384

минувач

преди 2 години

Е, от ДСБ (Добромир Живков) - "Маркет линкс", каква адекватна и НЕманипулативна прогноза очаквате.Фалшивите социологически агенции от тези - с един човек "персонал"...Хах!

383

Вече сме в ЕС

преди 2 години

Много ви се иска и сигурно сте нагласили софтуера към такъв резултат, но днес проф. Константинов сезира КС, че тези машини са конструирани така, че хем няма тайна на вота, хем може да се манипулира. Така се надявахте да изработите българския народ, както го направихте 90г.,ама вече сме в ЕС и НАТО и има, кой да не ви го позволи. На ход е КС и кому'нягите в него. Но светът не спи и ние не сме Венецуела!

382

А ве

преди 2 години

стига сте публикували платените глупости и герберите и техните слуги т.н. политолози .ГЕРБ вече е не в миманса , а в миманса на историята. Това са последни гърчове на тиквун и кохортата му . Тези ,,социологически агенции,, след изборите да вземат всички да си сдъвчат дипломите пред софийския университет и никога да не казват,че са учили социология и производните й.

381

Анонимен

преди 2 години

Значи ГЕРБ + ИНТ ще могат да съставят стабилно правителство и да рахатяса населението! Няма да им трябват други плюнки!

380

Анонимен

преди 2 години

До Пенсиониран морякДобре,че са те пенсионирали моряко,защото си гледал , но нищо не си видял щом твърдиш,че си обиколил цял свят.

379

ИТН НА ЧЕРЕПА

преди 2 години

НИ ВОДЯТ В ЕВРАЗИЯ И БЕДНОСТ- МУТРИТЕ СА ПАК ТУК- КАКТО ВИЖДАТЕ ВЕЧЕ НЯМА ЗАКОНИ ИМА РАЗКАЗИ

378

Пенсиониран моряк

преди 2 години

Обиколил съм почти цял свят с кораби.От България и Европа няма по хубави места.Избирайте. Или в ЕС , или с Китай , Русия и Латинска Америка.Ваша работа.Ваш избор.

377

Анонимен

преди 2 години

Виждаме всички разликата, вдигнахте веднага тока и парното, цените са нагоре. Асенчо Василев Очите обяснява как ще вдигне данъците с 50% и колко хубаво е това.

376

тато

преди 2 години

В 46НС ще влязат от ГЕРБ+СДС 53 депутати, от ИТН - 60 депутати, от БСП - 50 депутати, от ДБ - 23 депутати, от ДПС - 30 депутати и 24 депутати от ИСМВ. Пиша го пак, защото в предния пост 418 ги бях подредил в колонка, редакторът ги промени в два реда, от които трудно се разбира за какво става дума!

375

Киро лъжата

преди 2 години

Трагедия, как може още да съществуват хора да гласуват за тези партии,Г А Н Ю винаги ще е на дъното. Няма оправия, все чакат някой да ни опправи. Ще ни оправят!

374

www

преди 2 години

Тавя означава минимум 24% за Герб. Защото тези социолози обикновено прогнозират паритет с БСП, или червена победа.

373

тато

преди 2 години

Така виждам депутатите в 46 НС:53 - ГЕРБ + СДС 60 - ИТН50 - БСП23 - ДБ30 - ДПС24 - ИСМВ240

372

до 419

преди 2 години

Няма значение, щом са кредити, значи могат да си ги плащат. Не забравяй да погледнеш също какви коли има на вън. На всеки 30 секунди минават поне 2-3 коли от по 100 бона нагоре..Да не говорим за стотиците милионерски къщи и затворени комплекси които се построиха в покрайнините на София. По магазините всичко се изкупува с огромни темпове. Това ли говори а бедност !

371

!

преди 2 години

До АнонименВиждам, че си много далеч от икономиката. Коментарите ти са излишни....признаци,имоти.Всичко са кредити.........................................................................................

370

!

преди 2 години

За Герб мизерниците кой гласува? Лъжци и гнусни тарикати,тиквеници които се интересуват единствено от себе си и никой друг, цялата държавна администрация (свикнала да се хрантути без да полага каквото и да е усилие),ММАци мислщи се за модерни и неосегаеми мафиотчета...Обобщено...Тези които за никъв Х.*** не стават и с мозък на планктон!

369

Анонимен

преди 2 години

Абе икономиката изобщо не е съсипана при положение, че се навъдиха страшно много ново богаташи, а и сделките с имоти драстично се увеличиха. Това не е признак на бедност, а обратното

368

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, чалгата ви е виновна, герберски и бесепарски ***. То досега всичките злини и мизерия все Слави е виновен...Смешници.

367

!

преди 2 години

До АнонименКакво повече да и съсипва на икономиката? Цъфнала е държавата направо....Всичко е на доизживяване

366

Анонимен

преди 2 години

Чалгата съсипа морала , опростачи населението , сега остава само да съсипе икономиката и всичко друго , което може да се съсипе.

365

да не познаете

преди 2 години

като предния път?