100

mgs

преди 2 години

До Най-малкото злоСмех, от Борисов еднокнижния да очакваш път да даде на младите и образованите.

99

ГАЛОП ИНТ.

преди 2 години

ДРУГАРЮ, ЯНЕВ... ЗАЩО НЕ КАЗАХТЕ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ЧЕ ХВАНАТИТЕ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ СА ОТ ПАРТИЯ - МУТРИ ВЪН - МАЯ МАНОЛОВА ...??? МАФИЯТА СЕ ЗАВРЪЩА ...

98

НАДНАЦИОНАЛНО

преди 2 години

Да, в момента имаме надпартийно правителство. В същност, дава сигнали да е наднационално, което е тревожно.

97

иска ти се

преди 2 години

Като чета коментарите, хората са доста активни. Подкрепящите президента и мутренското правителство са някак еднообразни и скучни. Главен герой е Бай Ставри. Усеща се дъх на затворнически фолклор. Очевидно осъдени лица и бъдещи такива припознават мутренското правителство като свое.

96

анонимен

преди 2 години

Пореден виц-служебното правителство на Радев с премиер Янев е надпартийно.Съвсем ли окоравяхте и оглупяхте ли бе,хора???

95

гербер

преди 2 години

До 91. Това може да го напише само пълен профан, който си няма понятие от изборния процес. А със заминаването ще почакаме. Сигурно същото си го писал и през 2013, нали? И какво стана после?

94

Анонимен

преди 2 години

"Институционалният подход е спазен". Хи-хи-хи, я питай Рашков.

93

МАДУРО Венецуела

преди 2 години

ВДорогой Радев,дорогой РЕШЕТНИК, направих за машинките както ми заръча..всеки трети глас даден за ГЕРБ на 11.07 да отива за други партии! Нали такава бе заръката my friend че вчера слушам твой опонент Боко рекъл: всеки 5 ти глас!? Но ти нали за всеки 3- ти заръча? Раде каня те официално с твоя любяща женица Деска да ми гостувате! Но Раде носете си сапунь и тоалетна хартия,че тук в Каракас нямаме...:))

92

Най-малкото зло

преди 2 години

Здрасти, не казваш нищо ново!Това и децата го знаят. Няма го деполитизирания национален герой, който да съумее да направи екип от млади образовани, добре възпитани, като това момче Пеканов.На сцената обаче няма нищо такова.Затова се надявам Борисов да даде път на по-младите, изискани и с добро образование диалогични кадри.Чалгари, реваншисти, улични вувузели нямат място в управлението на страната, защото това ще ни занити завинаги в земята. Избор от нищото, но какво да се прави, най-малкото зло!

91

Анонимен

преди 2 години

Още колко трябва да им търпим золумите на кабинетчиците на Коремното!

90

А после

преди 2 години

Някой знае ли кайви са идеите на Слави и Мая след "ичегъртванео"? Или само това ги интересува? А после, какво? Няма светлина в тунела на България.....

89

Анонимен

преди 2 години

Тия освен да "чегъртат" на принципа "всеки който е срещу нас е "гербер"" нещо друго свършиха ли? Аз се сещам за около 200 гафа, които до момента сътвориха. Всяко редовно избрано правителство щеше да е паднало досега при такава "работа".

88

izh

преди 2 години

Да обясним на комунотъпунгерчето дето се изказва неподготвен по въпроса, че ми дава и акъл. Боже, боже. На него манталитета му е до чувалите с бюлетините още от 90-та година. За пилешките мозъчета е сложно, ама при толкова награбени пари от червените мутри много лесно се намират кадърни , млади и амбициозни дето могат да решат въпроса. Руски, индийски и по изключение български хакерчета. За предпочитане руски, защото те знаят как ще се реши въпроса при теч на информация

87

Анонимен

преди 2 години

Ей,п()мияр мръсен,кажи какво направихте за България бе ! Какво започнахте ? Идеи,план,кауза,ефект,акт ? Дайте нещо конструктивно,с което да претендирате за адекватност.Стига сте говорили за тоя Борисов ! С тази тактика може да го свалите,но народа не е сляп и ако не почувства някаква промяна,за която ни проглушихте ушите ,ще ви измете като трохи.Тога се молете само да не се върне Бойки,че няма да видите бял ден.Това и заслужавате ! Поръчкови клакьори долни.Не спряха да лъжат и преекспонират.

86

Анонимен

преди 2 години

Поведението,а и задачата на служебното правителство единствено е да компрометира и петни Борисов.Да уронва престижа и да умаловажава направеното от ГЕРБ.Само назначения и уволнения.Само говорят колко лош е Борисов и се хващат за някакъв язовир,това,че нямал винетка и гражданска и все разни дребнавости. Какво свършиха за общество и държава? Увеличение на тока и парното,спрян строеж на Хемус и бавене на плана за развитие,заради ,който все още няма пари от ЕС.Тея ще съсипят държавата да слугуват !

85

до izh

преди 2 години

Какво си пушил бе бедняк?!? Машинациите със софтуера по-лесни от машинациите с чувалите хартиените бюлетини, подменен, изхвърлени, надписнаи и тн. всичко скришно от хората в полза на една мутра. *** *** парче гърбаво. Ей за тва си заминавате сега.

84

Анонимен

преди 2 години

Щом герберунгелите реват всичко е наред. Роми по затворите, машинно гласуване, тия кучета няма да минат и 7% тоя път. За това реват на умрело, ама като за последно хахах

83

izh

преди 2 години

Между другото машинациите при машинния вот са доста по малко трудоемки, доста по бързи и излизат сумарно доста по евтино. Да не говорим че участващите няколко програмиста никога няма да си отворят устата , защото им е ясно че ще си загубят главите

82

Калеко Алеко

преди 2 години

Купуването на гласове е грозно, но още по-грозно и престъпно е от амвона на едно служебно правителство, да използваш целият ресурс който държата ти е дала за да клеймиш определена политическа сила налагайки избора на кремълски парашутисти и адвокати на мутрите ... сегашното служебно правителство изопачи смисъла който Конституцията му е дала като се превърна в предизборен щаб на фигуранта и мутрите и чалгарите които се наредиха под юмрука му ... !!!

81

Анонимен

преди 2 години

Това е най-корумпираното правителство от началото на демокрацията насам.