10

Анонимен

преди 2 години

Само да уточня, че тези тестове са правят само ако стоката не е придружена с документи предварително удостоверяващи, че е бил направен тест и храната отговаря на изискванията. Храните, предназначени за големите вериги идват с такъв тест. Оставам на вас самите да прецените до колко тези предварителни тестове са истински и дали е безопасно да се купува от големите вериги.

9

Щирлиц

преди 2 години

А нещо за месото по 1 лев,което внасят приятелски едри "бизнесмени" ?Или то е полезно,защото е извадено от тамошния държавен резерв?

8

Анонимен

преди 2 години

Нищо не ни оставиха дъртите. Цяло поколение си взе каквото иска и ние останахме кат в необрано лозе. Ни стопанства, ни фабрики, ни земя... само едни стари съборетини по селата, керпичени. Дет и да я махнеш тая съборетина ти трябват иляди.... Тия дет искаха банани, направо ни разказаха играта. Те са виновни, не политици и всякаква ***. Точно дъртаците са виновни за състоянието на държавата. Те я разсипаха. Дано да горят в ада, че оставиха разруха на деца и внуци. Гладни били... е, наядоха се..

7

Анонимен

преди 2 години

Премахнаха стопанствата, които произвеждаха агнешко, телешко, cвинcкo, пипер, домат... месо, плодове и зеленчуци, млека и лечни продукти, та чак и подправки, затворихме цели фабрики, за да внасят отвън и после да викат - ама не може, то не става. Ми не става ами, ама след 30 години се сетихте че не става и няма да стане. Сиреч - пуснахме питомното, за да гоним дивото. Народа и той винове - дъртаците викаха "Дадоха ми 2 телета, далавера". Изядоха ги и се споминаха. Ся ние да ядем дървото, нали?..

6

Анонимен

преди 2 години

възбранените храни - това прабългарски ли е или някакъв граничен диалект?

5

Анонимен

преди 2 години

Имам си собствено производство на зеленчуци и плодове. Кокошките ми снасят яйца. Кравата ми дава млекце. Правя си кашкавал сирене и кисело мляко. За месце отивам при един приятел който гледа животни и от него си купувам истинско натурално. Правя си кайма и си правя кюфтенца и кебапчета като ония от Бай Тошово време. Не чакам на Мутрите да внасят бок..луци и да ги продават на баснословни цени. Които не ги мързи ядат чисто натурално. А които лежат пред тивито ядат Мутренски продукти.

4

Анонимен

преди 2 години

Защото у насняма икономика затриха земеделието и животновътството и сега всички граждани се хранят с храни от трети страни Няма такава държава богата на собствени ресурси да се затрие

3

Анонимен

преди 2 години

трети страни в смисъл от украйна. пак добре че все още някакви институции работят и спират каналите на бсп и итн които активира бандата на радев

2

????

преди 2 години

Защо западните страни имат един стандарт за храните, а източните(вкл. България)- друг???Уж сме равни................но някои са по-равни , нали??Западни лицемери.......................с тия сме в един съюз..................ужас!!!

1

oz

преди 2 години

Интересно дали храните от ЕС са много полезни!!С тия консерванти и Е-та???Е.............за тях нищо не казват.............но заболеваемостта от рак бързо расте!Защо ли?