувки няма ли да му помогнат. Чак на принудително лечение да ходи, колкото и да е виновен, едва ли е чудовище.

21

Анонимен

преди 2 години

В Средновековието е било по-лесно ,престолонаследникът или кралицата нареждат ,капризни бунтарки като Мегън,да бъдат въдворени в строго охраняван манастир или отровени!А, на разглезеният принц се намира нова булка,ако не се съгласи се въдворява в манастир!Сега ,психиатри,невролози,психолози трябва да се справят с проблема на властниците,а капризната двойка продължава да бълва огнена омраза от чужбина.

20

Анонимен

преди 2 години

И аз се чюдя, що дъртия е изул ***, пък то кво било.

19

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново в едно кралство. Борба за власт, пари, влияние , интриги, изневери, заплахи ... какво друго да правят , като парите са 24часа налични доживот. Стига ни занимавайте с тея вече е банално.

18

D

преди 2 години

Той май цял живот е депресиран. Ама така е като цял живот чака трона, а може и да не го дочака.

17

rm

преди 2 години

може ли да очакваме да спре да рекламира "the great reset"?

16

Пепеляшка

преди 2 години

Не срив а храракири ще има ако трябва да взима българска пенсия.

15

145

преди 2 години

Да им имам проблемите много се размирисаха

14

скт

преди 2 години

*** до лудост може да докара всеки .Особено,ако е алчна и злобна като Меган

13

Анонимен

преди 2 години

да му имам мпроблемите...

12

Елена

преди 2 години

Забравил е, как докарваше Даяна до нервен срив на времето, търчейки всяка минута при Камилата. Всичко на тоя свят се връща, рано или късно. Както си се отнасял с другите, така ще се отнасят и с тебе. Даяна се ожени за него като младо момиче, беше влюбена, красива, добра съпруга и майка. А той я превърна в отчаяна съпруга, отритната заради една недостойна съперница, подиграна и омаскарена. Той и дворът използваха Даяна за разплодна крава, да роди наследник на короната и после я забравиха.

11

ПроСоТо

преди 2 години

Рижавия не е негов син и това е ясно ..За това и "Дворът" ликвидира Даяна..Но вероятно си го е заслужила..Кой знае с колко други е ръшкала,освен с египтянина..Аз не си падам много "роялист",но подкрепям Дъртата ЗА СЛУЧАЯ!..Навсякъде по света орезилването на едно семейство не остава без последствия.

10

Анонимен

преди 2 години

Офф горкия депресиран престолонаследник..Ами дайте му една мотика да почне да копае от сутрин до вечер и ще видите колко бързо ще се излекува от депресията..Аз пък си мисля, че по-големия му кахър е, че бабето кралица май се кани да векува и на тоя клепоушко май явно няма да му дойде реда

9

Анонимен

преди 2 години

Малко спорно дали изобщо му е син. И двамата не бяха двойка за пример

8

Анонимен

преди 2 години

Ся па и за него да мисля...

7

Британски тъмен учен

преди 2 години

Тоя със сигурност няма да дочака да е крал, ама и за Уилям е на кантар положението. Злия Бабет ще ги надживей всичките хохохох

6

Ха ха ха

преди 2 години

Ох,почти се разплаках !Ами като е толкова депресиран,да дойде да поживее малко у нас,всички проблеми ще му изчезнат.

5

Принц и селянка

преди 2 години

Това е резултатът. Всяка жаба да си знае гьола.