25

Крадлев

преди 2 години

Гнусен гербераст и крадец!

24

Анонимен

преди 2 години

ДЗЗД е дежурна схема на ГЕРБ и не е само там,а от най-обикновен павилион на улицата за продажба на сандвичи и кафе,та до сделки и поръчки за милиони.Слагат едни бушони да изпират едни пари и уж нямат нищо общо гербаджиите.Реално обаче се ползват с протекциите на силните в ГЕРБ чак до Борисов.Имаоще доста да се рови в тези схеми със ДЗЗД.

23

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство няма право да върши друго освен да подготвя избори. Иначе се превръща в най-обикновен предизборен щаб.

22

Гражданин

преди 2 години

Айде и тоя да не остане назад, че не няма време за социалистическото съревнование между министрите кой повече "разкрития" ще направи.

21

Анонимен

преди 2 години

Петко НАВЕДЕНИЯТ ДОНОСНИК НЕ Е АВТОР НА ТАЗИ ФРАЗА,ДРАГИ. Изплагиатсктвал я е от знаменития Виктор Суворов...*** кво д да ги правиш-комунисти,сър....

20

Крадлев вън

преди 2 години

Да разследват всички спортни игрища които направиха по селата без нито едно дете само двама пенсионери за да откраднат евро милионите.

19

Анонимен

преди 2 години

Да е честит на русенци кандидата за депутат варненския ***,уличен в далавери,които скоро ще станат известни на българската общественост.Във Варна хората не искат и да чуят за него,затова е запратен в един от най европейските градове в държавата,гр. Русе.Значи там хората са по глупави от варненци,щом им натрапват този който може да мине за "чисто жито".Да,ама не,беше казал един знаменит журналист и истински човек,Петко Бочаров!

18

Дедо

преди 2 години

"Наследството на Борисов ще тежи поне в следващите 50 г....Тоя човек РАЗРУШИ МОРАЛА на огромни групи от хора....Всички НЕОБРАЗОВАНИ и НАГЛИ хора получиха ПЪЛНА ЛЕГИТИМАЦИЯ и наводниха пространството!.....А умните хора вървят с наведена глава и не смеят да излеят протеста си..."

17

Анонимен

преди 2 години

Голям смях, само това ще кажа. Кралев, ти си пълен ***. Казвам ти го като човек цял живот занимаващ се със спорт. Трябва да си ходиш заедно с Бойко. Не че нещо ще се промени с новите, които и да са те, но много крадохте и трябва ви спрем...

16

Анонимен

преди 2 години

От спорта съм. Кралев е такъв лъжец, че нямам думи. За него важи с пълна сила старата приказка:"Тази шия не е от туршия". Този път абсолютно и без съмнения на 100% съм съгласен с Кузманов.

15

Гешев

преди 2 години

Поради същата причина не арестуваме Боко тиквата, Каракачанов и Пеевски.

14

Анонимен

преди 2 години

Прасен Крадлев-новата булка на бай Ставри Страстния...

13

Гешев

преди 2 години

До ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Кралев няма белезници,които да са му станат,за да му закопчаят ръцете, човека е 160кг. Кажи кви белезници да купиме за тоя кит?

12

разсмя ме

преди 2 години

Кралев, ти бая си КРАЛ, така че се скрий в някоя дупка и поне не раздвай коментари.

11

Анонимен

преди 2 години

ОЩЕ МАЛКО И ГЕШЕВ ЩЕ ПРАТИ ПРОВЕРКА НА РАШКО.... НЕКА МИНЕ 11.07

10

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

При тези доказателства , ако имахме Главен Прокурор , Кралев трябваше да е с ръце на гърба закопчани с белезници и в ареста .Но Уви .

9

Анонимен

преди 2 години

Кралев е стара мутра ... от най-старите. Бойко подбираше най-гнусните мутри по места да му служат, Кралев е един от тях

8

бай ганю

преди 2 години

не знам защо но повече вярвам на кузманов и изобщо на кралев

7

Анонимен

преди 2 години

Ха, защо така форумците тука цъкат минуси за 19те имота на Рашков? Що така другари? Пак ли като при БКП не може да питаме за властта като вече е червена? Бойко махна Цветанов заради апартаменти, сега премиер има ли? Рашков с 19 имота ли ще ни спасява от корупцията на ГЕРБ?

6

Анонимен

преди 2 години

От една страна, щом президентът си е назначил служебното правителство, той си носи политическата, законова и морална отговорност за всеки един министър и за всяка една дейност на този екип. От друга страна, всички които критикуват екипа от ехидно до грубо било то с лъжи или истина помагат да вървим напред единни анти гербални, анти корупционно устремени и законо събрюдаващи. ЗАСЛУЖАВАМЕ БЪДЕЩЕ, ЩАСТИЕ И РАДОСТ.