40

Анонимен

преди 2 години

Гори Арктика вика. Поредния толуп. Къв огън там ве, то там само вода и сняг има. Огън гори вика. Аман от болни мозъци..................

39

Анализатор

преди 2 години

Не изобщо не иде огнена ера. Просто защото въпреки пожарите по света, никъде не си избират пожарникар за министър председател. Дори и да е бил охранител на бившия първи и генерален секретар на БКП-то. България си е изключение в това правило. Веднъж стомна за вода, мноро път стомна за вода, а на третия тя се счупила. Така казват старите хора в страната !

38

Анонимен

преди 2 години

Решението е удобни за придвижване на противопожарни автомобили пътища. Строги планове за изсичане напросеки между горите, така че огънят да не преминава от един участък в друг.

37

Аз

преди 2 години

Никой нищо не може да направи, за да спре затоплянето ! Всичко, дето се прави е или за пари, или за успокоение на плебса.

36

истината

преди 2 години

Малко гори морето и горите ама не е проблем това си е нормално.

35

Qanon

преди 2 години

Продължавайте да обезлесявате и чакайте хубав климат!

34

Анонимен

преди 2 години

Огнена ера? Зелени секта простотии. А климатичните промени са неизбежни, това е неприкъснат процес, климата никога не е бил и няма да бъде константна величина.

33

Iordan Ivanov GEOLOG

преди 2 години

напомнят че терористи чрез наркомани на власт принудиха милиарди водачи на автомобили да увреждат тежко биосферата и въздушния океан с включени фарове денем.Особенно жестоки са уврежданията причинени от бели високовредни РАДИОАКТИВНИ СКЕНЕРИ вкл LED<XENON<HALOGGEN<LAZER монтирани вместо доказано безвредни жълти традиционни фарове.Активирани са милиарди аномални зони вкл ЧЕРНО ЧУМНИ/Black death anomalous zones

32

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

Експерти да огледат сеизмичната активност последните седем години днес официално има реакция от увреждане на Ядрото вкл МАлкото червено лилаво в ядрото

31

Содом и Гомор 2.0

преди 2 години

Това са само предупреждения, идва времето на Голямата Чистка, опичайте си акъла на лично ниво, ако искате да имате бъдеще за себе си и потомството ви!!

30

Анонимен

преди 2 години

гледам почнали сте да захлебвате и от зелената сделка...

29

...

преди 2 години

епа не може да се говори за климатчни промени нищо, че всички ние ги виждаме! Преди 2-3 дни температурите беха 40градуса сега са 20градуса! После таз година февруари месец в продължение на дни имаше температури над 22 градуса и даже се постави рекорд от 28градуса за средата на февруари, но пък за сметка на това края на май и средата на юни месец имахме измерени 11 градуса температура! Така, че няма как да се говори за климатични промени те само си измислят нищо, че всички го виждаме де!

28

проф. Намсикойси

преди 2 години

Ваксинирайте се против коронавирус, щото иначе ще има пожари и апокалипсис.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14Абе, матанът е ВЪГЛЕРОД и водород бе.

26

Анонимен

преди 2 години

Едно време при бай тошо, таквиз работи нямаше.

25

Анонимен

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВВерно ли бе КОНСТАНТИНОВ?

24

Krom

преди 2 години

Накрая Роналд Емерих ще се окаже визионер. Филма "След утрешния ден" вървеше по такъв сценарии - топене на ледници, промяна в "Гълфстрийм", катаклизми. Напоследък в Европа все по често се забелязва торнадо. Градушка с размери на яйце и в България. Природата не прощава, но човешката алчност е по упорита. Свидетели сме на интересна епоха, а в Древни времена казвали - "..не дай Боже да живееш в интересни времена..".

23

Тука има, тука нема

преди 2 години

Затоплистите-алармисти много искат да съсредоточите вниманието си само върху периода от 100-150 години, за който им е изгодно да пишат. Отклонения в средната температура е имало винаги - прочетете как са оцелявали в студа на т.нар. "минимум на Маундер" преди броени векове. А по-дългосрочно сме в интерглациален период и е по-вероятно през следващите векове да започне трайно застудяване. И изтрещелите спекуланти, направляващи "борбата със затоплянето", могат да го ускорят рязко с дивотиите си.

22

Гроби Таласомо

преди 2 години

Геолозите са си бале, балето, *** и езотерици са си бале, балето;))) Тий казват, че иде Агни йога. Ша станате йоги бре, не ви требе едене и пиене, не ви требва и водътъ, само огин ша гълтати и ша живейти вечну! Ся, хумус... Хумусът е за тоя дето, още яде от земята. Агни йогата са рани с огинът!;))) Земя, нему не требе, он и воздуху, тъй форка и коли и смаолети, нема са ви нужни, ша са носите на бели облаце, халеелуууяяяя!

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДПС ОРЯЗЯ ГОРАТА БА БЪЛГАРИЯ И СЕГА СТРАДА ЦЕЛИЯ СВЯТ