27

Г-н Стоянов...

преди 2 години

...почтен както по времето на мандатите си от ГЕРБ ли ще бъде или още по-почтен?

26

Анонимен

преди 2 години

ИТН подкрепиха човек на ГЕРБ - странно.

25

Време за подмяна

преди 2 години

До ИТН: "Заместник кмет не е като кмет"? То и ИТН не е като партия на промяната щом обира вторият ешалон на ГЕРБ и с него ще променя България. Имате още време да си помислите какво вършите, но ако така я карате ще стигнем там, откъдето уж искаме да се отлепим.

24

Болярче

преди 2 години

Какъв ИТН какви 5 лева.Това са едни и същи тарикати,които се местят там където има гювеч.

23

ИТН

преди 2 години

До Анонимен 24 "само дето преди това беше заместник кмет именно от герб!" Заместник кмет не е като кмет. ИТН имат чисто нов подход и за това трябват хора неопетнени от корупцията на ГЕРБ. Трябват и хора, които да дадат повече права и възможности на младите, особено от малцинствата, които са потискани и дискриминирани. Обещават ни повече възможности и по-добър живот, точно като на мнозинството българи, които чакат от някъде, за да се оправят и си искат соца! ИТН победа!

22

Като

преди 2 години

Видях колко % са участвали на вота и ми става смешно!Представям си на 11 юли какво ще стане!Ще имаме отново малцинсто което ще претендипа че са спечелили изборите!

21

Анонимен

преди 2 години

До ИТН -------- само дето преди това беше заместник кмет именно от герб!

20

Марин

преди 2 години

Благоевград е вторият чалга град сле ДГрад честито.

19

Идеалист

преди 2 години

Не те ли е срам да се периш, че ще управляваш с 16% от гласовете на населението. Гласували само 28 %. Това са непредставителни избори!

18

ИТН

преди 2 години

ИТН са промяната! Чисто нов кмет, неопетнен от мафията на ГЕРБ. Изчегъртахме статуквото в Блгоевград, а скоро и в цялата страна. Време е ИТН да даде правата и на малцинствата, които останаха толкова години пренебрегнати, а имат право да живеят като другите българи, със същите права. ИТН победа!

17

Анонимен

преди 2 години

Не знам тоя "нов" кмет какъв символ на промяна го водят.. Та той беше заместник кмет по времето на ГЕРБ, т.е. е пряко замесен в далаверите и схемите на шайката. И изведнъж - хоп, записал се при тези, които са на мода, т.е. усетил е накъде подухва вятъра. Ако такива са всичките кадри на Славчо и Тошко Джуджето, то няма да мине много време и хората ще скочат срещу тях. Не очаквам нищо положително от този екземпляр на снимката

16

хаха

преди 2 години

Макетата чалгари,естествено,че ще изберат чалгата.

15

Анонимен

преди 2 години

Нечо стана покрай тия машини. Герб го отнесоха с всички екстри. Така ще стане и на 11. Плачете деца, много плачете.

14

Анонимен

преди 2 години

Виждам че машинките и софтуера работят успешно и започнаха да си избиват парите.

13

Анонимен

преди 2 години

Ае махайте го тоз , вече втора статия за някъв Илко

12

Анонимен

преди 2 години

Да бе верваме..

11

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Не ме интерисува от коя партия е, важно че не е мракобесието ГЕРБ!Няма гласували купени роми, няма невалидни бюлетини, няма мъртви души, нама дописани протоколи,няма ........, няма .........! ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И НЯМА ГЕРБ!

10

Пука ли ви?

преди 2 години

Щедри обещания и балъците кълват! Болшевиките добре владеят манипулацията на простолюдието,но какво правят грамотните и пука ли им кой ще ги управлява?Вчера икономическия Кирил Петков, който уж дошъл от Европа да спасява положението каза, че си е в България от 2007г и,че си има успешен бизнес.Питам го защо е бил на протестите,след като нищо не му е пречело да се изявява и да успява?Кой и защо го инсталира на тези протести и впоследствие го прави министър?Уж случайно изтърва,че докарал инвеститор

9

Samo minavam

преди 2 години

И ти ще ходиш на работа, с бял автобус.

8

О, божке

преди 2 години

Този, дето ще ти дърпа конците не се Слави като особено диалогичен тип.