11

Анонимен

преди 2 години

Просто се пише в листовката колко часа не бива да се шофира след приемане на лекарството и въпроса е решен. А за тия със сините рецепти си пише. Има и таксита и градски транспорт. И не ми развивайте теории че успокоителни от такъв вид не пречат на шофирането.

10

Анонимен

преди 2 години

На бас, че доставчика на тестовете за МВР наш човек"?

9

Ето резултата

преди 2 години

Това е крайният резултат от влизането в парламента на *** които трябва да творят смислени закони!

8

И какъв е проблема?

преди 2 години

Оставят ме няколко месеца без книжка, което поради ортопедичното ми заболяване означава домашен арест, после си ги осъждам и се наслаждавам на присъденото обещетение. Което на фона на инвалидната ми пенсия ще е колосално! Ама като си знам късмета, няма да ме спрат за проверка. Освен ако нещо нарочно не започна да криволича. Бе ще го измисля аз!

7

Фармацевт

преди 2 години

Да Е*** куките изтървани. Кодеина се съдържа в паракофдала, често пъти го ползвам и аз и маса хора, щото действа добре. А тия може да им бия тъпите апаратчета от главата а после да им ги пъхна в Г***. Толко им е акъла. В най-лошия случай може просто да ми развалят настроението за известно време като излезе кръвния тест винаги може да ги съдя за клевета и набеждаване Един добър адвокат и може да ми плаща прилично обезщетение.

6

Анонимен

преди 2 години

Аз лично спрях да ям хляба на Лидл и Кауфланд със семена, защото има маково и ленено семе. Не знам дали ще ги хване, но подозирам, че да.

5

снайпера

преди 2 години

До 4....Нapкoмaн си бе, не се оправдавай!! Освен ако не си инвалид, эа което се извинявам

4

Metallica

преди 2 години

Аз нямам книжка за кола, но да питам. Пия много Деанксит, Валериан, аркоксия, приспивателни, в тях има ли наркотични вещества ?

3

Анонимен

преди 2 години

На кой му дреме какво лекарство взимате бе. Слагат ви в графата Наркоман и ви пращат да дробите зейе. Аз като пия 5 вида лекарства на ден ако ме спрат директно ще ме пратят в затвора по подразбиране. Сигурно ще им покаже Кокаин в най чист 100 процентов вид. Но без тези лекарства живота ми е застрашен. Но Полицай едва ли ще може да разбере за какво става въпрос. Те са там да си правят гаргара с хората и да чакат 20-те заплатки при пенсиониране. Пенсионират се на млади години и отиват пазачи.

2

Анонимен

преди 2 години

В Ацефеина ИМАШЕ кодеин.Сега има псевдо-кодеин.И не струва за нищо.

1

Мони

преди 2 години

Внимавайте! След взимане на бензодиазепам от всякакъв вид не трябва да се шофира поне 7 часа!