11

До пияница мистик

преди 2 години

Швестерхен, не ми разказвай семейни истории! Татьо ти може да е крал, не в смисъл монарх, затова добре да знаеш кое как е било. Да знаеш колко си противен!

10

weather

преди 2 години

Взеха ни за мезе от днес.бг. Това е по-топло от Абу Даби бе! Проверих, над 39 градуса ( на 28.06) не е било, сега там е по-хладно от при нас. Не ни правете на луди!

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩом на Герена има палми, защо да няма и в Канада?

8

Анонимен

преди 2 години

На снимката виждам палми. Верно ли в Канада растат палми?

7

Анонимен

преди 2 години

А във ФАЩ колко са пукнали ?

6

живял във Ванкувър

преди 2 години

живял съм там 1 година, 30 градуса лятото ако има е някакво рядко постижение! Това 49.6 не мога да си го представя!

5

Анонимен

преди 2 години

Нз за Британска Колумбия, но голяма част от канада имат едно от най-студеното начало на лятото от десетилетия. Интересно как всички без мозъчни индивиди които реват глобално затопляне ревът само в тия 2 дни през годината когато е горещо. "ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ" НЯМА ОТ 1998 ГОДИНА. ТОГАВА И ГО ПРЕИМЕНУВАХА НА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ.

4

Анонимен

преди 2 години

Не знам кое ме стресира повече! Горещата вълна, торнадотата, градушките ,вирусите, глобалното затопляне или начина по който ни набиват в главите цялата информация. Май без медиите хората са си живяли най добре

3

K

преди 2 години

Еми обявете епидемия ваксинираити се бие.Ваксината предпазва и от жега

2

пияница мистик

преди 2 години

50 градуса и то в държава като Канада, която има славата на студена държава. И после форумните титани на мисълта, които са 80% от коментиращите тук по правилото на проф. Иво Христов ще ми обясняват как нямало глобално затопляне. Учените си го били измислили, за да взимат пари. По себе си съдят, когато са крали по време на соца от строежите. Една торба цимент за светлото соц. бъдеще и 2 в колата за вилата :))) И дават за пример свирепите зими. Ами гледайте "След утрешния ден", дрогаре неграмотни

1

Анонимен

преди 2 години

требва ли у наше селу да ревнеме ?