25

Байдън сигурно му е

преди 2 години

отговорил да не се хаби,тъй като Путин вече му е честитил.Когато САЩ не си говорят с РФ,а искат да им кажат нещо,те го пращат с гриф "строго секретно" до българското правителство.Час-два след това информацията ляга на бюрото на посланика на РФ в София.

24

пияница мистик

преди 2 години

*** му е зает да обслужва Москва, но устата му е за Вашингтон :)))

23

Анонимен

преди 2 години

Скрий се бре чорапеф.

22

Анонимен

преди 2 години

САЩ са Велики чрез Пудела си НАТО, а без НАТО са ФАК !

21

Анонимен

преди 2 години

Национален Празник на САЩ е 11 Септември !

20

Анонимен

преди 2 години

Честит национален празник на великите САЩ. Символ на демокрацията, просперитета, напредъка и мира. Бог да благослови братската нам Америка!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Джо не беше избран.Джо беше инсталиран,като тоалетна чиния!

18

Анонимен

преди 2 години

Каква независимост имат САЩ, та те все още са силно зависими от евреите !! Това е най - зависимата държава в света, дори са по зависими и от РСМ

17

House M.D.

преди 2 години

Какъв е този месец юл?

16

ЧЕРВЕН КАСКЕТ

преди 2 години

ПО СТАР ПРОЛЕТАРСКИ ОБИЧАЙ - ЕДНА ОБЕДИНЯВАЩА ШПАТУЛА ЗА КОМРАД БАЙДЪН ОТ ДРУГАРЯ РАДЕВ !

15

11

преди 2 години

Баси и празните приказки. Езикови локуми, дъвки и дрън-дрън пълнеж.

14

Голям майтап

преди 2 години

Байдън не празнува 4 юли! Според демонратите празникът на САЩ вече е 19 юни .Празникът на черните американци. На Радев няма ли кой да му каже новостите в Америка и да не се излага???

13

Анонимен

преди 2 години

Защо са тия реверанси от страна с нашите мащаби. Представяте ли си 130 страни да му пратят честитка на байдън. Простотии и куртоазия на килограм...

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

В него Радев посочва, че дългогодишното приятелство между България и САЩ има дълбоки корени в споделяните общи ценности подкрепа на демокрацията, защита на правата на човека, съдействие за мира и сигурността.-- КАКВО ПРИЯТЕЛСТВО НАЛИ ИМ ОБЯВИХМИ ВОЙНА НА 13.12 1941,И КАВИ ОБЩИ ЦЕНОСТИ ИМАМЕ С ТЕЗИ РОБОВЛАДЕЛЦИ ДЕТО СА ИЗБИВАЛИ МЕСНОТО КОРЕНО НАСИЛЕНИЕ.

11

Анонимен

преди 2 години

Да изгоним двама американски дипломати заради незаконнта анексия на британска територия!

10

Анонимен

преди 2 години

E защо бе. Няма ли да наложим санкции на САЩ, че незаконно са анексирали британски територии!

9

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Поздравляю президента США с дньом победъй !!Уверяю вас,что я верной поданик Нато,ЕС и Руской федерации!!Для меня нести два арбузъй под адном мишце,ето основной задачу заданное мне от товарища Решетникова и от товарища Путина!!

8

Анонимен

преди 2 години

Коремното се сети, че освен мило днявниче, ден третий, мензис вторий, не е свършил работа за пет пари, а избори идат. Пак ще ни пуска рижата мечкя да ни плаши.

7

от президентството

преди 2 години

от почти година зеления чорапогащник ежедневно се мъчи да напомня за себе си . преди това се пишеше повече за Деси отколкото за него . седеше си незабелязван в кабинетчето , получаваше си заплатата и се водеше на работа .

6

Радев ни баламосва

преди 2 години

Скъпи Джо,скъпи Байдъне ! Сърдечно ти благодаря,че се вслуша в сърцераздирателните ми вопли и настойчиви молби да пуснете точно преди сакралните избори решението на федералните власти на САЩ по глобалния закон на МАгницки! Сега моите добри ортаци Черепухин и Делян Дебелян *** рани в разкошни мезонети в Дубай! Но Байдъне, защо не публикува името на " подкупения настоящ политически лидер", подкупен от Черепухинь?? Сега се носи мълва из страната,че това може да е Мая Манолца,че може да е Корни