28

ББ

преди 2 години

До отне мижертва сте на образователната...от 30 г. единствено в българия се закриват училища...и плащаш за това

27

отне ми

преди 2 години

около 3 мин да асимилирам заглавието, понеже високоинтелигентна журналистика се вихри у днес

26

ББ

преди 2 години

г-н Президент...милиарди очакваме отговор на въпроса...кой и защо ни убива през вируса,кой си позволява да отнема Свободата и животите ни безнаказано......Койубива невинни човешки същества за бога...защо го позволявате....отворете куфарчето си г-н Президент...да, да ...ядреното...вируса не е по хуманен...да играем

25

ББ

преди 2 години

Президента Байдън,отдал живота си в борбата за Свободен и Справедлив Свят,Историята и човечеството ще му дават оценка,китайско-руските служби и ***...благодаря...Големият Джо ще остане в Историята на САЩ,Свободен и Справедлив Свят г-н Байдън!!!Бог да пази САЩ!!!милиарди ограбени ви подкрепяме и разчитаме на подкрепата ви!!!

24

Анонимен

преди 2 години

САЩ - Направят ли си печалбата ще свърши КОВИД !

23

Анонимен

преди 2 години

Ако антиваксър или Ковид "конспиратор" се тръшнат болни, защото НЯМА Такъв Вирус, нека същите бъдат оставени да оцелеят на самотек.

22

1234

преди 2 години

САЩ са все по-близо до независимостта от коронавируса ...... и още по-близо до зависимостта от Pfizer-BioNTech и подобни .

21

Trump Won

преди 2 години

Доналд Тръмп прави реч пред 40 000 , Памперсът пред 100.

20

Анонимен

преди 2 години

Хем победили като Ели кога срещу Еди кои си хем още не победили и останало за Ели кога заради Еди кои си варианти,как така,което значи,че се свързали с някои,които те си знаят,като определен кръг да си мъкнат победата,като по дълъг път докато оредеят със съгласието на ония дружествено съгласните да създават вълните по варианти обмотаващи и изтощаващи,подгатвящи кризите,оставящи незасегнати щот са скрити и отчитащи с кризите за сравнение колко са взели с загубите и ще вземат с възстановяването им

19

Анонимен

преди 2 години

В кренвиршите няма месо, в сиренето има палмово масло, саламите имат дълъг списък с консервантиподобрители, оцветители...какво ви кара да си мислите, че новоизлюпените ваксини действа? Мога да се обзаложа, че не действат и това много скоро ще се разбере от всички и ще бъде болезнено прежимвяване за някои.,

18

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ако някой плаща за да пиша дайте ми контакти ,че поне да не е "бадева" писането ми :) Нека да си пълним джобчето. И между другото ако си ваксиниран шанса да пренасяш вируса е супер малък под 5% :) Защото за да заразяваш трябва да го размножаваш а това ще се случи само ако не си ваксиниран :) Абе който иска да мре няма лошо да прави каквото иска само да си заплаща консумативите и лечението ние не сме мъ длъжни .... а и да не заема легло в болницата

17

Бай Дъдън

преди 2 години

САЩ да си бият *** и да не поучават никого !!! Корпоративни опитни свинчета !

16

Hammer

преди 2 години

Ние си живеем на островите. Под палмите. Вечно лято. Получаваме по 9000 euro седмично. Няма ковиди и други шитни. Пък вие си ги набивайте смело вак.сите. Тъкмо да освободите място за нормалните.

15

Анонимен

преди 2 години

Моля ви вече някой да му каже вече че ваксинираните могат да се заразяват и да разпространяват вируса. Неудобно ми е да го гледам да се излага така.

14

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - Ваксинирал си се с кожената, платен драскач.

13

Solar Power

преди 2 години

До До 10: Малко си се филмирал - излишно. Моите деца не пушат , не пият такива напитки, нямат наднормено тегло, редовно се спортува и ходи по 15-20км и пак се разболяха. Дори го караха средно тежко а годините са само 15. Така,че не говори глупости. Останалите от семейството ми които не се разболяга се ваксинирахме включително децата и сега си жевеем спокойно. И нямам трето "м ъ д о" от ваксината бъди спокоен.

12

Анонимен

преди 2 години

С други думи: Еспериментът е към края си, но още не завършил. Благодарим на всички активни и пасивни участници! Айде още малце остана!

11

До 10

преди 2 години

Пропускаш нещо основно - вариантите Алфа и Делта заразяват все повече децата! А "злите гении" в България, тъпчете децата си с буклуци, оставяте ги да пият по 3-4 енергийни напитки на ден и в България, за разлика от нормалния свят 50 годишните са в по-добро здраве от 15 годишните!

10

Анонимен

преди 2 години

Естествено, нали измамиха Европа и целия свят да им купува фалшивите тестове и неваксините.

9

Анонимен

преди 2 години

До 8Абсол'тно вярно. По същата могика се градеше идеята за съветски народ, а и за македонски такъв. В момента пробваме да получим европейски народ, но нещо се обърка - прекалено много афгани и марокани има в него