65

ББ

преди 2 години

До анонименнеделко объркл си Народа...я Андрешко ще те остави в реката...я дедо Йоцо...ще прогледне...така 1400 г....докато Народа ни порасне и..не му е било лесно...като дете е ...ще го отгледаме...а вас ще ви съдим...за предателство и финансови.ва пари от нашите данъци?това не е игра на карти...животете на децата на България са безценни..живота на децата ми не са ви стока..алчни престъпници сте..елате ни!гроб е мафия!

64

анонимен

преди 2 години

Е,как! Иде новата джипка,тази за Славунеца-чалгапееца барабар с три джипки охрана.Отърване от джипки няма.

63

ББ

преди 2 години

До Анониментака е като ви закриха училищата,мюсюлманите са стотици хиляди ограбени наши братя,дпс просто ги яхнаха ...те са по-големи жертви дори...Капитан Петко Войвода....най -добрият му приятел бе турчин-мюсюлманини,релегиозната и етническа работи за престъпниците политици,разиграват я от 30 години...Обичайте Родината ми и сте наши братя...общ и справедлив дом за децата ни,без етнос и религиозни разделения...свободни хора сме...само се борете дома на децата ни България да е просперираща

62

Краси

преди 2 години

Тоя кога ще научи български език?

61

Анонимен

преди 2 години

КъркърдарЪ пак е препил и пелтечи неразбрани глупотевици. Ей, нали мюслитата не пият алкохол?

60

БЕН

преди 2 години

МАРШ ОТ ПОЛИТИКАТА ОТВОРКО,ПРЕДАТЕЛ.

59

Икономист

преди 2 години

Стартът на рестарта започнал, но не завършил. Поредният ксмешен политически лидер се опитва да разбира от финанси. Колегата му чейнчаджия Данчо Ментата защо не му обясни как стоя нещата с турската лира и политиката на Ердоган. Г-н Цонев беше избран за депутат в предишното НС от Враца, а сега пък щял да бъде кандидат от Пазарджик. Само не и от Бургас, където го знаят що за стока е. Така е и с другите безработни политици, кандидатстващи за работа в 46 НС. Много кандидати, а работните места са 240.

58

333

преди 2 години

Ерата на турските екскурзианти при Ердо!

57

toti

преди 2 години

Абе то Бойко при вас не ходи ,но при шефа ви се моли......май не ви бръсне за слива

56

Анонимен

преди 2 години

Кебапчетата за ромите ги спряхте,но следват направо ваучери за да се ваксинират.А сега де.

55

Анонимен

преди 2 години

Следва ерата на чалгата и кючека!

54

Лойко

преди 2 години

Сега следва ерата на каруцата. Аман от скопени мозъци на пишман политици.Народа е тотално заблуден заради безкрайните лъжи и манипулации на подобни *** като Мустафата,както и измислените БГ патриоти и всевъзможни партийки и съюзи.

53

Анонимен

преди 2 години

Следва ерата на камаза и мана, с който ДПС си свалят картофите и дървата от феодалните владения в Родопите, за да има Доганчо сараи на морето и хората да са самоубиват пред него в имотите му... упс, ама таз ера си върви паралелно с ерата на Джипката, тройната коалиция и продължава напред, та даже сега я бетонираха с новия закон за гласуване от чужбина... красота.

52

А КОГА

преди 2 години

ЩЕ СВЪРШИ ЕРАТА НА САРАИТЕ, НА ПАЛАТИТЕ, НА ОБРАЧИТЕ ОТ ФИРМИ, НА ПОЛУГРАМОТНИТЕ ЛИДЕРИ- ТОВА КОГА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ.

51

Много умно ?

преди 2 години

Пробит фес ...

50

Мда

преди 2 години

Идва ерата на трите джипа !

49

Анонимен

преди 2 години

54, 53 Изпускате си нервите, значи сме на прав път.

48

пияница мистик

преди 2 години

"Карадайъ: Ерата на джипката приключи, въпросът е какво следва" === Ами следва ерата на трите джипки, с които се движи Славуца гея :)))

47

СССР

преди 2 години

Чалмаритеее ще спасяват тикватттааа,няма спасение тикво специално ще бъдеш в килия с 5 *** карабиниии щом до там стигна да се жалвШ на турчалятааа Нищожество ще бъдеш съден яко.

46

СССР

преди 2 години

Герб са утайкаттта на тези избори ,колкото и алфа рисърч и други *** да ви промиват мозъците със процентите Гроб ще са на 4 място а вожда ви тикнат в затворааа,време е да отговарят за престъпленията извършвани 12 години а те са наистина много.