32

Перниканец

преди 2 години

"12 футболисти, не знам как издържат, как хранят семейства"...Ами трудно е. Мартин Петров каза, че с големи лишения бил спестил 4 милиона евро...

31

ПЕНКО

преди 2 години

АЗ СЪМ АТЕИСТ --- ЕДИНСТВЕННИЯ ДЕН СВЪРЗАН С РЕЛИГИЯ -КОЙТО ПОЧИТАМ И МУ СЕ РАДВАМ Е - 15.06... -"ВИДОВ ДЕН " !!! ТА, КОГАТО БЯХА НА ВЛАСТ /ПОЛИТИЧЕСКА И ДЪРЖАВНА / ЛЕВСКАРИТЕ СЪСИПАХА МОИТЕ ПЕРНИШКИ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ : "МИНЬОР" И "МЕТАЛУРГ" -ПОДЛО !!!!!! СЛЕД "В" ГРУПА - ФК "ЛЕВСКИ " ЩЕ БЪДЕ В "Б" И ЩЕ СЕ СРЕЩАМЕ !?!?!?

30

Анонимен

преди 2 години

милиционерите

29

3

преди 2 години

Сираков вкара допълнително хора които да са посредници между него и Диксън (Благой Георгиев) определя обща пресконференция с Диксън, после един час преди нея му казва, че не може да дойде и бяга от нея, а след това казва на феновете, че оставали Диксън "да го ръфат питбулите".Накратко - Сираков иска да получава пари, да има власт, но сам да не отговаря пред никого....

28

2

преди 2 години

Сираков иска 200 милиона гаранции за едно дружество на ръба на фалита. Също така иска ако *** не бъде изправен до една година на крака да има право да съди Диксън - нереално, за оздравяването на *** ще трябват най-малко 3-4 години.Сираков иска и нов стадион. Същевременно иска да остане на хранилка и то - с висока заплата и да има административен пост и да командва.Сираков иска да решава кой да е треньор - Мъри или Живко Миланов - Диксън може да има друг предвид.

27

1

преди 2 години

Аз пък не обвинявам Диксън. Нека видим фактите - над 25 милиона задължения на отбора.Диксън използва сериозна международна одиторска фирма - CBRE и те ме кязват, че цифрите съобщени от Сираков дори не се доближават до реалноста, че има повече от 60 процента разминаване. Че стадиона ще даде много по-малък приход. Естетествено иска предоговаряне.Същевременно Сираков не иска да предаде всичките 51 процента на собственика, а само миноритарен дял.

26

Анонимен

преди 2 години

500 лв. заплати и кото иска иска, който не...дома. Смукачи на чужди пари без видим напредък...стига толкова!

25

ВИЛИ

преди 2 години

ЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙЙ СТИГА ТАЯ МЪКА!

24

лескар

преди 2 години

КАКВО СТАВА С МОЯ ОТБОР ЛЕВСКИ В КАНАЛА ЛИ ОТИВА КАЖЕТЕЕЕ МИИИ УМИРААААМ

23

Нели

преди 2 години

парите на Буци и Пеевски ги няма и сега какво правимеЗАКРИВАЙЙЙЙЙЙ СТИГА ТАЯ МЪКА бАТКОВ

22

батков

преди 2 години

да празнувамеее

21

стоян

преди 2 години

Боко тиквата и свинята Пеевски вече са в немилост.Съответно подуянските *** го закъсАха.Логично за отбора на всяка власт.

20

Metallica

преди 2 години

Този *** загроби отбора ни, като реши да прави нов А сектор, от там започна всичко. Къде се е чуло и видяло да правиш ремонт на парчета ????????? И ни загроби със сумати пари заради тоя сектор, който още не е построен , няма козирка и дължиме един тон пари за това "чудо на чудесата", все едно построихме "висящите градини на семирамида". Пълен профан, и домъкна оня Иво Тонев, който съвсем ни загроби. Боли ме фара, вече не се интересувам от футбол, новите фенове да му мислят .....

19

АнонимеН

преди 2 години

ТАКА Е, МНОГО Е ТРЕВОЖНО ПОЛОЖЕНИЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ! ЕДНА РЕВИЗИЯ Е НУЖНА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ДА СЕ ВИДИ КОЙ Е СВИЛ ПАРИТЕ!

18

Анонимен

преди 2 години

Тия да вземат да фалират като чорбарите и да си купят едно лицензче като Ловешкия Цска. Явно това е схемата за крадене на държавни пари. Милионери като Ганчев без проблем могат да платят 15 -20 милиона,но са ги изкарали с толкова крадлив труд,че не им се дават така. Друго си е да фалират отборите нарочно и да купят после емблемата на безценица,за да кажат,че те са истинският клуб.

17

Зозо

преди 2 години

От ФК Леевски да се обаждат на баба Дора - синдичката. Да ги пращат в Щ група :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 2 години

Батков: "И все пак ние сме Левски"!

15

шегаджия

преди 2 години

е как бе , нали собственика милионер наско ше го оправи тоя левски .

14

Анонимен

преди 2 години

Само на НОИ дължат 50 милиона за пенсии, защото чужденците прибират огромни заплати.

13

Анонимен

преди 2 години

Eй, всичките всичките тия герои съсипаха Левски, та опряха до Диксъна...