18

Анонимен

преди 2 години

Значи хем си изкарал болестта, хем пак искат да те набодат. Въпреки, че ваксината ще бъде моментално неутрализирана от естественике антитела, които имаш. И логиката е?

17

Анонимен

преди 2 години

Аха, не ми било достатъчно, че съм изкарал болестта по учебник и имам една камара антитела. Те учЕните от изследвания не се интересуват. Важното е да си пробутат залежалата стока. Пфффф гади ми се от вас, продажници!

16

Анонимен

преди 2 години

*** да протестираш и са да си изкарваш агресията в Истанбул. И да не ти харесва , това са фактите.

15

До доктора

преди 2 години

Точно такива като теб "лекари" пратиха много народ на едно "по-хубаво място". Грешките на архитектите са над земята, а на докторите под земята. Вторите май са много повече, при това без да се стараете. Чакам да ме убедиш, че при наличие на антитела, дето не разбрах как и от къде дойдоха, трябва да се ваксинирам. На кукуво лято, и още веднъж - за по-сигурно на 36-ти март.

14

До 19 до доктор

преди 2 години

Викш, 1ва доза, разболял се и затова няма 2ра? Такива деибли като теб увреждат генофонда на човечеството.

13

До лекар

преди 2 години

Прочете ли добре, докторе, а по-важното е разбра ли наисаното. Хората, преболедували ковид получават съобщения, че няма да им слагат ВТОРА ваксина. Което означава, че са са разболели след ПЪРВАТА. Господ да пази от доктори като вас. И знаеш ли, не ми пука, че като неваксиниран ще си плащам лечението/според Мунчев/, а ме е страх, че ще ме лекуват такива лекари.

12

Анонимен

преди 2 години

Колкото оня " швед" е лекар, толкова и този. А аз съм Айнщайн.

11

Анонимен

преди 2 години

До Лекар - категорично научна терминология, "мощно подсилва", казваш. По какво сте лекар бре колега, по маркетинг?

10

Лекар

преди 2 години

Има клинични проучвания, че една доза рнк ваксина мощно подсилва имунитета на преболедувалите. Няма никакъв риск ако са две. Но след като и една е достатъчна за преболедувал, някои държави решиха да спестят дози, за да има за повече хора, щом като на преболедувалите им стига една. Преди да избухнете от възмущение антиваксъри , напомням, че цитирам проучвания.

9

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на тези лъжливи данни за процент ваксинирани в държавите по света? Особено пък представени от български журналисти? Колкото статистиката за бг заразени и починали е вярна, толкова и всичко друго дето драскат. Така им е наредено. Пазят си хляба.

8

Анонимен

преди 2 години

Който го е минал тежко е най-застрашен, защото ако го цапне втори път ще е фатално!

7

Маските падат

преди 2 години

Още ли има хора които си мислят,че т.н. "ваксини" имат нещо общо с борбата с т.н. "пандемия"?

6

Сина

преди 2 години

До кога ще ни промивате мозъците с ваксини, вируси, антитела и всякакви простотии. Народа се умори от вас и ви мразим! Спрете, хора живейте си живота и сваляйте кирливите маски!

5

Анонимен

преди 2 години

*** мноо важно. Много заповеди още ще се отменят. И в Турцуя и навсякъде. Циркът свършва и клоуните ще останат без работа.

4

Анонимен

преди 2 години

За какво им е тас ваксина като са го преболедували?

3

ха-ха-хаааа

преди 2 години

До Анонимен 4Даааа, доста са ''умни''!

2

Анонимен

преди 2 години

54 милиона ваксинирани! Дори турците излязоха по -умни от бг

1

Баба Марта

преди 2 години

Брей, не се харчат пустите ваксини!