30

333

преди 2 години

Щях да се учудя, ако беше ударен с енциклопедия Британика!

29

Анонимен

преди 2 години

Без закон за защита на нацията и расата няма никакъв положителен изход за нас. Чака ни бавна смърт. Нужно е всякакви леви, анти-фашистки, анти-расистки, толерантни и др. чужди за бялата раса и култура организации да бъдат забранени, а техните членове или изгонени от България, или да им бъде забранено доживотно да заемат ръководни длъжности и да работят с деца. Забрана на пропагандата на всякакви лъжи за равенство на раси и полове в публичното пространство. И много бързо ще започне подобрение.

28

Анонимен

преди 2 години

Никакви социални помощи, програми за включване, обучения, мили усмивки и др безмислици не могат да променят нискокачествената ДНК. Крайно време е това да се разбере и всички сили и средства да отиват за качествен генетичен материал, който да произвежда и да се възпроизвежда. И без толерантност повече. Толерантността е добродетел само в загиваща и деградирала цивилизация.

27

Анонимен

преди 2 години

Мирни, кротки и образовани, отрудени хора са нашите *** братя. Затова трябва да ги толерираме и храним с данъците си още дълги години, чак до затриването на държавата България...

26

А-Я

преди 2 години

Да дава писмени показания ??? Писмени ??Как ще пише и кой ще успее да го прочете??Ще видим как герберастките фенове ще гласуват на " телевизора"..Съществата са полуделиТежко ни

25

Mdaa..

преди 2 години

Mdaa..

24

Анонимен

преди 2 години

*** работа! Нищо не става от тях.

23

Анонимен

преди 2 години

Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните "кънчовци" са в ступор и никой още не е коментирал безумния ход на бившия премиер.Обади се единствено потресеният Ангел Джамбазки, който акцентира на двете турски знамена от общия фотос на двамата приятели.А Борисов не престава да изумява. Той видимо страда по изгубената си роля на международник и лансира паралелна реалност, каквато му изнася. Разбира се, с тъжния дъх на минало свършено. И най-вече на отчаяние и безизходица.

22

Анонимен

преди 2 години

Голяма новина .. то друго освен да пият и да се бият в тез махли става ли , разбира се на соц помощи?

21

Popa ot razgrad

преди 2 години

"Меле в ромска махала"...това не е новина...това си е стара традиция...да уважаваме старите български традиции...

20

Анонимен

преди 2 години

Има да чакат да даде писмени показания

19

Лекар

преди 2 години

Кой е платил за скенера, това е скъпо изследване

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17----------------------------------- Българите ли ги държат? Те сами се държат защото не искат да учат и работят.Това им е генетично заложено. И в други проспериращи държави са в гета-доброволно.

17

евророма

преди 2 години

що трябва да има причина за мелето ? това си им е в кръвта , ядат пият , прегръщат се , и после се бият .

16

Брадван

преди 2 години

Абе оставете електората на тиквата и доган да се изтрепят бе, даже продайте правата за живо предаване на някой тв канал, направо ще има световен успех.

15

Анонимен

преди 2 години

Има избори а няма кеш и гласуващите за кофпомпаджията тотално откачиха.

14

Бутилката пе-ве-це

преди 2 години

ли е била?!

13

Ганьо като не може..

преди 2 години

бай Ром ще си направи успешна държава.Гола Н2О сте байганьовци.

12

Да

преди 2 години

Каква чудесна новина!

11

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ромалес-цингафалес ще изядат главата на политическата мафия, която ги развъди, за да ги ползва за електорат. А щом и те станаха основна тема на новините, а не благосъстоянието, възходът и растежът на българите, сами си направете сметка, дали имате държава или просто имате нещо като държава с табела "България"!