11

До Анонимен 5

преди 2 години

Има голяма разлика................Русия културно и исторически принадлежи на Европа.............Николай Втори, последният руски цар е бил роднина на сегашната английска кралица..........но там става нещо и западните кланове решат да го унищожат , него и цялото му семейство.............Турция винаги е била азиатска и варварска държава...........само 3 % от територията на Турция е в Европа!!!

10

До Локако

преди 2 години

Така е приятел................съгласен съм с теб .................100 %..............работи се на един стар принцип - да се влияе върху подсъзнанието на хората.................."Хляб и зрелища"................така са казали римските императори навремето...........а футболът е зрелище!!!

9

До Анонимен 6

преди 2 години

Защото евреите са богоизбрани..............затова.............питай ги................ние , останалите хора сме гои за тях, нещо подобно на животните за господаря!!!

8

Локако

преди 2 години

Хе-хе, види му се края на тая гротеска и кич наречен първенство на европа. А коментаторите на БНТ са отврат - опитват се да ви набият в главите колко грандиозна, колко велика е тази пошла игра и как всичко зависи от нея. И още нещо - може ли някой да обясни защо един и същ мач го дават едновременно по БНТ1 и БНТ3? А на всичкото отгоре по БНТ3 ще повтарят мачовете до следващото първентство. Не е ли по-добре БНТ3 просто да го закрият и да не цоцат пари за него?

7

Анонимен

преди 2 години

Защо държави извън Европа участват в европейските първенства???!!Израел?Грузия?Турция............97 % от територията й е в Азия!!Армения??Културно и исторически била в Европа..................дрън , дрън.................стига с тия лъжи!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Израел не участва в азиатското защото всички там ги мразят и ще извършват атентати срещу футболистите им. Представете си мач Израел-Иран какво ще стане. Затова евреите са подали молба до уефа да играят при тях.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе на Русия 80% от населението живее в европейската част. Защо обаче Израел участва в квалификации за ЕП?

4

Анонимен

преди 2 години

Щом азиатска Русия и Турция могат да учасват на еврото, значи и Англия може.

3

Анонимен

преди 2 години

Те украинците вече държава нямат след Майдана.................вие чакате да имат футбол!!!Гарантирано от Западните държави и синчето-наркоман на стария Джо- Деменцията, новият USA-президент,..............важното е той да печели от газопровода, който минава през тая територия!!

2

????

преди 2 години

Защо след Брекзита Англия участва в Евро 2021 ???Нали не искат Европа и ЕС??Да си правят футболни първенства с колониите и с държавите от Британската общност..................ние, европейците не ги искаме!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Успех на Дания............................много симпатичен отбор, срещу гадните надути англичани!!!