452

ццбьбь

преди 3 години

До Анонимен"Две турси знамена при официална визита от наша страна?!Къде е уважението от страна та Турция?Те ни смятат за турска територия." - Какава официална визита? Той Бойко сега в какво качество е там? Плюс това само са го пуснали за 5 мин да се снима и това е. Защо да се бъхти персонала да вади от склада знамена? Пък и това сигурно е двойника на Ердоган - защо да се хаби и той?

451

ще ядем баклава

преди 3 години

за национален специалитет!

450

УЧЕТЕ ТУРСКИ!!!

преди 3 години

СВОБОДАТА НАБЛИЖАВА...

449

КОМШИИТЕ

преди 3 години

Тово са ни най-добрите съюзници във сравнение с далечните! ВЕАЛЛАХ! ХАФЕРИМ!!!

448

Анонимен

преди 3 години

До унизително последният шанс на Бойко да ни върне свободата!

447

само майка Турция!!!

преди 3 години

Само тя ще ни освободи от руския ботуш! Амин!

446

турска територия сме

преди 3 години

До кръпел- Българското знаме е невалидно и не важи за Турската империя!!!Ясно ли е?Ето кои ще ни върнат свободата и освободят от руските окупатори!!!

445

унизително

преди 3 години

Много е унизително това.Падналият от власт, моли за помощ друга държава, която ни е владяла 500г. Но т.нар. "патриоти" да не се правят на пазители на държавността. Та те подкрепяха и сега подкрепят този престъпник. Нали с техните гласове той бе на власт.

444

Анонимен

преди 3 години

Затова нека мразим всичко турско.. 40938

443

Начев

преди 3 години

Видно е колко *** е народа за съжаление.

442

Анонимен

преди 3 години

Гледам че има само един стол . Защо спрехте видеото не се вижда как султана мандръса Лойко на дивана .

441

Пешо Суджука

преди 3 години

Бившият БейлерБей на Източна Румелия отишъл да търси милост и закрила от Падишаха. Отговорили му в смисъла: работата е уредена, началникът каза:"шъ видим".

440

Анонимен

преди 3 години

Две турси знамена при официална визита от наша страна?!Къде е уважението от страна та Турция?Те ни смятат за турска територия.

439

кръпел

преди 3 години

защо зад бойко е турското знаме ?по протокол зад него трябва да е знамето на държавника гост в сучая българското ??? тия не го бръснат за слива .....

438

Анонимен

преди 3 години

До Да видим - Похвално е решението ти, но трябва да изтърпиш една корекция относно приятелите на господин Борисов. Преди няколко дни господин Манфред Вебер, председателят на групата на ЕНП в ЕП направи лично посещене на господин Борисов. Това относно европейските приятели. Налагането на санкции на български лица по закона Магнитски също е един приятелски жест на САЩ, независимо как се опитват да го тълуват някои наши вещери!

437

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - А забелязахте ли че знамената зад тях са само турски? - ___________ - А какви да бъдат бе! Борисов е на лично посещение, не на държавно! То, ако тиквата ти побираше малко от държавни работи, на 4 април нямаше да гласуваш, както си го направил!

436

Да видим

преди 3 години

Борисов, не го адмирирам, но те разбирам! При толкова омраза, репресии и манипулации е логично да потърсиш приятели навън,а тях ги няма нито при американците, нито при европейците. Пълен фалш и лицемерие. Ще видим и Ердоган колко е искрен, но поне е по-мъж от предходните. Аз ще гласувам за Герб, въпреки, че на предишните гласувах за други. На слука, успех!

435

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм на мнение, че комшиите са ни по-добри съюзници от голяма част от западните ни "партньори".

434

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама ... в качеството на познат, на братчед ли, на какво е там?

433

Анонимен

преди 3 години

А забелязахте ли че знамената зад тях са само турски? Което означава че г-н Боко е вече г-н Никой за Ердоган!